Recenzie ”Ghici cine moare primul” de M. J. Arlidge

by | Jul 31, 2020 | Horror și Thriller, Recenzii cărți

🔥 CARTEA GHICI CINE MOARE PRIMUL ARE REDUCERE PE:

► LIBRIS.RO ► ELEFANT.RO ► CARTURESTI.RO ► EMAG.RO

”Ghici cine moarte primul” este un thriller captivant, care are personaje complexe.

Eroina cărții este inspector-detectiv Helen Grace, o femeie energică, ambițioasă, puternică care conduce o motocicletă. Coordonează o echipă de polițiști criminaliști, dintre care o remarcă pe Charlene Brooks și pe Mark Fuller, sergent-detectiv, chipeș și talentat care trece printr-un divorț care l-a transformat într-un alcoholic.

Punctul culminant al romanului este și cel de pornire reprezentat de o răpire ce se va transforma treptat într-o crimă.Amy șă Sam, doi tineri îndrăgostiță, sunt răpiți, drogați, închiși și abandonați. Doar unul dintre ei va scăpa. Prețul libertății unuia dintre ei este un singur glonț. Unul dintre ei trebuie să ucidă ca să trăiască.


„Mi se pare mie sau îmbrăţişările noastre nu ne mai prea încălzesc? Şi nu ne mai apără? De când s-a întâmplat, ne-am agăţat zi şi noapte unul de altul, dorind să supravieţuim amândoi, disperaţi să nu rămânem singuri în locul acesta cumplit. Am jucat tot felul de jocuri ca să treacă timpul, imaginându-ne ce vom face după ce va sosi cavaleria — ce-o să mâncăm, ce-o să le spunem rudelor, ce-o să primim de Crăciun. Însă aceste jocuri s-au terminat treptat, pe măsură ce am înţeles că am fost aduşi aici cu un scop şi că nu va exista un sfârşit fericit.”

📚 Îți place cartea până acum? Vezi toată lista de cărți scrise de M. J. Arlidge

”Ghici cine moare primul” seamănă puțin cu ”Lanțul”, un alt thriller minunat. Vă recomand cu drag acest gen de cărți, mie îmi plac foarte mult și sunt sigură că sunt muți devoratori de thrilleruri în țara noastră.

Personal, nu am avut așteptări prea mari de la această carte, însă autorul mi-a dovedit contrariul. Vă recomand cu mare drag această carte, sunt sigură că o să vă placă. O să reușească să vă scoată din rutina zilnică și să vă aducă zâmbetul pe buze.

🔥 CARTEA GHICI CINE MOARE PRIMUL ARE REDUCERE PE:

► LIBRIS.RO ► ELEFANT.RO ► CARTURESTI.RO ► EMAG.RO
Titlu: Ghici Cine Moare Primul
Autor: M. J. Arlidge
An apariție : 2015
Editura: TREI
Nr. Pagini: 408
Limba: Română
Gen Literar: Crime, Thriller, Mistery
Publicată la 31.07.2020
Nota recenzorului: 9/10

Alte recenzii care ți-ar plăcea:

Recenzie “Până la ultima suflare” de Jennifer L. Armentrout

Recenzie “Până la ultima suflare” de Jennifer L. Armentrout

Frumoasa noastră serie "Apocalipsa elementelor" a ajuns la ultimul său volum și sunt foarte tristă să vă vorbesc despre finalul acestei povești. Sunt super îndrăgostită de tot universul creat de Jennifer, dar mai ales de personajele sale și consider că a pus foarte...

Recenzie „Înainte de noi” de Anna Todd

Recenzie „Înainte de noi” de Anna Todd

Seria After nu se încheie cu volumul După ce am găsit fericirea, care este doar finalul poveștii dintre cei doi. Înainte de noi este un prequel al relației dintre Tessa și Hardin. Dar ceea ce îl face special este perspectiva narativă a lui Hardin asupra întregii...

Recenzie „După ce am găsit fericirea” de Anna Todd

Recenzie „După ce am găsit fericirea” de Anna Todd

Deși seria After nu este preferata mea din toate timpurile, După ce am găsit fericirea este un volum cu adevărat reușit. După finalul abrupt din volumul trei, care i-a dat viața peste cap lui Hardin, asistăm la noi drame în viața personajelor. Sentimentele...

Maria-Magdalena Năstase este redactor Booknation.ro de 122 zile și a scris până acum 56 articole. Se află pe poziția 21 din 146 de redatori, fiind astfel un 👑 Super Erou Booknation.ro. Dacă îți place acest articol, poți vedea toate articolele scrise de Maria-Magdalena Năstase aici.
0 0 vote
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments