Recenzie “Învăţarea prin joacă” de Mariah Bruehl

Titlu: Învăţarea Prin Joacă
Autor: Mariah Bruehl
An apariție : 2017
Editura: Gamma
Nr. Pagini: 286
Limba: Română
Gen Literar: Parenting si familie
Recenzie de Daniela
Publicată la 28.01.2019
Nota recenzorului: 10/10

🔥 CARTEA ÎNVĂŢAREA PRIN JOACĂ ARE REDUCERE PE:

► CARTEPEDIA.RO► LIBRIS.RO► ELEFANT.RO► CARTURESTI.RO

Când devii părinte îţi canalizezi toată energia  spre o bună educare a copilului tău. Dar nu există nimic să-ţi garanteze reuşita. Copiii sunt unici, nu vin cu instrucţiuni de folosire.

Un părinte caută mereu variante, cărţi care să-l ghideze, să-l ajute.

Editura Gamma este o editură minunată în aceste sens. O editură care sprijină părinţii publicând o sumedeie de cărţi interesante şi utile.

La fiecare vârstă a copilului apar noi provocări. Provocarea părinţilor este de a găsi mereu metoda potrivită. Să ne adaptăm cerinţelor şi nevoilor copiilor noştri e o advărată provocare.

Învăţarea prin joacă este o carte utilă, pentru categoria 4-8 ani, un segment de vârstă în care dezvoltarea copilului include activităţi complexe precum dezvoltarea citirii, scrierii, a abilităţilor matematice, ştiinţifice şi sociale.

Cartea este structurată pe şapte capitole:

  • Creştem tineri scriitori
  • Bucuria de a citi
  • Matematicienii la lucru
  • Cercetări ştiinţifice
  • Explorarea artei şi a artiştilor
  • Creştem global
  • Creştem cetăţenii de măine.

La finalul cărţii se găsesc fişe de lucru colorate, foarte utile. Activităţile din carte sunt uşor de realizat, sunt foarte bine structurate şi prezentate, uşor de pus în practică şi rezultatele o să vedeţi că nu se vor lăsa aşteptate.

Îți place cartea până acum? Vezi și lista cărților scrise de Mariah Bruehl.

Copiii şi tinerii au nevoie de o viziune cu totul nouă, la nivel global, care să-i pregătească să fie cetăţeni informaţi, implicaţi şi cu simţ critic în noul mileiu. Marcelo M. Suarez-Orozco

O activitate care i-a făcut mare plăcere fiicei mele, a fost puzzle-ul în versuri: o poezie preferată scrisă pe fâşii mari de hârtie, amestecaţi fâşiile şi apoi copilul le va rearanja. Dacăcopilul nu preferă poeziile încercaţi cu un cântec sau un fragment din povestea preferată. Puteţi creşte apoi dificultatea prin a tăia versurile în cuvinte şi chair şi mai dificil în silabe.

Joaca este modalitatea cea mai plăcută copiilor de a explora tot ce e în jurul lor, profitaţi de timpul petrecut cu copilul dumneavoastră şi faceţi să fie unul de calitate.

 Învăţarea prin joacă, are multe activităţi minunate, la care sigur nu v-aţi fi gândit şi care fac asimilarea cunoştinţelor uşoară, plăcută, distractivă.

Pacea nu se păstrează cu forţa, ci poate fi atinsă doar prin înţelegere. Albert Einstein

Lectură plăcută şi spor la activităţi !!!

 

🔥 CARTEA ÎNVĂŢAREA PRIN JOACĂ ARE REDUCERE PE:

► CARTEPEDIA.RO► LIBRIS.RO► ELEFANT.RO► CARTURESTI.RO
Dacă îți plac articolele noastre, încurajează-ne cu un share :)

📚 CONCURS NOU:

PLINUL DE CĂRȚI!

Am dat drumul la un concurs inedit în care poți câștiga 7 super cărți 📖! Dă click pe butonul de mai jos pentru a te înscrie și pentru a descoperi cărțile! 👍

PARTICIPĂ LA CONCURS

POST A COMMENT.