Recenzie ”Mâine” de Guillaume Musso

by | Dec 16, 2020 | Recenzii cărți

🔥 CARTEA MÂINE ARE REDUCERE PE:

► LIBRIS.RO ► ELEFANT.RO ► CARTURESTI.RO ► LIB. DELFIN

   Matthew Saphiro predă la Harvard și are o viață plină de suferință de când soția sa a murit. Îndurerar, o crește singur pe Emily, fiica lor, cu ajutorul lui April, chiriașa și prietena lui.

Emma Lovenstein este somelier în New York iar dragostea nu a fost niciodată punctul ei forte. Așteaptă bărbatul potrivit și destinul. MacBook-ul Emmei este cel care îi va lega pe cei doi pentru că atunci când Mat îl cumpără și găsește numele ei pe el, acesta îi trimite un mesaj.

Avântându-se într-o discuție lungă despre vinuri, Emma și Mat pierd noțiunea timpului iar Mat realizează că după foarte mult timp, simte și altceva decât durere. Ceea ce îl împinge să o invite pe Emma la o cină într-un restaurant. În ziua întâlnirii lor, amândoi se află acolo însă nu ajung să se întâlnească niciodată.

După câteva mesaje jignitoare, Emma și Mat descoperă un adevăr tulburător care le va schimba viețile pentru totdeauna. Până la urmă, timpul este relativ, nu-i așa?

Cei doi pornesc pe un drum periculos iar când Emma îl implică și pe Romuald, secrete și destăinuiri sumbre și întunecate ies la iveală. Sunt gata să încalce limitele vieții și ale normalității pentru iubire. Însă, este oare posibil?

Destăinuiri dureroase ale trecutului apar iar Mat ar fi în stare să facă orice pentru a fi iar fericit. O barieră uriașă îi desparte iar când Mat și Emma pierd singurul mod prin care puteau comunica, el este gata să renunțe la tot. Timpul este iluzoriu iar fericirea amenință să fie zdrobită pentru totdeauna. Dacă poate schimba trecutul?

Un an se joacă cu viețile lor. În ziua de 24 decembrie Emma își pune viața ei și pe a lui Romuald în joc. Dar nu inimile lor sunt cele care trebuie sacrificate. Ce poate face un om pentru iubire? Și oare cunoaștem secretele vieții într-atât încât să înțelegem granița dintre iubire și nebunie?

Guillaume Musso este un autor de care mă temeam și mă feream. De ce? Știam că o să îl iubesc sau că o să îl urăsc. Însă nu mă așteptam ca poveștile sale să mă răvășească atât de tare. Nu mă așteptam la o carte atât de profundă și de specială, cu un subiect atât de delicat.

Am aflat mai târziu că aproape toate cărțile sale se încadrează în genul thrillere-lor psihologice, însă nu aș spune că termenul de thriller este cel corect. Cărțile lui par niște povești paranormale îmbinate cu părți ale genului romance. Chiar și așa, este uluitor unde poate duce o carte care începe atât de simplu.

Atmosfera, personajele, ideea cărții, sunt minunate și m-au fermecat, m-au făcut să iubesc acest autor, m-au făcut să îmi doresc să citesc toate cărțile lui! Iar norocul nostru este că avem mare parte dintre ele traduse, căci nu știu ce aș fi făcut fără restul poveștilor magice create de Musso!

📚 Ți-a plăcut recenzia cărții MÂINE?

Vezi toată lista de cărți scrise de Guillaume Musso sau...

🔥 CUMPĂRĂ CARTEA MÂINE CU REDUCERE DE PE:

► LIBRIS.RO ► ELEFANT.RO ► CARTURESTI.RO ► LIB. DELFIN
Titlu: Mâine
Autor: Guillaume Musso
An apariție : 2014
Editura: ALL
Nr. Pagini: 424
Limba: Română
Gen Literar: Crime, Thriller, Mistery
Publicată la 16.12.2020
Nota recenzorului: 10

📫 Abonează-te la noutățile noastre


Îți trimitem un email pe săptămână cu cele mai interesante concursuri și reduceri irezistibile la cărți!

Alte recenzii care ți-ar plăcea:

Recenzie “Să-ți pui o dorință” de Vasi Rădulescu

Recenzie “Să-ți pui o dorință” de Vasi Rădulescu

"Să-ți pui o dorință" este o altă carte minunată de la Vasi Rădulescu. Face parte dintr-un cadou minunat primit de la o prietenă dragă. Tot emoționantă de te face să verși cel puțin câteva lacrimi este și aceasta. "Dragă inimă" a fost un volum de povestiri personale...

Recenzie „Straja dragonilor” de Ion Negoițescu

Recenzie „Straja dragonilor” de Ion Negoițescu

Straja dragonilor este autobiografia neterminată a criticului literar român Ion Negoițescu (1921 - 1993). Aceasta este doar prima parte a unui mai mare proiect gândit de autor, prin care și-ar fi dorit să-și consemneze întreaga viață, din copilărie până la bătrânețe....

Recenzie “Dragă inimă” de Vasi Rădulescu

Recenzie “Dragă inimă” de Vasi Rădulescu

"Dragă inimă" de Vasi Rădulescu este o carte primită în dar ce mi-a încălzit inima, mi-a frânt-o pe alocuri, mi-a stors câteva lacrimi pe furiș. Povestirile acestea personale inspirate din viața reală și redate de un doctor de inimă sunt inspiraționale. Fiecare...

0 0 vote
Article Rating
Mihaela Ruxandra Dinu este redactor Booknation.ro de 359 zile și a scris până acum 117 articole. Se află pe poziția 6 din 25 de redatori, fiind astfel un 👑 Super Erou Booknation.ro. Dacă îți place acest articol, poți vedea toate articolele scrise de Mihaela Ruxandra Dinu aici. Mihaela Ruxandra Dinu are și un blog pe care scrie - îl găsești aici.
Subscribe
Notify of
guest
0 Comentarii
Inline Feedbacks
View all comments