🔥 CARTEA LUMINA IUBIRII ARE REDUCERE PE:

► CARTEPEDIA.RO► LIBRIS.RO► ELEFANT.RO► CARTURESTI.RO

Romanul “Lumina iubirii” de Jay Asher cuprinde o poveste de dragoste, îmbrăcată în atmosfera feerică și veselă a sărbătorii Crăciunului.

Deși nu am citit cartea în perioada Crăciunului, povestea reușește să te transpună în starea de spirit a celei mai frumoase sărbători din an, fiind potrivită pentru a o lectura oricând.

Opera o pune în evidență pe Sierra, o tânără care împarte două vieţi  diferite. În toată  perioada anului, cu excepția lunii decembrie, ea locuieşte în Oregon împreună cu familia sa , având prieteni foarte buni și ducând o viață frumoasă. Deoarece părinții ei aveau o fermă de brazi, în fiecare an ei pleacă spre California, pentru a vinde brazii la locul de depozitare.

Acolo , îl întâlnește pe Caleb, și deși nu îşi dorește ca povestea părinţilor săi , care se cunoscuseră şi se îndrăgostiseră tot în acest context să se repete, ea începe să- l placă pe Caleb.

Însă în afara distanţei , pe cei doi îi mai despart și rumorile despre trecutul,  acesta având o reputaţie proastă în oraș.

Îți place cartea până acum? Vezi și lista cărților scrise de Jay Asher.

Ea se hotaraște să nu ia în calcul trecutul , bazându-se pe comportamentul său actual, iar cei doi încep să își petreacă timpul unul în preajma celuilalt.

Cu toate că între ei există iubire, cum pot fi împreună având în vedere distanţa care îi desparte?

De fiecare dată când îi acord lui Caleb prezumţia de nevinovăţie, el îşi dovedeşte calităţile. De fiecare dată când îi iau apărarea ştiu că am dreptate. Există un milion de motive pentru care aş putea să renunţ, dar de fiecare dată cănd n-o fac, asta mă determină sa incerc şi mai tare ca relaţia noastră să meargă.

Cea mai cunoscută operă a lui Jay Asher este bestseller-ul “Cele 13 motive”.

🔥 CARTEA LUMINA IUBIRII ARE REDUCERE PE:

► CARTEPEDIA.RO► LIBRIS.RO► ELEFANT.RO► CARTURESTI.RO
Titlu: Lumina Iubirii
Autor: Jay Asher
An apariție : 2016
Editura: Leda Edge
Nr. Pagini: 255
Limba: Română
Gen Literar: n/a
Publicată la 10.06.2017
Nota recenzorului: n/a
Maria Vulpe
Autor: Maria Vulpe
Redactor de 1022 zile pe Booknation.ro
toate articolele scrise de Maria Vulpe