Recenzie ”Jocul necromanților” de Șerban Andrei Mazilu

de | mart. 15, 2017 | Fantezie, Recenzii cărți

🔥 CARTEA JOCUL NECROMANȚILOR ARE REDUCERE PE:

Cel de al doilea volum din ”Cronicile din Voss”, intitulat ”Jocul necromanților”, publicat în anul 2016 la Crux Publishing, continuă cu succes aventurile din ”Anotimpul pumnalelor”.

Șerban Andrei Mazilu transformă actul scriitoricesc într-un pandantiv al imprevizibilelor întâmplări dintr-o lume aparte, acolo unde posibilul și imposibilul construiesc în tandem metamorfozări, năruiri și renașteri, creionând magnetizante labirinturi cu ajutorul unor personaje care dau dovadă de tărie de caracter.

Pilonul principal al scriiturii lui Mazilu se bazează, în mare parte, pe nelimitatul său simț imaginar care, însoțit de cuvinte frumos alipite, nasc o poveste halucinantă și acaparatoare.

Dacă îți place recenzia cărții JOCUL NECROMANȚILOR, atunci vezi 👉 lista cărților scrise de Șerban Andrei Mazilu

Regăsim aici personajele din ”Anotimpul pumnalelor”: Aendo Assermore, Loup(Jessah), Franco Baudelaire, dar și o mulțime de alte personaje la fel de interesante.

Într-o lume care încă încearcă și încă mai crede că se poate scutura de grunjoasa cenușă a entropicei anarhii, apar religiile nihilismului, care promit orice, ademenindu-i pe cei creduli, dar mai ales pe cei care nu mai au de ales.

Într-un spațiu populat cu vrăjitoare, necromanți, vârci, Corbi și cadavre ”resuscitate”, se ivesc în mod inevitabil liderii și presudoliderii.

Lumea subterană devine cu mult mai importantă decât cea luminată, ascunzând secrete și incitante invitații la explorare. O lume pe care Șerban Andrei Mazilu o așează cu pricepere lângă șevaletul cuvintelor penetrante și a dialogurilor tăioase care, glazurate cu o doză de fin umor, mențin un ritm antrenant de la prima până la ultima pagină, oferindu-le cititorilor cuminecătura unui altfel de fantasy, unul care nu se sfiește să ciugulească câte puțin din celelalte genuri literare, fără însă a cădea în tentația searbădului epigonism.

Cu o cinică incisivitate a stilului literar Șerban Andrei Mazilu reușește să aducă un suflu inovator în această nișă literară.

Lectură plăcută!

🔥 CUMPĂRĂ CARTEA JOCUL NECROMANȚILOR CU REDUCERE DE PE:

Titlu: JOCUL NECROMANȚILOR
Autor: Șerban Andrei Mazilu
An apariție : 2016
Editura: CRUX PUBLISHING
Nr. Pagini: 370
Limba: Română
Gen Literar: n/a
Nota recenzorului: n/a
Vizualizari recenzie: 1045

Alte recenzii de la Șerban Andrei Mazilu:

Top 100 cărți ale anului 2023

Alte recenzii care ți-ar plăcea:

Recenzie “Arta negocierii” de Chris Voss

Recenzie “Arta negocierii” de Chris Voss

Chris Voss, fost agent FBI, cu o experiență de neegalat în domeniul negocierilor, scoate acest manual aplicabil vieții de zi cu zi. Arta negocierii cuprinde zece capitole cheie, fiecare dintre ele subliniind un punct crucial în desfășurarea unei negocieri. Oare chiar...

Recenzie „Rivali divini” de Rebecca Ross

Recenzie „Rivali divini” de Rebecca Ross

Povestea mea cu această carte este una "dragoste la prima vedere", pentru că m-am îndrăgostit de copertă, lucru care nu mi se întâmplă așa des. Eu nu mă las impresionată de design, dar în acest caz, este IMPOSIBIL că nu cazi pradă frumuseții sale. Aproape că nici nu...

Recenzie „Coliba unchiului Tom”, de H. Beecher-Stowe

Recenzie „Coliba unchiului Tom”, de H. Beecher-Stowe

Opera principală a lui Harriet Beecher Stowe „Coliba unchiului Tom” are o moștenire incredibilă. Concentrându-se pe situația sclavilor afro-americani din SUA înainte de război, a fost acuzat de Abraham Lincoln de izbucnirea Războiului Civil American și este ușor,...

0 0 votes
Article Rating
Cristian Cărpenaru a fost redactor Booknation.ro și a scris 490 articole. Dacă îți place acest articol, poți vedea toate articolele scrise de Cristian Cărpenaru aici.
Subscribe
Notify of
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
View all comments