🔥 CARTEA JURĂMÂNT DE SÂNGE I ARE REDUCERE PE:

► CARTEPEDIA.RO► LIBRIS.RO► ELEFANT.RO► CARTURESTI.RO

juramant de sange de richelle meadDupă recentul atac asupra Academiei Sf. Vladimir – cel mai sângeros și încununat cu cele mai multe pierderi de vieți din istoria școlii – Rose alege să-și încalce jurământul de a o apăra pe ultima din neamul Dragomir, totodată cea mai bună prietenă a ei.

Astfel, Rose își ia inima în dinți, aventurându-se dincolo de zidurile Academiei cu scopul de a-l căuta și ucide pe bărbatul iubit. Eroina călătorește în Rusia, țara de origine a lui Dimitri, pentru a-l omorî pe acesta cât mai curând.

După câteva luni în care hoinărește fără vreo pistă asupra locului în care fostul dhampir ar putea fi, Rose o întâlnește pe Sydney care o ajută, la rândul ei, să scape de cadavrele unor strigoi pe care i-a omorât recent.

Totuși… Sydney nu este dhampir, nici moroi sau om… cu atât mai puțin strigoi.

Având acum companie, Rose dă peste un grup de strigoi care o aduc în pragul morții. Se trezește doar pentru a realiza că se află în casa ultimelor persoane pe care se aștepta să le întâlnească.

Îți place cartea până acum? Vezi și lista cărților scrise de Richelle Mead.

De asemenea, Abe Mazur, un moroi misterios își face simțită prezența în viața lui Rose, care se simte atașată de acesta într-un mod cel puțin straniu. Între timp, la Academie sosește noul director împreună cu familia sa, care aduc o mulțime de schimbări.

Circumstanțele o fac să se alăture unui grup de adolescenți care vânează strigoi și, curând, Rose devine conducătoarea lor. Când se așteaptă mai puțin, însă… se ivește ocazia pe care o aștepta.

Viața adolescentei din afara Academiei este, fără vreo surpriză, plină de răsturnări de situații, imprevizibilă și foarte periculoasă. Poate întâlni un strigoi la orice colț de stradă, dușmani la fiecare întoarcere a capului.

Citește și recenzia părții a 2-a din Jurământ de sânge

🔥 CARTEA JURĂMÂNT DE SÂNGE I ARE REDUCERE PE:

► CARTEPEDIA.RO► LIBRIS.RO► ELEFANT.RO► CARTURESTI.RO
Titlu: Jurământ De Sânge I
Autor: Richelle Mead
An apariție : 2012
Editura: Leda
Nr. Pagini: 286
Limba: Română
Gen Literar: n/a
Publicată la 29.08.2015
Nota recenzorului: n/a

Aspecte Pozitive:

Richelle Mead profită, cu istețime, de absența unuia dintre protagoniști pentru a insera flashback-uri care contribuie la starea generală de tristețe și melancolie cauzată tocmai de lipsa acestuia.

Avatar
Autor: Denisa Mona
Redactor de 1991 zile pe Booknation.ro
toate articolele scrise de Denisa Mona