Recenzie Fluturi – Volumul 3 de Irina Binder

by | Aug 7, 2016 | Beletristică, Recenzii cărți

🔥 CARTEA FLUTURI - VOLUMUL 3 ARE REDUCERE PE:

► LIBRIS.RO ► ELEFANT.RO ► CARTURESTI.RO ► EMAG.RO

xxIrina Binder, tânăra din Braşov, primeşte recunoaşterea cititorilor imediat după publicarea “primilor fluturi”, roman ce prinde foarte repede cititori din toata ţara. Volumele 1 şi 2 din Fluturi o propulsează pe Irina Binder în topul celor mai vânduţi autori români şi transformă fata din spatele unui blog in autoarea unui bestseller.

Pentru a evita situaţia în care un alt autor ar putea scrie o continuare, aşa cum s-a întâmplat cu “Pe aripile vantului”, Irina Binder revine cu o nouă carte, continuarea poveştii de dragoste Matei – Irina – Robert.

Volumul 3 al romanului autobiografic continua în acelaşi ritm, ritm cu care ne-am familiarizat in volumele precedente. Personajul principal, Irina, veşnic îndrăgostită de toţi bărbaţii cu care intră în contact, continua jocul de dute – vino. Rămâne alături de Matei de dragul fetiţei, alături de Robert pentru că a găsit iubirea adevărată şi alături de Angel pentru că este un prieten deosebit.

Fluturi Volumul 3 nu se ridică desupra nivelului primelor două, urmează acelaşi tipar narativ, aceleaşi comparaţii şi expresii. Irina se autodescrie ca fiind fata pe care cei din jur o invidiază, este fata ce ştie să gestioneze orice situaţie. Este cea fără greşeală, femeia perfecta, prietena ideală şi gospodina desăvârşită.

Este o carte uşor de citit, firul narativ decurge lin şi înfăţişează tabloul unui final previzibil.

📚 Îți place cartea până acum? Vezi toată lista de cărți scrise de Irina Binder

De-a lungul romanului sunt multe fapte contradictorii, de parcă ar fi fost scris la repezeală. Irina trece de la demnitatea moştenită patern la umilinţă alături de Matei. Nu acceptă bani de la Matei sau Robert, nu munceşte dar are o viata de huzur – haine, călătorii, plimbări.

Fluturi de Irina Binder este o poveste în care un Prinţ Fermecător salvează prinţesa aflată la anaghie. O carte siropoasă pentru adolescente.

Consider ca volumul 3 este de prisos, finalul volumului 2  îi lasă cititorului posibilitatea de a îşi imagina un deznodamânt propriu astfel încât Fluturii să îţi lase o amintire plăcută. Volumul 3 nu face altceva decât să ducă povestea catre happy end-ul mult aşteptat.

🔥 CARTEA FLUTURI - VOLUMUL 3 ARE REDUCERE PE:

► LIBRIS.RO ► ELEFANT.RO ► CARTURESTI.RO ► EMAG.RO
Titlu: Fluturi - Volumul 3
Autor: Irina Binder
An apariție : 2016
Editura: FOR YOU
Nr. Pagini: 300
Limba: Română
Gen Literar: n/a
Publicată la 7.08.2016
Nota recenzorului: n/a

Aspecte Pozitive:

Este o cartea uşor de citit, chiar dacă uneori oboseşti urmărind alegerile unei fete răsfăţate.

Aspecte Negative:

Discrepanţa dintre ceea ce susţine Irina şi ceea ce face.

Alte recenzii care ți-ar plăcea:

Recenzie ”Copilărie fermecată” de Ioana Trif

Recenzie ”Copilărie fermecată” de Ioana Trif

Cine nu are bătrân să își cumpere, spune un vechi proverb. Sau cine nu are bunici, poate savura atmosfera blândă și plină de căldură din preajma lor citind cartea Copilărie fermecată de Ioana Trif. Pe tot parcursul lecturării predomină o stare de liniște sufletească,...

Recenzie ”Vacanță la Kyoto” de BARAZSULY ETA

Recenzie ”Vacanță la Kyoto” de BARAZSULY ETA

În ultimele zile cerul a avut o seninătate în albastrul lui care mă îndemna la visare. Nu știu dacă ați reușit și voi să îl observați, dar pe mine m-a cucerit întru totul. Mi-am luat cartea pe care mi-am programat să o citesc săptămâna aceasta, un scaun confortabil pe...

Recenzie ”Patimi înălțătoare” de Rafaela Melinte

Recenzie ”Patimi înălțătoare” de Rafaela Melinte

M-am obișnuit atunci când citesc să îmi iau ceva bun lângă mine. Fie îmi fac prăjituri cu diferite arome, fie îmi iau câteva semințe gustoase pe care le asezonez mereu cu un ceai, cafea sau ciocolată caldă. În ultima vreme, am început să citesc tot mai mult și mi-am...

Denisa Gheorghiescu este redactor Booknation.ro de 1906 zile și a scris până acum 23 articole. Se află pe poziția 39 din 143 de redatori, fiind astfel un redactor în creștere. Dacă îți place acest articol, poți vedea toate articolele scrise de Denisa Gheorghiescu aici.
0 0 vote
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
2 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Barbalata Mirela
Barbalata Mirela

Nu stiu ce sa zic. Parerile sunt impartite privind toate volumele. Ba e buna ba nu e. Oricum nu ma tenteaza 🙂

Lacry
Lacry

Despre cel de al 3-le-a volum din Fluturi nu pot spune decât ca este penibil,m-a plictisește maxim și Abea aștept sa îl termin…Este o lălăiala totala in care nu se desfășoară nici o acțiune e ca și o relație toxica in care alegi sa stai de dragul copiilor sau de gura lumi ceva de genul e și aceasta carte a fost scrisă probabil la cererea publicului curios și ce a zis hai sa o mai lungesc umpic ca merge și așa nu contează dacă nu mai am ce sa scriu. Este o pierdere de vreme și o investiție degeaba.👎Dislike