Recenzie ”Muza Coșmarurilor” de Laini Taylor

de | sept. 19, 2021 | Recenzii cărți

🔥 CARTEA MUZA COȘMARURILOR ARE REDUCERE PE:

► LIBRIS.RO ► ELEFANT.RO ► CARTURESTI.RO ► LIB. DELFIN

O scurtă prezentare a acțiunii:

După ce Sarai a căzut din Citadela din cer, viața lor s-a schimbat pentru totdeauna. Acum, Lazlo trebuie să o convingă pe Minya să nu îi dea drumul femeii pe care o iubește. Nimeni nu s-ar fi așteptat ca micuța Minya să fie atât de meschină, dar dorințele ei ies la iveală abia acum.

Cu ajutorul lui Lazlo și a noii sale puteri, Minya vrea să coboare și să distrugă Plângerea. Dar ar plăti Lazlo acest preț în schimbul lui Sarai? Când toți cei din familia ei găsesc o cale de a o ține pe Minya departe de planurile lor, undeva, pe mare haosul se îndreaptă către ei.

O inimă frântă navighează în căutarea surorii ei, iar atunci când va ajunge în Citadelă, va fi declarat război. Iar Citadela riscă să le fie luată. Fără Citadelă, fără metal, darurilor lor vor fi pierdute. Ceea ce ar fi un dezastru pentru niște ființe ca ei, care au nevoie de daruri.

În lupta ce va veni, atât alchimiștii, ucigașul de zei cu familia sa și mezartimii vor lupta pentru a câștiga. Dar oare mai pot câștiga în fața infernului pe care l-au dezlănțuit?

,,Sarai trăia și respira coșmaruri de când avea șase ani. Credea că nicio oroare nu i-a rămas necunoscută și că nimic nu o mai putea surprinde. Se înșela.”

Opinia mea:

După ce am citit Născută din fum și os, după ce am așteptat fiecare volum cu sufletul la gură, speram ca Laini Taylor să mai apară și la noi. Atunci când am primit Visul își alege visătorul, am fost puțin temătoare la gândul unui nou univers creat de această scriitoare. De ce? Pentru că tot ce scrie ea este complex. Atât de complex și de diferit față de tot ce am citit vreodată.

Universul creat în seria asta este uluitor, iar eu m-am îndrăgostit penru totdeauna de Sarai și de Karou. Aceste două personaje m-au însoțit de multe ori și m-am regăsit de fiecare dată în ele. Când eram mică, atunci când îmi cumpărasem ultimul volum din Născută din fum și os, știu că mă gândeam că îmi doresc să fiu ca și Karou.

Cărțile scrise de Laini Taylor se încadrează la seriile cele mai dragi pentru sufletul meu. Cele pe care nu o sa le uit niciodată și pe care le-aș reciti oricând cu drag.

Dacă nu știți ce să citiți, Visul își alege visătorul și Născută din fum și os așteaptă să încânte toți cititorii și știu că nu veți regreta niciodată! Lazlo și Sarai, Karou și Akiva așteaptă fiecare cititor! Poveștile lor sunt unele dintre cele mai magice și mai speciale povești pe care le veți întâlni!

📚 Ți-a plăcut recenzia cărții MUZA COȘMARURILOR?

Vezi toată lista de cărți scrise de Laini Taylor sau...

🔥 CUMPĂRĂ CARTEA MUZA COȘMARURILOR CU REDUCERE DE PE:

► LIBRIS.RO ► ELEFANT.RO ► CARTURESTI.RO ► LIB. DELFIN
Titlu: Muza Coșmarurilor
Autor: Laini Taylor
An apariție : 2021
Editura: EPICA PUBLISHING HOUSE
Nr. Pagini: 520
Limba: Română
Gen Literar: Fantasy
Publicată la 19.09.2021
Nota recenzorului: 10

📫 Abonează-te la noutățile noastre


Îți trimitem un email pe săptămână cu cele mai interesante concursuri și reduceri irezistibile la cărți!

Alte recenzii care ți-ar plăcea:

Recenzie ,,Mândrie și prejudecată” de Jane Austen

Recenzie ,,Mândrie și prejudecată” de Jane Austen

Mândrie și prejudecată pornește în lupta de a demonta ,,primele impresii″ (titlul inițial) și orientează cititorul spre a privi lucrurile care i se întâmplă mai profund, dintr-o altă perspectivă. Jane Austen, autoarea operei de față, a fost o romancieră engleză care a...

Recenzie ”Ultimul tren spre Londra” de Meg Waite Clayton

Recenzie ”Ultimul tren spre Londra” de Meg Waite Clayton

"Ultimul tren spre Londra" de Meg Waite Clayton este povestea unei provocări la adresa unui sistem nemilos. O poveste foarte emoționantă care s-a scufundat în sufletul meu. Scriitoarea a reușit să arate cât de ușor se estompează granițele dintre sărăcie și bogăție,...

Recenzie „Partea de nord a inimii” de Dolores Redondo

Recenzie „Partea de nord a inimii” de Dolores Redondo

În august 2005, Katrina dă lovitura de grație New Orleans-ului după ce mii de oameni ignoraseră avertismentele autorităților și refuzaseră să fugă din calea urgiei. Un oraș afectat grav, în care oamenii, deja traumatizați după ce dăduseră piept cu furia ciclonului, se...

0 0 votes
Article Rating
Mihaela Ruxandra Dinu este redactor Booknation.ro de 633 zile și a scris până acum 175 articole. Se află pe poziția 5 din 42 de redatori. Dacă îți place acest articol, poți vedea toate articolele scrise de Mihaela Ruxandra Dinu aici. Mihaela Ruxandra Dinu are și un blog pe care scrie - îl găsești aici.
Subscribe
Notify of
guest
0 Comentarii
Inline Feedbacks
View all comments