Recenzie “Întâlnire periculoasă” de Meredith Wild

Titlu: Întâlnire Periculoasă
Autor: Meredith Wild
An apariție : 2016
Editura: Trei
Nr. Pagini: 296
Limba: Română
Gen Literar: n/a
Recenzie de Ramona Alexandra Popa
Publicată la 2.11.2017
Nota recenzorului: n/a
Recenzie “Întâlnire periculoasă” de Meredith Wild
5 (100%) 1 vote

ACUM GĂSEȘTI ÎNTÂLNIRE PERICULOASĂ PE:

Image result for hardwired meredith wildSeria “Hacker” scrisă de Meredith Wild este foarte cunoscută de iubitorii genului romantic. A fost vândută în mii de exemplare, devenind bestseller şi ajutând-o pe Meredith să cunoască faima ca autor al poveştilor de dragoste. “Întâlnire Periculoasă” este primul volum al seriei şi ne introduce într-o lume unde dragostea, tehnologia şi setea de putere se îmbină într-un mod original.

Erica fuge de un trecut dureros şi după absolvire se concentrează doar pe viitor, pe aplicaţia de modă creată împreună cu câţiva prieteni. Are nevoie de un investitor serios pentru îndeplinirea visului şi nu doreşte ca nimeni şi nimic să o abată de la ţelul ei. Atunci când întâlneşte întâmplător un tânăr atrăgător într-un restaurant, simte lucruri pe care nu le-a simţit niciodată, însă închide ochii şi îşi vede de drum. Atunci când soarta o aduce din nou faţă în faţă cu el, de data aceasta în consiliul de investitori pentru proiectul său, Erica nu poate scapă de Blake Landon şi legătura dintre ei devine din ce în intensă. Blake este foarte insistent şi doreşte să o cunoască mai bine şi de aici porneşte o relaţie foarte intensă dar şi foarte complicată, deoarece ambele personaje au o personalitate foarte puternică şi se va lasă cu … scântei.

Trebuie să recunosc, nu am fost extrem de încântată de carte, deoarece nu mi s-a părut că a adus ceva nou genului. Povestea este intensă şi foarte pasională, însă nu are foarte multe elemente originale, pe care nu le-am întâlnit într-o altă carte. Blake a fost singurul care mi-a plăcut, un personaj masculin “alfa” foarte posesiv, carismatic şi cu o energie care parcă ți se transmite. Erica în schimb nu mi-a plăcut deloc, m-a enervat foarte mult şi m-a făcut să o contrazic la tot pasul, pentru că este foarte schimbătoare şi a transformat totul într-o dramă ciudată. Sper că nu v-am descurajat, dar aceasta este părerea mea:))

Vă întrebaţi dacă vreau să continui seria? Răspunsul este da, îi voi mai da o şansă şi dacă nici aceasta nu o să fie pe placul meu, înseamnă că seria nu îmi este destinată.

Dacă îți plac articolele noastre, încurajează-ne cu un share :)

📚 CONCURS NOU:

PLINUL DE CĂRȚI!

Am dat drumul la un concurs inedit în care poți câștiga 7 super cărți 📖! Dă click pe butonul de mai jos pentru a te înscrie și pentru a descoperi cărțile! 👍

PARTICIPĂ LA CONCURS

Website Comments

 1. Anca Zahariea
  Reply

  Sunt deja la a doua carte si nu stiu, ii lipseste ceva. Nu a reusit sa-mi capteze atentia pana acum povestea dintre Erica si Blake, cel putin nu asa cum ma asteptam(pe baza review-rilor). Am crezut ca nu voi putea lasa cartile din mana si totusi..iata ca ma gandesc serios daca sa continui sau nu seria Hacker (avand in vedere ca am 4 carti din serie). Am citit extrem de mult in ultima perioada, m-am refugiat la propriu in carti si cumva, sunt extrem de dezamagita ca ma gasesc intr-o astfel de situatie..aceea de a abandona o carte. Probabil o sa mai trag un poc de mine si o sa mai dau o sansa macar celui de-al doilea volum.

  • Ramona Alexandra Popa Ramona Alexandra Popa
   Reply

   Buna:) Nu vreau sa fac reclama negativa unei carti, dar trebuie sa fiu sincera. Si eu am avut un love/hate relationship cu cartea, dar am zis sa continui seria. La volumul 3, dupa cateva capitole, m-am oprit. Am fost extrem de indignata de o anumita faza si mintea mi s-a blocat pur si simplu. Daca doresti sa citesti si acest volum, chiar te rog sa imi spui punctul tau de vedere:) pentru mine a fost momentul care m-a marcat. Macar nu esti singura in aceasta situatie:)

POST A COMMENT.