Recenzie Prospect de femeie de Ana Barton

Titlu: Prospect De Femeie
Autor: Ana Barton
An apariție : 2014
Editura: Herg Benet
Nr. Pagini: 200
Limba: Română
Gen Literar: n/a
Recenzie de Diana Elena Neaţă
Publicată la 23.03.2015
Nota recenzorului: n/a

🔥 CARTEA PROSPECT DE FEMEIE ARE REDUCERE PE:

► CARTEPEDIA.RO► LIBRIS.RO► ELEFANT.RO► CARTURESTI.RO

prospect de femeie

Prima carte a scriitoarei Ana Barton are un titlu foarte îmbietor pentru domni – Prospect de femeie.

Însă, mai mult decât o descriere amănunțită a femeii – cu proprietăți, recomandări, dozaj și orice alte lucruri cuprinse într-un prospect – această carte e o colecție de povești  ce poate fi cu ușurință asemănată cu o cutie de bomboane fine. Feminitatea, în toate formele ei, plutește printre rânduri, te-nvăluie în parfumul ei și te poartă departe.

Ana Barton “vine în literatură dinspre publicistică. Și o face în forță, cu o plăcere acaparantă a povestirii. Posedă știința fermecării cititorului datorită firescului și lipsei de inhibiții” – remarcă Alexandru Petria. Într-adevăr, chiar are toate atuurile necesare unei scriitoare remarcabile… te prinde, e… catchy(cum e și numele publicației online la care scrie).

Prospect de femeie e o întrupare a celor două caracteristici complementare ale feminității: sensibilitatea și forța. La acestea se adaugă cuvinte bine-alese, meșteșugite apoi cu mult har! Povestioarele, eseurile, în fapt, cuvintele și până și semnele de punctuație din această carte îți dau o senzație cu totul aparte… o senzație de căldură tipic feminină! Nu lipsește umorul, găsești și-un strop de ironie, dulcegării dar și lucruri mai acrișoare!

Îți place cartea până acum? Vezi și lista cărților scrise de Ana Barton.

Pur și simplu nu ai cum să nu te îndrăgostești de cartea asta, chiar dacă ești genul ce caută nod în papură!

Brocat, delicat și cu un simt al detaliului precum o dantelă frivolite. Prospect de femeie se ia pe nemâncate, pe inima goală, căci o umple cu vârf și îndesat. Nu are contraindicații, iar supradozajul este recomandabil pentru cord și neuron. – Petronela Rotar

Notă

catchy = (engleză) aici: care prinde, atrăgător, interesant

🔥 CARTEA PROSPECT DE FEMEIE ARE REDUCERE PE:

► CARTEPEDIA.RO► LIBRIS.RO► ELEFANT.RO► CARTURESTI.RO

Aspecte Pozitive:

O colecție de proză scurtă care dă dependență!

Dacă îți plac articolele noastre, încurajează-ne cu un share :)

📚 CONCURS NOU:

PLINUL DE CĂRȚI!

Am dat drumul la un concurs inedit în care poți câștiga 7 super cărți 📖! Dă click pe butonul de mai jos pentru a te înscrie și pentru a descoperi cărțile! 👍

PARTICIPĂ LA CONCURS

Website Comments

  1. Avatar Cristian-Catalin Nitu
    Reply

    Am urmarit cu placere emisiunea”Arta fericirii” a carei tematica este de bun-gust si seriozitate.Psihologie,filozofie,literatura si arta.Educativa si interesanta.

POST A COMMENT.