🔥 CARTEA MISTERUL DIN PODUL CASEI ARE REDUCERE PE:

► CARTEPEDIA.RO► LIBRIS.RO► ELEFANT.RO► CARTURESTI.RO

cc41171b880d4731bdb9971f6a8d7c7b_360_215Vă gândiți să îi cumpărați o carte vreunui pici?

Vă gândiți să o cumpărați pentru a citi împreună cu piciul dumneavoastră înainte de culcare, sau când se joacă sau când mănâncă?
“Misterul din podul casei” este o cărțulie perfectă pentru o astfel de ocazie, perfectă pentru orice fel de ocazie.

Îl va învăța pe cel mic să treacă prin situații tensionate și să își revizuiască anumite comportamente egoiste, agresive sau solitare.
Povestioara începe când cei trei prieteni: Bob, Timmy și Sofi urcă în podul casei, un loc misterios și inaccesibil „oamenilor mici”.

Acolo îl întâlnesc pe Kali, un fel de împărat, un om mic de culoare albastră care conduce o împărăție și are la dispoziție toate bomboanele și jeleurile din lume.

Cu toate acesta, Kali este nefericit pentru că este marginalizat din cauza răutăților pe care le-a făcut în copilărie. Aceste probleme îl urmăresc și în prezent, iar Sofi, Timmy și Bob se oferă să-l ajute.
Cei trei pleacă într-o aventură care îi va reda lui Kali încrederea în sine și îl va învăța să fie altruist și plăcut celorlalți.

Îți place cartea până acum? Vezi și lista cărților scrise de Ana Maria Ștefan.

În timpul lecturii, cei mici și cei mari, sunt introduși într-o lume „delicioasă”, ornată cu prăjituri, jeleuri sau turtă dulce, o lume a exprimării sentimentelor și a bunătății învățate gradual, alături de cei ca noi. Alături de prieteni.
Frumos ilustrată, cărticica este o poveste terapeutică, o călătorie frumoasă pe drumul descoperirii și al prieteniei. Cartea are mesaje adresate simplu și plăcut celor mici, din care pot învăța cum să fie mai buni, să lege și să mențină prietenia cu ceilalți, și să împartă ceea ce au.

Am citit impresii de la persoane avizate în domeniul parenting-ului, psihologi și psihoterapeuți care spun ce beneficii poate să aducă această lectură în comportamentul și viziunea pe care o are un copil asupra vieții. Printre beneficii se numără, pe lângă cele enumerate de mine, și trăirile pe care le au copiii singuri la părinți, care sunt puși mult mai rar în situația de a fi nevoiți să împartă.

Aceștia au adesea dificultăți când sunt puși în situația de împărți cu alții. Exemplul este dat pe personajul Kali. La fel cum Kali este ajutat de prieteni să devină mai darnic, un copil singur la părinți poate fi ajutat de familie sau prieteni. De asemenea, lecturarea acestei cărți și discuția pe baza ei cu cel mic pot fi de un real ajutor.

Cei care comandă cartea de pe website-ul editurii Cutiuța cu povești pot să personalizeze cartea cu numele  și fotografia copilului, pentru a  face un cadou inedit.

🔥 CARTEA MISTERUL DIN PODUL CASEI ARE REDUCERE PE:

► CARTEPEDIA.RO► LIBRIS.RO► ELEFANT.RO► CARTURESTI.RO
Titlu: Misterul Din Podul Casei
Autor: Ana Maria Ștefan
An apariție : 2016
Editura: Cutiuța cu povești
Nr. Pagini: 32
Limba: Română
Gen Literar: n/a
Publicată la 17.04.2016
Nota recenzorului: n/a

Aspecte Pozitive:

Poate fi un cadou ideal și util pentru un copiluț sensibil.

Avatar
Autor: Bianca Dacin
Redactor de 1763 zile pe Booknation.ro
toate articolele scrise de Bianca Dacin
Bianca Dacin mai scrie și pe http://buburuzabia.blogspot.ro/