Recenzie ”Regatul aripilor și al pieirii” de Sarah J. Maas

de | feb. 27, 2021 | Recenzii cărți

Întoarsă lângă cel mai mare dușman al ei, Feyre trebuie să pretindă că toată dragostea și întâmplările de care a avut parte în Velaris au fost o minciună. Dacă pe el îl poate minți, Lucien este greu de dus de nas, însă Feyre încearcă din răsputeri să afle cât mai multe lucruri pe care să le transmită celui pe care îl iubește de fapt.

Nimic nu este simplu, însă cu interese comune, legați de aceleași visuri și de aceleași dorințe, ilyrienii trebuie să dezvăluie Velarisul și să se alieze cu Marii Lorzi ai regatelor din Prythian împotriva Hybernului. Acum trebuie ca toți Marii Lorzi să accepte și să lupte împotriva principalului dușman care amenință să îi zdrobească. Surorile ei, familia ei, toți trebuie să lupte într-un război din care e posibil să nu se mai întoarcă vreodată.

Obligați să se întâlnească cu cu toți Marii Lorzi, cu cei care cândva păreau a fi inamicii lor, cu Tamlin, cu regii care le pot împiedica învingerea, Rhys și Feyre riscă totul. Lumea umană și cea a spiridușilor nu mai poate exista divizată, iar ei muncesc din greu să rezolve asta.

Finalul poveștii lor vine cu o mulțime de pierderi și de lovituri care le vor îngenunchea inimile și care vor rupe o bucată din ei pentru totdeauna. Care va fi finalul a doi spiriduși care se iubesc, finalul acelei lumi mai bune pe care nimeni nu a cunoscut-o până acum?  Sfârșitul este aproape și oare va deveni el un nou început, sau îi va distruge pe toți?

Călătoria mea s-a sfârșit cu lacrimi, cu zâmbete și cu o inimă frântă care s-a întregit, dar care a rămas cu semne și cu certitudinea că această serie va rămâne mereu alături de ea. Deși credeam că al doilea volum a fost preferatul meu, Sarah a mai făcut o ultimă mutare și mi-a dovedit ce talent uriaș și minunat poate avea.

Relațiile dintre personaje și felul în care au evoluat m-au impresionat și mi-au smuls multe lacrimi și nu regret nimic! Sper ca mulți dintre voi să porniți în această călătorie alături de Feyre, căci nici nu vă imaginați câte lucruri superbe vă așteaptă!

 ,,-Pentru oamenii care se uită la stele și își pun dorințe, Rhys!  Își luă paharul și mă privi atât de pătrunzător încât m-am întrebat de ce mă obosisem să roșesc în fața lui Tarquin. Ciocni paharul de al meu.

   -Pentru stelele care ascultă și pentru visurile care devin realitate”

 

Titlu: REGATUL ARIPILOR ȘI AL PIEIRII
Autor: Sarah J. Maas
An apariție : 2019
Editura: RAO
Nr. Pagini: 778
Limba: Română
Gen Literar: Fictiune
Nota recenzorului: 10 / 10
Vizualizari recenzie: 702

Alte recenzii de la Sarah J. Maas:

Alte recenzii care ți-ar plăcea:

Recenzie ”Pasagerul” de Cormac McCarthy
Recenzie ”Pasagerul” de Cormac McCarthy

Cu toată bravada mea și cu toate că mă bat cu pumnul în piept că nu mă las influențată, n-am avut încotro și m-am aliniat și eu printre entuziaștii cititori ai lui McCarthy, stârnită de isteria din online la apariția pe piața românească a dipticului romanesc Pasagerul...

Recenzie ”Grădinile Finzi-Contini” de Giorgio Bassani
Recenzie ”Grădinile Finzi-Contini” de Giorgio Bassani

Grădinile Finzi-Contini este considerat deja un clasic al literaturii italiene, o poveste de dragoste (o dragoste adolescentină, cu fluturi în stomac, cu treceri repetitive de la clipe abisale pline de lacrimi amare la clipe de extaz absolut udate cu stropi de...

0 0 votes
Article Rating
Ruxandra Dinu este redactor Booknation.ro de 4 ani, 2 luni, 15 zile și a scris până acum 326 articole. Se află pe poziția 5 din 15 de redactori. Dacă îți place acest articol, poți vedea toate articolele scrise de Ruxandra Dinu aici. Ruxandra Dinu are și un blog pe care scrie - îl găsești aici.
Salutare, dragilor! Sunt o mare visătoare, arta este o parte din mine încă de când eram un copil și fără ea, probabil nu aș vedea viața atât de colorată. Iubesc cărțile și lumea magică în care mă transpun acestea, iubesc să scriu poezii și încerc să mă ghidez cât mai mult după acel drag ”Carpe diem!”.
Subscribe
Notify of
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
View all comments