Recenzie „Învăţarea prin joacă” de Mariah Bruehl

de | ian. 28, 2019 | Cărți pentru Copii, Dezvoltare Personală, Educație, Părinți și copii, Recenzii cărți

🔥 CARTEA ÎNVĂŢAREA PRIN JOACĂ ARE REDUCERE PE:

Când devii părinte îţi canalizezi toată energia  spre o bună educare a copilului tău. Dar nu există nimic să-ţi garanteze reuşita. Copiii sunt unici, nu vin cu instrucţiuni de folosire.

Un părinte caută mereu variante, cărţi care să-l ghideze, să-l ajute.

Editura Gamma este o editură minunată în aceste sens. O editură care sprijină părinţii publicând o sumedeie de cărţi interesante şi utile.

Dacă îți place recenzia cărții ÎNVĂŢAREA PRIN JOACĂ, atunci vezi 👉 lista cărților scrise de Mariah Bruehl

La fiecare vârstă a copilului apar noi provocări. Provocarea părinţilor este de a găsi mereu metoda potrivită. Să ne adaptăm cerinţelor şi nevoilor copiilor noştri e o advărată provocare.

Învăţarea prin joacă este o carte utilă, pentru categoria 4-8 ani, un segment de vârstă în care dezvoltarea copilului include activităţi complexe precum dezvoltarea citirii, scrierii, a abilităţilor matematice, ştiinţifice şi sociale.

Cartea este structurată pe şapte capitole:

  • Creştem tineri scriitori
  • Bucuria de a citi
  • Matematicienii la lucru
  • Cercetări ştiinţifice
  • Explorarea artei şi a artiştilor
  • Creştem global
  • Creştem cetăţenii de măine.

La finalul cărţii se găsesc fişe de lucru colorate, foarte utile. Activităţile din carte sunt uşor de realizat, sunt foarte bine structurate şi prezentate, uşor de pus în practică şi rezultatele o să vedeţi că nu se vor lăsa aşteptate.

Copiii şi tinerii au nevoie de o viziune cu totul nouă, la nivel global, care să-i pregătească să fie cetăţeni informaţi, implicaţi şi cu simţ critic în noul mileiu. Marcelo M. Suarez-Orozco

O activitate care i-a făcut mare plăcere fiicei mele, a fost puzzle-ul în versuri: o poezie preferată scrisă pe fâşii mari de hârtie, amestecaţi fâşiile şi apoi copilul le va rearanja. Dacăcopilul nu preferă poeziile încercaţi cu un cântec sau un fragment din povestea preferată. Puteţi creşte apoi dificultatea prin a tăia versurile în cuvinte şi chair şi mai dificil în silabe.

Joaca este modalitatea cea mai plăcută copiilor de a explora tot ce e în jurul lor, profitaţi de timpul petrecut cu copilul dumneavoastră şi faceţi să fie unul de calitate.

 Învăţarea prin joacă, are multe activităţi minunate, la care sigur nu v-aţi fi gândit şi care fac asimilarea cunoştinţelor uşoară, plăcută, distractivă.

Pacea nu se păstrează cu forţa, ci poate fi atinsă doar prin înţelegere. Albert Einstein

Lectură plăcută şi spor la activităţi !!!

 

🔥 CUMPĂRĂ CARTEA ÎNVĂŢAREA PRIN JOACĂ CU REDUCERE DE PE:

Titlu: ÎNVĂŢAREA PRIN JOACĂ
Autor: Mariah Bruehl
An apariție : 2017
Editura: GAMMA
Nr. Pagini: 286
Limba: Română
Gen Literar: Parenting si familie
Nota recenzorului: 10 / 10
Vizualizari recenzie: 833

Alte recenzii de la Mariah Bruehl:

Top 100 cărți ale anului 2023

Alte recenzii care ți-ar plăcea:

Recenzie “Arta negocierii” de Chris Voss

Recenzie “Arta negocierii” de Chris Voss

Chris Voss, fost agent FBI, cu o experiență de neegalat în domeniul negocierilor, scoate acest manual aplicabil vieții de zi cu zi. Arta negocierii cuprinde zece capitole cheie, fiecare dintre ele subliniind un punct crucial în desfășurarea unei negocieri. Oare chiar...

Recenzie „Rivali divini” de Rebecca Ross

Recenzie „Rivali divini” de Rebecca Ross

Povestea mea cu această carte este una "dragoste la prima vedere", pentru că m-am îndrăgostit de copertă, lucru care nu mi se întâmplă așa des. Eu nu mă las impresionată de design, dar în acest caz, este IMPOSIBIL că nu cazi pradă frumuseții sale. Aproape că nici nu...

Recenzie „Coliba unchiului Tom”, de H. Beecher-Stowe

Recenzie „Coliba unchiului Tom”, de H. Beecher-Stowe

Opera principală a lui Harriet Beecher Stowe „Coliba unchiului Tom” are o moștenire incredibilă. Concentrându-se pe situația sclavilor afro-americani din SUA înainte de război, a fost acuzat de Abraham Lincoln de izbucnirea Războiului Civil American și este ușor,...

0 0 votes
Article Rating
Daniela a fost redactor Booknation.ro și a scris 98 articole. Dacă îți place acest articol, poți vedea toate articolele scrise de Daniela aici.
Subscribe
Notify of
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
View all comments