🔥 CARTEA JURĂMÂNT DE SÂNGE II ARE REDUCERE PE:

► CARTEPEDIA.RO► LIBRIS.RO► ELEFANT.RO► CARTURESTI.RO

juramant de sange de richelle meadContinuarea volumului Jurământ de sânge este la fel de bogată în întâmplări precum prima parte. La sfârșitul recenziei anterioare, am spus că Rose primește ocazia mult așteptată- aceea de a fi față în față cu bărbatul iubit pentru a-l ucide.

Însă tânăra dhampir nu prevede când anume se va întâmpla acest lucru. Iar când întâlnirea în sfârșit are loc, Rose este înăbușită de amintiri și de sentimentele pentru vechiul Dimitri.

Acesta încearcă să o convingă să i se alăture în lumea umbrelor pentru a o conduce împreună, fapt ce o determină pe Rose să-și chestioneze cunoștințele despre lumea strigoilor. Săptămânile trec, iar Rose este încă ținută prizonieră de către farmecele și anestezicul mușcăturilor lui Dimitri.

La Academie, un personaj neașteptat îi influențează într-un mod ciudat pe toți cei din jurul ei. Lissa se comportă necugetat, ceea ce atrage consecințe grave, iar același personaj încearcă să controleze prezența lui Rose în conștiința Lissei. Acest lucru o face pe Rose să suspecteze intențiile și credibilitatea fetei și realizează că prietenii ei sunt în pericol.

📚 Îți place cartea până acum? Vezi toată lista de cărți scrise de Richelle Mead

Adolescenta dhampir ticluiește un plan și încearcă să scape din clădirea luxoasă unde este ținută captivă, dar Dimitri o urmărește îndeaproape, prea îndeaproape chiar. De data aceasta, este definitiv. Unul dintre ei își va găsi sfârșitul. Iar dacă Rose nu va supraviețui, cine o va salva pe Lissa de propria ei persoană?

Imprevizibilul atinge cote înalte în acest volum al seriei, iar Richelle Mead profită din plin de stările fiecărui personaj pentru a crea situații tensionate. Iubirea și prietenia sunt sentimente puse la încercare necontenit, dar loialitatea are ultimul cuvânt de spus.

Citește și recenzia părții I din Jurământ de sânge

🔥 CARTEA JURĂMÂNT DE SÂNGE II ARE REDUCERE PE:

► CARTEPEDIA.RO► LIBRIS.RO► ELEFANT.RO► CARTURESTI.RO
Titlu: Jurământ De Sânge Ii
Autor: Richelle Mead
An apariție : 2012
Editura: LEDA
Nr. Pagini: 269
Limba: Română
Gen Literar: n/a
Publicată la 29.08.2015
Nota recenzorului: n/a

Aspecte Pozitive:

Este captivantă schimbarea lui Dimitri și modul în care Rose reacționează la aceasta.

Avatar
Autor: Denisa Mona
Redactor de 2078 zile pe Booknation.ro
toate articolele scrise de Denisa Mona