Recenzie „Atingerea Umbrei” II de Richelle Mead

by | Aug 30, 2015 | Ficțiune pentru Adolescenți, Recenzii cărți, Science Fiction & Fantasy

🔥 CARTEA ATINGEREA UMBREI II ARE REDUCERE PE:

► LIBRIS.RO ► ELEFANT.RO ► CARTURESTI.RO ► EMAG.RO

„Atingerea Umbrei” II de Richelle MeadÎntoarse de la Curtea Regală fără prea multe incidente, cele două prietene, Rose și Lissa, își continuă viețile de eleve la Academia Sf. Vladimir.

În interiorul școlii, cineva a înființat o frăție a moroilor, din care tot mai mulți ies răniți fără niciun aparent motiv. Rose decide să investigheze chestiunea, însă situația se agravează atunci când Lissa dispare fără explicație de la orele de curs.

 Prietena cu care împarte o legătura psihică specială simte că Lissa este supusă unor dureri crunte, așa că încearcă să îi sară în ajutor.

În alt plan, dragostea dintre Rose și Dimitri înflorește împotriva voinței lor, iar faptul că Rose resimte foarte puternic efectele legăturii cu Lissa, le întărește conexiunea. Cu toate că sunt conștienți de faptul că o eventuală relație între ei este imposibilă, cei doi nu încetează a nutri sentimente unul pentru celălalt.

📚 Îți place cartea până acum? Vezi toată lista de cărți scrise de Richelle Mead

După câteva momente fericite, însă, se dezlănțuie furtuna. Strigoii pătrund în campusul înțesat cu moroi speriați și dhampiri depășiți numeric. Bineînțeles că o asemenea luptă nu poate rămâne fără urmări fatale, iar Rose este pusă în fața unei alegeri fără precedent, după ce unul dintre cele mai rele coșmaruri ale sale s-a adeverit.

Cred că Atingerea Umbrei este cea mai importantă carte din întreaga serie, datorită sfârșitului neașteptat. Acest volum dă cu siguranță tonul următoarelor, fiind răscrucea de drumuri mult așteptată a subiectului.

Citește și recenzia părții 1 din Atingerea Umbrei

🔥 CARTEA ATINGEREA UMBREI II ARE REDUCERE PE:

► LIBRIS.RO ► ELEFANT.RO ► CARTURESTI.RO ► EMAG.RO
Titlu: Atingerea Umbrei Ii
Autor: Richelle Mead
An apariție : 2012
Editura: LEDA
Nr. Pagini: 269
Limba: Română
Gen Literar: n/a
Publicată la 30.08.2015
Nota recenzorului: n/a

Aspecte Pozitive:

Acest volum este cel mai tragic, dar și cel mai frumos al întregii serii.

Alte recenzii care ți-ar plăcea:

Recenzie ”Copilărie fermecată” de Ioana Trif

Recenzie ”Copilărie fermecată” de Ioana Trif

Cine nu are bătrân să își cumpere, spune un vechi proverb. Sau cine nu are bunici, poate savura atmosfera blândă și plină de căldură din preajma lor citind cartea Copilărie fermecată de Ioana Trif. Pe tot parcursul lecturării predomină o stare de liniște sufletească,...

Recenzie ”Vacanță la Kyoto” de BARAZSULY ETA

Recenzie ”Vacanță la Kyoto” de BARAZSULY ETA

În ultimele zile cerul a avut o seninătate în albastrul lui care mă îndemna la visare. Nu știu dacă ați reușit și voi să îl observați, dar pe mine m-a cucerit întru totul. Mi-am luat cartea pe care mi-am programat să o citesc săptămâna aceasta, un scaun confortabil pe...

Recenzie ”Patimi înălțătoare” de Rafaela Melinte

Recenzie ”Patimi înălțătoare” de Rafaela Melinte

M-am obișnuit atunci când citesc să îmi iau ceva bun lângă mine. Fie îmi fac prăjituri cu diferite arome, fie îmi iau câteva semințe gustoase pe care le asezonez mereu cu un ceai, cafea sau ciocolată caldă. În ultima vreme, am început să citesc tot mai mult și mi-am...

Denisa Mona este redactor Booknation.ro de 2123 zile și a scris până acum 47 articole. Se află pe poziția 24 din 142 de redatori, fiind astfel un redactor în creștere. Dacă îți place acest articol, poți vedea toate articolele scrise de Denisa Mona aici.
0 0 vote
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments