Recenzie “Nimic mai mult” de Anna Todd

Titlu: Nimic Mai Mult
Autor: Anna Todd
An apariție : 2017
Editura: Editura Trei
Nr. Pagini: 261
Limba: Română
Gen Literar: n/a
Recenzie de Ramona Alexandra Popa
Publicată la 7.06.2018
Nota recenzorului: n/a
Acordă o notă

ACUM GĂSEȘTI NIMIC MAI MULT PE:

Recunosc faptul că am început această carte fără să am nicio noțiune despre seria precedentă, “After”. Am încercat să nu mă cufund în drama acesteia, dar am fost fff curioasă să văd dacă Anna Todd aduce o schimbare de stil. “Nimic mai mult” este o carte destul de simplă, cu o acțiune nu extrem de dinamică, ce se poate lectură fără probleme într-o zi mai leneșă.

Personajul principal este Landon Gibson, fratele vitreg al lui Hardin și colegul de camera a Tessei. Acțiunea este relatată din perspectiva sa, acesta fiind implicat într-un dramatic triunghi amoros cu fosta sa prietenă, Dakota și prietena Tessei, Nora. Știu, cei care doresc ceva mai dulce, nu o să aibă parte de așa ceva aici. Landon este băiatul tipic cuminte, de treabă, care ajută pe toată lumea și se implică în orice. Este genul de best friend pe care oricine dorește să-l aibă. Visează să devină profesor, însă ajunge să lucreze într-o cafenea. Pe deasupra, prietena lui i-a spus adio pentru o carieră în New York și acum vedem personajul nostru principal abătut, cu viață socială zeroși fără nicio perspectiva, nici în carieră nici în dragoste.

Din punctul meu de vedere, “Nimic mai mult” este un titlu bun pentru această carte, deoarece o descrie bine de tot în esență. Am citit multe povești de dragoste la viața mea, cu intrigă complexă, personaje puternice și scene emoționante. Dar această carte nu s-a ridicat la un nivel demn de marea autoare Anna Todd. În afară de un tensionat triunghi amoros, personajele nu mi-au transmis nimic. Landon trebuia să fie un personaj masculin puternic, însă a părut extrem de plictisit și în consecință, m-a plictisit și pe mine:) Să nu mai spunem că modul de narare, din perspectiva lui, sună extrem de feminin.. Dacă nu știam acțiunea nu deduceam că este băiat…

Voiam ceva mai mult, mai alert, un final mai surprinzător, nu plat și fără acel ceva care să te facă să-l aștepți cu sufletul la gură. Sper ca Landon să aibă parte de fericirea pe care o merită, dar poate Anna ne bucură și pe noi cu o continuare mai complexă decât prima carte. Îmi pare rău pentru fanii “After”, but no for this one:)

Dacă îți plac articolele noastre, încurajează-ne cu un share :)

📚 CONCURS NOU:

PLINUL DE CĂRȚI!

Am dat drumul la un concurs inedit în care poți câștiga 7 super cărți 📖! Dă click pe butonul de mai jos pentru a te înscrie și pentru a descoperi cărțile! 👍

PARTICIPĂ LA CONCURS

POST A COMMENT.