Recenzie “Lumina iubirii” de Jay Asher

by | Jun 10, 2017 | Beletristică, Recenzii cărți

🔥 CARTEA LUMINA IUBIRII ARE REDUCERE PE:

► LIBRIS.RO ► ELEFANT.RO ► CARTURESTI.RO ► EMAG.RO

Romanul “Lumina iubirii” de Jay Asher cuprinde o poveste de dragoste, îmbrăcată în atmosfera feerică și veselă a sărbătorii Crăciunului.

Deși nu am citit cartea în perioada Crăciunului, povestea reușește să te transpună în starea de spirit a celei mai frumoase sărbători din an, fiind potrivită pentru a o lectura oricând.

Opera o pune în evidență pe Sierra, o tânără care împarte două vieţi  diferite. În toată  perioada anului, cu excepția lunii decembrie, ea locuieşte în Oregon împreună cu familia sa , având prieteni foarte buni și ducând o viață frumoasă. Deoarece părinții ei aveau o fermă de brazi, în fiecare an ei pleacă spre California, pentru a vinde brazii la locul de depozitare.

Acolo , îl întâlnește pe Caleb, și deși nu îşi dorește ca povestea părinţilor săi , care se cunoscuseră şi se îndrăgostiseră tot în acest context să se repete, ea începe să- l placă pe Caleb.

Însă în afara distanţei , pe cei doi îi mai despart și rumorile despre trecutul,  acesta având o reputaţie proastă în oraș.

📚 Îți place cartea până acum? Vezi toată lista de cărți scrise de Jay Asher

Ea se hotaraște să nu ia în calcul trecutul , bazându-se pe comportamentul său actual, iar cei doi încep să își petreacă timpul unul în preajma celuilalt.

Cu toate că între ei există iubire, cum pot fi împreună având în vedere distanţa care îi desparte?

De fiecare dată când îi acord lui Caleb prezumţia de nevinovăţie, el îşi dovedeşte calităţile. De fiecare dată când îi iau apărarea ştiu că am dreptate. Există un milion de motive pentru care aş putea să renunţ, dar de fiecare dată cănd n-o fac, asta mă determină sa incerc şi mai tare ca relaţia noastră să meargă.

Cea mai cunoscută operă a lui Jay Asher este bestseller-ul “Cele 13 motive”.

Titlu: Lumina Iubirii
Autor: Jay Asher
An apariție : 2016
Editura: LEDA EDGE
Nr. Pagini: 255
Limba: Română
Gen Literar: n/a
Publicată la 10.06.2017
Nota recenzorului: n/a

Alte recenzii care ți-ar plăcea:

Recenzie “Cu ultima suflare” de Paul Kalanithi

Recenzie “Cu ultima suflare” de Paul Kalanithi

             "Cu ultima suflare" prezintă povestea incredibilă a unui doctor aflat în ultimul an de rezidențiat care află la doar 36 de ani că are cancer la plămâni în faza terminală.  A fost începutul unei schimbări tragice: medicul care tratează pacienți în faza...

Maria Vulpe este redactor Booknation.ro de 1275 zile și a scris până acum 24 articole. Se află pe poziția 39 din 150 de redatori, fiind astfel un redactor în creștere. Dacă îți place acest articol, poți vedea toate articolele scrise de Maria Vulpe aici.
0 0 vote
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comentarii
Inline Feedbacks
View all comments