🔥 CARTEA ATINGEREA UMBREI II ARE REDUCERE PE:

► CARTEPEDIA.RO► LIBRIS.RO► ELEFANT.RO► CARTURESTI.RO

„Atingerea Umbrei” II de Richelle MeadÎntoarse de la Curtea Regală fără prea multe incidente, cele două prietene, Rose și Lissa, își continuă viețile de eleve la Academia Sf. Vladimir.

În interiorul școlii, cineva a înființat o frăție a moroilor, din care tot mai mulți ies răniți fără niciun aparent motiv. Rose decide să investigheze chestiunea, însă situația se agravează atunci când Lissa dispare fără explicație de la orele de curs.

 Prietena cu care împarte o legătura psihică specială simte că Lissa este supusă unor dureri crunte, așa că încearcă să îi sară în ajutor.

În alt plan, dragostea dintre Rose și Dimitri înflorește împotriva voinței lor, iar faptul că Rose resimte foarte puternic efectele legăturii cu Lissa, le întărește conexiunea. Cu toate că sunt conștienți de faptul că o eventuală relație între ei este imposibilă, cei doi nu încetează a nutri sentimente unul pentru celălalt.

Îți place cartea până acum? Vezi și lista cărților scrise de Richelle Mead.

După câteva momente fericite, însă, se dezlănțuie furtuna. Strigoii pătrund în campusul înțesat cu moroi speriați și dhampiri depășiți numeric. Bineînțeles că o asemenea luptă nu poate rămâne fără urmări fatale, iar Rose este pusă în fața unei alegeri fără precedent, după ce unul dintre cele mai rele coșmaruri ale sale s-a adeverit.

Cred că Atingerea Umbrei este cea mai importantă carte din întreaga serie, datorită sfârșitului neașteptat. Acest volum dă cu siguranță tonul următoarelor, fiind răscrucea de drumuri mult așteptată a subiectului.

Citește și recenzia părții 1 din Atingerea Umbrei

🔥 CARTEA ATINGEREA UMBREI II ARE REDUCERE PE:

► CARTEPEDIA.RO► LIBRIS.RO► ELEFANT.RO► CARTURESTI.RO
Titlu: Atingerea Umbrei Ii
Autor: Richelle Mead
An apariție : 2012
Editura: LEDA
Nr. Pagini: 269
Limba: Română
Gen Literar: n/a
Publicată la 30.08.2015
Nota recenzorului: n/a

Aspecte Pozitive:

Acest volum este cel mai tragic, dar și cel mai frumos al întregii serii.

Avatar
Autor: Denisa Mona
Redactor de 2024 zile pe Booknation.ro
toate articolele scrise de Denisa Mona