Recenzie ”Lumea de dincolo” de Livia Furia

Titlu: Lumea De Dincolo
Autor: Livia Furia
An apariție : 2018
Editura: Berg
Nr. Pagini: 258
Limba: Română
Gen Literar: n/a
Recenzie de Cristina Zegheru
Publicată la 6.11.2018
Nota recenzorului: 10/10

🔥 CARTEA LUMEA DE DINCOLO ARE REDUCERE PE:

► CARTEPEDIA.RO► LIBRIS.RO► ELEFANT.RO► CARTURESTI.RO

Romanul ”Lumea de dincolo” de Livia Furia prezintă o lume nouă unde protagonistul trebuie să conviețuiască și să învețe modalitatea de a se putea acomoda cu tot ce îi este oferit.

Începutul este unul alert, în care acțiunea se îmbină perfect cu detaliile ce conferă o perspectivă nouă asupra întregii acțiuni. Dacă Adrian are impresia că visează, gândul i se spulberă rapid atunci când ajunge să suporte consecințele întâlnirii cu Demonias. Demonul pare familiar cu protagonistul, spunându-i ”Nu îți amintești, atâta tot…”, ce conferă un întreg mister gata să fie descoperit.

După moartea lui Adrian, totul în jurul lui se schimbă, devenind nesigur și întrebător, dar dornic să găsească răspunsuri. Ajunge în Lumea de dincolo, unde trebuie să asimileze toate informațiile primite, ba chiar să le pună în aplicare. Trebuie să ajungă în starea de ”echilibru” și să fie stăpânul minții sale, pentru a reuși să-și construiască propriul oraș, care pare a fi doar o legătură cu Realitatea la care nu se mai poate întoarce, dar în profunzime adevărul este mult mai greu de înțeles.

Romanul e într-o continuă acțiune, în care la fiecare paragraf se descoperă amănunte noi, ce vor fi esențiale în următoarele etape de pregătire ale protagonistului.

Îți place cartea până acum? Vezi și lista cărților scrise de Livia Furia.

În Lumea de Dincolo, nimic nu este ceea ce pare, unicitatea este cea care oferă întregului roman o eleganță aparte. Romanul nu întruchipează relatarea schimbărilor ce se produc într-un mediu nou, ci evidențiază evoluția protagonistul care pare să fie net superior celorlalți și pregătit oricând să înfrunte și cele mai aprige provocări. Pe măsură ce înaintăm în poveste aflăm amănunte ce vor fi esențiale în aflarea secretelor bine îngropate.

Dacă Adrian a aflat ”cine este și de unde vine” va reuși să-și păstreze amintirile și în viețile următoare?

Rămâne de văzut!

🔥 CARTEA LUMEA DE DINCOLO ARE REDUCERE PE:

► CARTEPEDIA.RO► LIBRIS.RO► ELEFANT.RO► CARTURESTI.RO
Dacă îți plac articolele noastre, încurajează-ne cu un share :)

📚 CONCURS NOU:

PLINUL DE CĂRȚI!

Am dat drumul la un concurs inedit în care poți câștiga 7 super cărți 📖! Dă click pe butonul de mai jos pentru a te înscrie și pentru a descoperi cărțile! 👍

PARTICIPĂ LA CONCURS

POST A COMMENT.