🔥 CARTEA PREDESTINAȚI ARE REDUCERE PE:

► CARTEPEDIA.RO► LIBRIS.RO► ELEFANT.RO► CARTURESTI.RO

predestinati Predestinați de Josephine Angelini este o carte despre oameni care-și schimbă propriile destine și este interesantă tocmai pentru că oamenii se ajută cel mai greu pe ei înșiși. Este prima carte cu și despre zei pe care o citesc și nu cred că va fi ultima.

Eroina cărții este Helen Hamilton, o adolescentă de doar 16 ani care trăiește pe o insulă mică numită Nantucket. Helen a știut dintotdeauna că este diferită, dar nu știa cum să interpreteze ceea ce simțea. Viațe ei devine și mai complicată când în școala ei apare Lucas Delos, o persoană pe care o urăște de la prima vedere fără să înțeleagă de ce. Helen este descendenta unei familii de zei greci, pe când Lucas este descendentul unei alte familii pe care familia sa o urăște din cauza unor femei care i-au blestemat să facă asta. Aceste 3 femei îi apar lui Helen în vise și plâng cu lacrimi de sânge. Ele sunt motivul pentru care îl urăște atât de mult pe Lucas, dar ce se întâmplă dacă, cei doi vor reuși să înlăture Furiile și vor începe să se simtă atrași unul de celălalt? Oare e bine să dea curs acestei iubiri ținând cont că dragostea lor ar putea fi motivul pentru care s-ar putea isca un nou Război Troian? Istoria se poate repeta prin consecințele faptelor lor.

Se va lăsa cu scântei reale?

Ce se întâmplă când doi zei se iubesc, se îndrăgostesc fulgerător, dar toată lumea le stă împotrivă?

Îți place cartea până acum? Vezi și lista cărților scrise de Josephine Angelini.

Pe lângă o lume întreagă, împotrivă le stă și persoana care vrea să o ucidă pe Helen, iar mama ei reapare în viața ei pentru a dezvălui lucruri îngrozitoare.

Oare vor reuși să treacă peste toate barierele și să aibă happy-end-ul lor? Rămâne de văzut. Cert e că se anunță o carte explozivă, deosebit de interesantă!

Nu credeam că o să-mi placă atât de mult până când nu am realizat că nu vreau să o las din mână. În ultima vreme puține sunt cărțile care mă mai fac să trăiesc povestea odată cu personajele, care mă fac să sufăr cu ele, să le îndrăgesc și să nu vreau să se termine vreodată povestea și Predestinați este una din acele cărți cu adevărat magice.

🔥 CARTEA PREDESTINAȚI ARE REDUCERE PE:

► CARTEPEDIA.RO► LIBRIS.RO► ELEFANT.RO► CARTURESTI.RO
Titlu: Predestinați
Autor: Josephine Angelini
An apariție : 2011
Editura: RAO
Nr. Pagini: 416
Limba: Română
Gen Literar: n/a
Publicată la 12.12.2014
Nota recenzorului: n/a

Aspecte Pozitive:

Este o carte cu și despre iubire, adolescenți, viață și destin.

Aspecte Negative:

Poate părea superficială, depinde de gusturi.

Avatar
Autor: Oana Pauna
Redactor de 1989 zile pe Booknation.ro
toate articolele scrise de Oana Pauna