Recenzie „Învăţarea prin joacă” de Mariah Bruehl

de | ian. 28, 2019 | Cărți pentru Copii, Dezvoltare Personală, Educație, Părinți și copii, Recenzii cărți

🔥 CARTEA ÎNVĂŢAREA PRIN JOACĂ ARE REDUCERE PE:

Când devii părinte îţi canalizezi toată energia  spre o bună educare a copilului tău. Dar nu există nimic să-ţi garanteze reuşita. Copiii sunt unici, nu vin cu instrucţiuni de folosire.

Un părinte caută mereu variante, cărţi care să-l ghideze, să-l ajute.

Editura Gamma este o editură minunată în aceste sens. O editură care sprijină părinţii publicând o sumedeie de cărţi interesante şi utile.

Dacă îți place recenzia cărții ÎNVĂŢAREA PRIN JOACĂ, atunci vezi 👉 lista cărților scrise de Mariah Bruehl

La fiecare vârstă a copilului apar noi provocări. Provocarea părinţilor este de a găsi mereu metoda potrivită. Să ne adaptăm cerinţelor şi nevoilor copiilor noştri e o advărată provocare.

Învăţarea prin joacă este o carte utilă, pentru categoria 4-8 ani, un segment de vârstă în care dezvoltarea copilului include activităţi complexe precum dezvoltarea citirii, scrierii, a abilităţilor matematice, ştiinţifice şi sociale.

Cartea este structurată pe şapte capitole:

  • Creştem tineri scriitori
  • Bucuria de a citi
  • Matematicienii la lucru
  • Cercetări ştiinţifice
  • Explorarea artei şi a artiştilor
  • Creştem global
  • Creştem cetăţenii de măine.

La finalul cărţii se găsesc fişe de lucru colorate, foarte utile. Activităţile din carte sunt uşor de realizat, sunt foarte bine structurate şi prezentate, uşor de pus în practică şi rezultatele o să vedeţi că nu se vor lăsa aşteptate.

Copiii şi tinerii au nevoie de o viziune cu totul nouă, la nivel global, care să-i pregătească să fie cetăţeni informaţi, implicaţi şi cu simţ critic în noul mileiu. Marcelo M. Suarez-Orozco

O activitate care i-a făcut mare plăcere fiicei mele, a fost puzzle-ul în versuri: o poezie preferată scrisă pe fâşii mari de hârtie, amestecaţi fâşiile şi apoi copilul le va rearanja. Dacăcopilul nu preferă poeziile încercaţi cu un cântec sau un fragment din povestea preferată. Puteţi creşte apoi dificultatea prin a tăia versurile în cuvinte şi chair şi mai dificil în silabe.

Joaca este modalitatea cea mai plăcută copiilor de a explora tot ce e în jurul lor, profitaţi de timpul petrecut cu copilul dumneavoastră şi faceţi să fie unul de calitate.

 Învăţarea prin joacă, are multe activităţi minunate, la care sigur nu v-aţi fi gândit şi care fac asimilarea cunoştinţelor uşoară, plăcută, distractivă.

Pacea nu se păstrează cu forţa, ci poate fi atinsă doar prin înţelegere. Albert Einstein

Lectură plăcută şi spor la activităţi !!!

 

🔥 CUMPĂRĂ CARTEA ÎNVĂŢAREA PRIN JOACĂ CU REDUCERE DE PE:

Vezi Top 100 cărți ale anului 2023
Titlu: ÎNVĂŢAREA PRIN JOACĂ
Autor: Mariah Bruehl
An apariție : 2017
Editura: GAMMA
Nr. Pagini: 286
Limba: Română
Gen Literar: Parenting si familie
Nota recenzorului: 10 / 10
Vizualizari recenzie: 743

Alte recenzii de la Mariah Bruehl:

Alte recenzii care ți-ar plăcea:

Recenzie ”Toate florile Parisului” de Sarah Jio

Recenzie ”Toate florile Parisului” de Sarah Jio

"Toate florile Parisului" de Sarah Jio e o ficțiune istorică despre dragoste, supraviețuire și sacrificii în cel de-Al Doilea Război Mondial. Este cu adevărat o carte emoționantă care mie mi se pare perfectă de citit toamna. Viețile a două femei se întretaie iar...

Recenzie ”Exist, exist, exist” de Maggie O’Farrell

Recenzie ”Exist, exist, exist” de Maggie O’Farrell

Viața este o cursă cu obstacole, obstacole ce parcă nu se termină niciodată și cu greu se lasă depășite. Momentele de fericire alternează cu cele neplăcute care ne pun răbdarea și rezistența la încercare. Am citit Hamnet scrisă de această autoare (care a fost...

Recenzie „Pandora” de Susan Stokes-Chapman

Recenzie „Pandora” de Susan Stokes-Chapman

Am început să citesc această carte pentru că am primit-o în dar şi chiar dacă pe copertă scria că este un Bestseller al “The Sunday Times” nu o mai văzusem nicăieri în public şi nu citisem nimic despre ea. La ce te gândeşti când vezi Pandora? Desigur: cutia Pandorei,...

0 0 votes
Article Rating
Daniela este redactor Booknation.ro de 2391 zile și a scris până acum 98 articole. Se află pe poziția 1 din 43 de redactori. Dacă îți place acest articol, poți vedea toate articolele scrise de Daniela aici.
Subscribe
Notify of
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
View all comments