Recenzie “Frumuseţi monstruoase” de Marina Neagu

by | Oct 10, 2016 | Beletristică, Fantezie, Ficțiune, Literatură Contemporană, Literatura Română, Recenzii cărți, Romantism, Suspans

🔥 CARTEA FRUMUSEŢI MONSTRUOASE ARE REDUCERE PE:

► LIBRIS.RO ► ELEFANT.RO ► CARTURESTI.RO ► EMAG.RO

frumuseti-monstruoase-marina-neaguFrumuseţi monstruoase m-a cucerit cu o poveste nouă, ţesută într-o manieră originală, având drept subiect o temă de care sigur am auzit cu toţii: vampirii energetici. Refuz să cred că este cineva străin de teoria conform căreia unele persoane se încarcă cu energia celor din jur.

Acum să nu credeţi că Marina Neagu a luat o mână de oameni “energetici” şi s-a apucat să povestească cum extrag aceştia energia oamenilor de jur. Cei care au citit Urlet în tăcere ştiu deja că Marina Neagu obişnuieşte să-şi suprindă profund cititorii. Deci, nici Frumuseţi monstruoase nu poate fi mai prejos.

Vampirii energetici ai Marinei Neagu sunt femei născute parcă din coasta Afroditei, dar ţesute din umbră şi întuneric. Toţi cei care întâlnesc “umbra energetică” cad ca subjugaţi de frumuseţea răpitoare a celei ce curând le va fi călău. Şi cum pentru orice rău trebuie să existe şi un combatant pe măsură, Gardienii îşi fac apariţia. Cele două tabere duc lupte înverşunate una cu cealaltă, fără şanse însă ca una dintre ele să iasă pe deplin victorioasă.

Balanţa se înclină însă în momentul în care Lara, jumătate umbră, jumătate înger, în ciuda faptului că mereu s-a ascuns de gardieni, dar şi de umbre, dă nas în nas cu cei dintâi. Adrian şi Vlad rămân contrariaţi în secunda în care sunt puşi faţă-n faţă cu frumoasa Lara, cu ochii verzi de umbră dar cu o inimă în piept ce bate asurzitor.

Îmi şi imaginam conversaţiile gardienilor la următoarea lor şedinţă: Singura umbră cu o inimă a murit când inima în cauză i-a zburat gardianului direct în braţe!

Şi ca totul să fie şi mai exploziv, când mâinile Larei şi ale lui Adrian se ating, o energie ciudată se transferă de la unul la altul:

📚 Îți place cartea până acum? Vezi toată lista de cărți scrise de Marina Neagu

Lara este o umbră, a declarat Adrian şi a sunat mai mult ca un mârâit înfricoşător. Şi, a continuat el, Lara este perechea mea!

Pereche? Cum adică pereche? Ce naiba mai însemna şi asta?

Nici Vlad nu arăta mai puţin surprins decât mine.

-Frate, ţi-ai furat-o rău de data asta! a zis el căscând la mine ochii cât cepele. Asta înseamnă că nu o putem trimite la mama naibii?

Frumuseţi monstruoase este o poveste frumoasă despre veşnica luptă dintre bine şi rău, despre profeţii şi calea întortocheată a destinului de a-şi alege armele pentru marea bătălie împotriva răului.

Marina Neagu ţese povestea Larei, fata jumătate lumină, jumătate întuneric, menită să fie sabia luminii. O inimă ce va cunoaşte primii fiori ai dragostei în plin câmp de luptă, o inimă ce va ajunge mai întâi să piardă tot ce are pentru ca mai apoi să simtă dulcele gust al victoriei… sau poate nu.

Ce se va alege acum de viaţa Larei odată ajunsă în mâinile celor de care s-a ascuns pentru optsprezece ani? Ce rol va juca ea în lupta contra umbrelor? Şi cum se vor descurca Lara şi Adrian cu o legătura pe care nici unul nu şi-o doreşte?

Şi să nu credeţi că Marina Neagu nu va răsturna întreaga arenă de luptă şi în Frumuseţi monstruoase

Dumnezeu când se satură de proşti, dă cu ei de pământ.

🔥 CARTEA FRUMUSEŢI MONSTRUOASE ARE REDUCERE PE:

► LIBRIS.RO ► ELEFANT.RO ► CARTURESTI.RO ► EMAG.RO
Titlu: Frumuseţi Monstruoase
Autor: Marina Neagu
An apariție : 2016
Editura: QUANTUM PUBLISHERS
Nr. Pagini: 213
Limba: Română
Gen Literar: n/a
Publicată la 10.10.2016
Nota recenzorului: n/a

Aspecte Pozitive:

Hazul, acţiunea neforţată şi personajele frumos creionate au dus la naşterea unei poveşti frumoase ce ţine cititorul cu sufletul la gură.

Aspecte Negative:

Triunghiul amoros şi iubirea prea fulgerătoare a dat un aer, un pic, superficial poveştii.

Alte recenzii care ți-ar plăcea:

Recenzie “Până la ultima suflare” de Jennifer L. Armentrout

Recenzie “Până la ultima suflare” de Jennifer L. Armentrout

Frumoasa noastră serie "Apocalipsa elementelor" a ajuns la ultimul său volum și sunt foarte tristă să vă vorbesc despre finalul acestei povești. Sunt super îndrăgostită de tot universul creat de Jennifer, dar mai ales de personajele sale și consider că a pus foarte...

Recenzie „Înainte de noi” de Anna Todd

Recenzie „Înainte de noi” de Anna Todd

Seria After nu se încheie cu volumul După ce am găsit fericirea, care este doar finalul poveștii dintre cei doi. Înainte de noi este un prequel al relației dintre Tessa și Hardin. Dar ceea ce îl face special este perspectiva narativă a lui Hardin asupra întregii...

Recenzie „După ce am găsit fericirea” de Anna Todd

Recenzie „După ce am găsit fericirea” de Anna Todd

Deși seria After nu este preferata mea din toate timpurile, După ce am găsit fericirea este un volum cu adevărat reușit. După finalul abrupt din volumul trei, care i-a dat viața peste cap lui Hardin, asistăm la noi drame în viața personajelor. Sentimentele...

Diana Daniela Macovei este redactor Booknation.ro de 1936 zile și a scris până acum 270 articole. Se află pe poziția 5 din 146 de redatori, fiind astfel un Erou Booknation.ro. Dacă îți place acest articol, poți vedea toate articolele scrise de Diana Daniela Macovei aici.
0 0 vote
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
1 Comment
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Barbalata Mirela
Barbalata Mirela

Nu am citit cartea. Pe viitor poate imi fac curaj 🙂