Recenzie ”Orașul Semilunii. Casa pământului și a sângelui” de Sarah J. Maas

by | Feb 23, 2021 | Recenzii cărți

🔥 CARTEA ORAȘUL SEMILUNII. CASA PĂMÂNTULUI ȘI A SÂNGELUI ARE REDUCERE PE:

► LIBRIS.RO ► ELEFANT.RO ► CARTURESTI.RO ► LIB. DELFIN

Bryce Quinlan și Danika, alfa haitei de lupi, sunt obișnuite cu petrecerile pline de alcool, droguri și dans, sunt obișnuite cu distracția și viața fără griji. Însă fericirea lor este spulberată când într-o seară, Bryce ajunge acasă și își găsește toți prietenii uciși, sfâșiați, măcelăriți de un demon.

Vinovatul ajunge la închisoare dar crimele continuă, iar la doi ani de atunci, ajutorul lui Bryce este cerut de către Arhangheli. Ea trebuie să afle cine i-a făcut asta Danikăi și prietenilor ei, însă atunci când Arhanghelul Micah îl pune pe Hunt Athalar să o supravegheze pe Bryce, între ei începe o adevărată aventură. Hunt este un înger căzut, un sclav care a condus Rebeliunea împotriva Arhanghelilor, un înger de temut cu un trecut întunecat.

Dacă Hunt și Bryce vor rezolva totul, el va fi eliberat. Pare simplu, nu-i așa? Nimic nu este simplu cu Bryce, mai ales că nimeni nu îi cunoștea secretul în afară de Danika.

Tachinările și certurile dintre Hunt și Bryce le încetinesc investigațiile până când Bryce începe să refacă tot parcursul Danikăi din ziua în care a murit, iar durerea riscă să se reverse din inima ei. Toate bănuielile lui Hunt dispar când vede durerea lui Bryce și suferința care nu a părăsit-o în acești doi ani și inima lui începe să se deschidă pentru ea.

Viața avea să le aducă multe dureri și nedreptăți, dar nici măcar una nu a contat atâta timp cât au rămas împreună și au fost alături unul de celălalt. Chiar și așa, secretele și minciunile încă există. Ce se întâmplă când amândoi au ceva de ascuns?

Trădarea, secretele, minciuna apar și le dau peste cap existența. Cum a putut Danika să îi ascundă atâtea? Cum au putut cei pe care îi iubea cel mai mult să o trădeze? Când vinovatul își face apariția, în Orașul Semilunii se dezlănțuie haosul! Un înger cu aripile cenușii și o Prințesă ascunsă pășesc pe granițele lumii și sunt gata să riște totul pentru iubire și dreptate.

Orașul Semilunii a fost una dintre cele mai bune, triste, complexe și minunate cărți din acest an. Bryce, aroganta, încrezătoarea și frumoasa Bryce care m-a cucerit cu determinarea și curajul ei și Hunt care este înger. Ce poate fi mai important? Slăbiciunea mea pentru îngeri și-a spus cuvântul!

Povestea îmi pare a fi atât de originală, atât de dinamică, cu atâtea detalii și secvențe pline de acțiune, atât de sfâșietoare și de tristă. Am plâns în nenumărate rânduri la moartea fiecărui personaj, la cele mai dureroase secvențe și nu știu cum aș putea avea răbdare până se vor publica toate volumele.

Orașul Semilunii transmite atâtea emoții încât e greu să nu te atașezi și să citești obiectiv cartea. Auzisem că Sarah J. Maas este genială, dar nu mă așteptam la asta, însă toată surpriza a venit cu Regatul spinilor și al trandafirilor, iar acum știu că va rămâne una dintre scriitorii mei preferați!

📚 Ți-a plăcut recenzia cărții ORAȘUL SEMILUNII. CASA PĂMÂNTULUI ȘI A SÂNGELUI?

Vezi toată lista de cărți scrise de Sarah J. Maas sau...

🔥 CUMPĂRĂ CARTEA ORAȘUL SEMILUNII. CASA PĂMÂNTULUI ȘI A SÂNGELUI CU REDUCERE DE PE:

► LIBRIS.RO ► ELEFANT.RO ► CARTURESTI.RO ► LIB. DELFIN
Titlu: Orașul Semilunii. Casa Pământului și A Sângelui
Autor: Sarah J. Maas
An apariție : 2020
Editura: LITERA
Nr. Pagini: 927
Limba: Română
Gen Literar: Fantasy
Publicată la 23.02.2021
Nota recenzorului: 10

📫 Abonează-te la noutățile noastre


Îți trimitem un email pe săptămână cu cele mai interesante concursuri și reduceri irezistibile la cărți!

Alte recenzii care ți-ar plăcea:

Recenzie “Cântecul lui Solomon” de Toni Morrison

Recenzie “Cântecul lui Solomon” de Toni Morrison

E a doua mea întâlnire cu Morrison și deși Cântecul lui Solomon este cartea care o reprezintă și care i-a asigurat recunoașterea și i-a adus un Nobel, mie, personal, Preaiubita mi-a părut mai complexă, mai captivantă și cu o scriitură mai emoționantă și mai intensă....

„Bună seara, Melania!” de Rodica Ojog-Brașoveanu

„Bună seara, Melania!” de Rodica Ojog-Brașoveanu

O doamnă mereu elegantă, cochetă, o companie plăcută, dar mai ales o persoană prietenoasă. Acestea ar fi cuvintele prin care aș descri-o pe doamna Melania Lupu, personajul principal al seriei omonime. Este o pensionară liniștită care își împarte singurătatea cu motanul Mirciulică. Până și motanul este unul special: negru, se uită la filme, bea numai lapte cu rom și ascultă poveștile stăpânei. V-am atras atenția? :)))) Melania Lupu este chiar compătimită de ceilalți pentru legătura strânsă dintre ea și motan, toată lumea crezând-o senilă

0 0 vote
Article Rating
Mihaela Ruxandra Dinu este redactor Booknation.ro de 403 zile și a scris până acum 133 articole. Se află pe poziția 6 din 26 de redatori, fiind astfel un 👑 Super Erou Booknation.ro. Dacă îți place acest articol, poți vedea toate articolele scrise de Mihaela Ruxandra Dinu aici. Mihaela Ruxandra Dinu are și un blog pe care scrie - îl găsești aici.
Subscribe
Notify of
guest
0 Comentarii
Inline Feedbacks
View all comments