Recenzie „Lasă-mă să mint” de Clare Mackintosh

de | oct. 7, 2021 | Ficțiune, Horror și Thriller, Recenzii cărți, Suspans

🔥 CARTEA LASĂ-MĂ SĂ MINT ARE REDUCERE PE:

Lasă-mă să mint – un roman incitant.

Am ales să citesc cartea Lasă-mă să mint, la recomandarea unei bune prietene. Recunosc că inițial am fost sceptică în privința ei, dar totuși i-am dat o șansă și am citit-o.

Am descoperit astfel, un roman incitant, plin de suspans, cu un scenariu greu de imaginat. O poveste creată pe minciuni, cu răsturnări de situație năucitoare. Tensiunea creată și descrisă în carte pare aproape palpabilă. De la început până la sfârșit am avut o senzație de neliniște și curiozitatea de a afla ce se întâmplă mai departe m-a determinat să nu las cartea din mână până la final.

Dacă îți place recenzia cărții LASĂ-MĂ SĂ MINT, atunci vezi 👉 lista cărților scrise de Clare Mackintosh

Anna este personajul principal. O tânără, proaspăt mămică, care suferă enorm în urma pierderii părinților ei. Amândoi s-au sinucis la scurt timp unul după celălalt, lăsând un gol imens în viața ei. În timp ce Anna încearcă să învețe sa trăiască fără aceștia, începe să descopere mici secrete care pun la îndoială sinuciderea lor. Cu cât descoperă mai multe detalii, realizează că însăși viața ei este in pericol.

Ea primește mesaje de amenințare care o pun în gardă, dar, cu toate că ia măsuri, acestea nu o protejează însă și de crudul adevăr. Un adevăr mult prea crud și inimaginabil.

O minciună nu aduce nimic bun.

O minciună atrage după ea tot mai multe minciuni. Până când totul se va transforma într-o bombă cu ceas, literalmente vorbind.

Greu de imaginat și greu de digerat o astfel de poveste. Un roman scris cu migală, cu detalii relevante, și totuși departe de a-mi oferi vreo șansă scenariilor pe care mi le-am creat pe parcursul lecturării acestei cărți.

Mi-a plăcut romanul în totalitate. Povestit la persoana 1, plin de amănunte care efectiv m-au transpus în scenariu, trăind totul la intensitate copleșitoare.

Cu siguranță scriitoarea Clare Mackintosh este deosebit de talentată. Recomand această carte cititorilor iubitori de thriller și suspans.

„Trei persoane pot ține un secret doar dacă două dintre ele sunt moarte.”

🔥 CUMPĂRĂ CARTEA LASĂ-MĂ SĂ MINT CU REDUCERE DE PE:

Vezi Top 100 cărți ale anului 2023
Titlu: LASĂ-MĂ SĂ MINT
Autor: Clare Mackintosh
An apariție : 2018
Editura: TREI
Nr. Pagini: 512
Limba: Română
Gen Literar: Crime, Thriller, Mistery
Nota recenzorului: 8 / 10
Vizualizari recenzie: 621

Alte recenzii de la Clare Mackintosh :

Alte recenzii care ți-ar plăcea:

Recenzie ”Îngerul meu secret” de Federica Bosco

Recenzie ”Îngerul meu secret” de Federica Bosco

Povestea unui înger păzitor: După ce Patrick a murit, Mia și-a dorit ca toată lumea ei să se sfârșească. Și aproape că a reușit să facă asta după ce s-a aruncat în marea care i-a răpit viața celui pe care îl iubea. A lăsat valurile să îi înconjoare trupul, însă ceva...

Recenzie ”Interzis” de Vi Keeland

Recenzie ”Interzis” de Vi Keeland

O seară de poker, un show și o iubire interzisă... Ea este cea mai bună jucătoare de poker, el este un magnat arogant care, uneori, după o zi de muncă, preferă să joace poker cu niște prieteni vechi. Așa se întâlnesc Kate Monroe și Cooper Montgomery, într-o seară când...

Recenzie ”Femeile lui Lazăr” de Marina Stepnova

Recenzie ”Femeile lui Lazăr” de Marina Stepnova

Am de mult timp cartea aceasta în lista de must read și habar n-am de ce mi-a luat așa mult timp să ajung s-o citesc având în vedere cât de mult mi-a plăcut. Am auzit multe lucruri bune prin online și de data asta chiar au fost pe bună dreptate deoarece a fost scrisă...

0 0 votes
Article Rating
Diana Mîndrilă este redactor Booknation.ro de 531 zile și a scris până acum 51 articole. Se află pe poziția 16 din 41 de redactori. Dacă îți place acest articol, poți vedea toate articolele scrise de Diana Mîndrilă aici. Diana Mîndrilă are și un blog pe care scrie - îl găsești aici.
Iubesc să citesc, să explorez infinitatea de lumi noi ce îmi descoperă cărțile, să vorbesc și să scriu despre ele. Visez să îmi tapetez pereții cu rafturi pline de cărți și ador cafeaua și ciocolata cu lichior. Cam asta mi-s!
Subscribe
Notify of
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
View all comments