Recenzie „Atingerea Umbrei” II de Richelle Mead

de | aug. 30, 2015 | Ficțiune pentru Adolescenți, Recenzii cărți, Science Fiction & Fantasy

🔥 CARTEA ATINGEREA UMBREI II ARE REDUCERE PE:

► LIBRIS.RO ► ELEFANT.RO ► CARTURESTI.RO ► LIB. DELFIN

„Atingerea Umbrei” II de Richelle MeadÎntoarse de la Curtea Regală fără prea multe incidente, cele două prietene, Rose și Lissa, își continuă viețile de eleve la Academia Sf. Vladimir.

În interiorul școlii, cineva a înființat o frăție a moroilor, din care tot mai mulți ies răniți fără niciun aparent motiv. Rose decide să investigheze chestiunea, însă situația se agravează atunci când Lissa dispare fără explicație de la orele de curs.

 Prietena cu care împarte o legătura psihică specială simte că Lissa este supusă unor dureri crunte, așa că încearcă să îi sară în ajutor.

În alt plan, dragostea dintre Rose și Dimitri înflorește împotriva voinței lor, iar faptul că Rose resimte foarte puternic efectele legăturii cu Lissa, le întărește conexiunea. Cu toate că sunt conștienți de faptul că o eventuală relație între ei este imposibilă, cei doi nu încetează a nutri sentimente unul pentru celălalt.

După câteva momente fericite, însă, se dezlănțuie furtuna. Strigoii pătrund în campusul înțesat cu moroi speriați și dhampiri depășiți numeric. Bineînțeles că o asemenea luptă nu poate rămâne fără urmări fatale, iar Rose este pusă în fața unei alegeri fără precedent, după ce unul dintre cele mai rele coșmaruri ale sale s-a adeverit.

Cred că Atingerea Umbrei este cea mai importantă carte din întreaga serie, datorită sfârșitului neașteptat. Acest volum dă cu siguranță tonul următoarelor, fiind răscrucea de drumuri mult așteptată a subiectului.

Citește și recenzia părții 1 din Atingerea Umbrei

📚 Ți-a plăcut recenzia cărții ATINGEREA UMBREI II?

Vezi toată lista de cărți scrise de Richelle Mead sau...

🔥 CUMPĂRĂ CARTEA ATINGEREA UMBREI II CU REDUCERE DE PE:

► LIBRIS.RO ► ELEFANT.RO ► CARTURESTI.RO ► LIB. DELFIN
Titlu: Atingerea Umbrei Ii
Autor: Richelle Mead
An apariție : 2012
Editura: LEDA
Nr. Pagini: 269
Limba: Română
Gen Literar: n/a
Publicată la 30.08.2015
Nota recenzorului: n/a

📫 Abonează-te la noutățile noastre


Îți trimitem un email pe săptămână cu cele mai interesante concursuri și reduceri irezistibile la cărți!

Alte recenzii care ți-ar plăcea:

Recenzie ” Între două lumi” de Suleika Jaouad

Recenzie ” Între două lumi” de Suleika Jaouad

Timpul ma pândea ca pe o pradă. Lupta cu leucemia, flirtul și umilința cu grotescul bolii, renunțarea la mândrie, orgoliu, acceptarea iminenței sfârșitului, renunțarea la gânduri de viitor și ancorarea în prezent, cu pași mici zi după zi, încercarea de a profita de...

Recenzie „Acest tărâm al blândeții” de William Kent Krueger

Recenzie „Acest tărâm al blândeții” de William Kent Krueger

Înainte să ajung la final, Acest tărâm al blândeții m-a cucerit iremediabil, dacă e să fiu sinceră până la capăt, a făcut-o de la primul capitol. Am lins-o, n-am citit-o, pe nerăsuflate. Profund, adânc, simplu și pe înțelesul oricui la orice vârstă și nivel, o odisee...

Recenzie „Abis” de Monica Ramirez

Recenzie „Abis” de Monica Ramirez

Abis, al cincilea volum din seria Alina Marinescu, mi-a depășit cu mult așteptările. Într-o recenzie anterioară, la alt roman din această serie, spuneam că Alina renaște și se reinventează, în urma suferinței pierderii lui Alex. Despre acest roman nu știu ce aș putea...

0 0 votes
Article Rating
Denisa Mona este redactor Booknation.ro de 2633 zile și a scris până acum 47 articole. Se află pe poziția 1 din 42 de redatori. Dacă îți place acest articol, poți vedea toate articolele scrise de Denisa Mona aici.
Subscribe
Notify of
guest
0 Comentarii
Inline Feedbacks
View all comments