Recenzie „Regatul flăcărilor argintii” de Sarah J Maas

de | apr. 27, 2022 | Recenzii cărți

🔥 CARTEA REGATUL FLĂCĂRILOR ARGINTII ARE REDUCERE PE:

Regatul flăcărilor argintii este o carte pe care tare am așteptat-o. Am citit primele volume, ce mi-au plăcut foarte mult, și chiar am avut așteptări de la acesta din urmă.

Romanul este scris frumos dar totuși puțin prea forțat, din punctul meu de vedere. Toate lucrurile sunt duse la extrem și cumva, acest aspect a tras în jos povestea. Violența extremă, scenele fierbinți, care întrec cu mult linia erotică, și instabilitatea Nestei, pe alocuri m-au făcut să fac pauze pentru a mă delecta cu altceva mai hrănitor.

Sinopsis

Acest volum o aduce în prim plan pe Nesta, sora cea mare a lui Feyre. Ea trece prin diferite transformări pe parcursul acțiunii cărții. Întâi găsim o Nesta aparent nepăsătoare și irascibilă, care frecventează cele mai de joasă speță localuri, încurcându-se cu diferiți masculi. Mai târziu aflăm că acesta era modul ei de a se pedepsi pentru sacrificiile pe care le-a făcut Feyre.

Apoi suntem martori la un drum anevoios pe care îl va urma Nesta spre a-și câștiga încrederea în ea însăși, spre acceptare și antrenare, găsindu-și astfel un scop și o motivație, atrăgând după ea mai multe preotese.

Puterea Nestei și menirea ei de a găsi elementele au adus plusuri multe acțiunii. La fel și felul cum s-a împrietenit ea cu Casa și modul cum a fermecat, aproape inconștient, anumite lucruri ce o înconjoară.

Relația ei cu Cassian evoluează abrupt, inițial fiind un război al ambițiilor, dar pe parcurs cei doi reușesc să își găsească drumul către inima celuilalt.

Impresii

M-am bucurat să mă reîntâlnesc cu Rys și Feyre. Finalul a fost previzibil și am o vagă impresie că mai urmează o parte la această serie. Nu pot spune că mi-a plăcut la fel de mult ca primele 3 volume ale seriei, dar nici nu mi-a displăcut.

Pe alocuri cartea are tendințe spre stilul horror, deci ar putea cuceri ușor cititorii unui astfel de gen literar. Lăsând la o parte aspectele care țin strict de gustul meu, cartea este incitantă și potrivită ca lectură ușoară.

Ți-a plăcut recenzia cărții REGATUL FLĂCĂRILOR ARGINTII?

👉 Vezi toată lista de cărți scrise de Sarah J Maas

🔥 CUMPĂRĂ CARTEA REGATUL FLĂCĂRILOR ARGINTII CU REDUCERE DE PE:

Vezi Top 100 cărți ale anului 2022
Titlu: Regatul Flăcărilor Argintii
Autor: Sarah J Maas
Traducător: Andra-Elena Agafiței
An apariție : 2021
Editura: RAO
Nr. Pagini: 760
Limba: Română
Gen Literar: Fantasy
Publicată la 27.04.2022
Nota recenzorului: 8 / 10
Vizualizari recenzie: 6999

Alte recenzii care ți-ar plăcea:

Recenzie „Castelul de hârtie” de Miranda Cowley Heller

Recenzie „Castelul de hârtie” de Miranda Cowley Heller

Vreau să vă spun că această recenzie mă găsește extrem de confuză, pentru că eu eram sigură că aleg o carte cu o poveste de dragoste. WRONG!!! Nu am primit în niciun caz o poveste de dragoste, ci o poveste impactantă, șocantă, căreia i-am dat un rating mare pentru...

Recenzie „Șase cocori stacojii” de Elizabeth Lim

Recenzie „Șase cocori stacojii” de Elizabeth Lim

Atunci când eram mică, obișnuiam să ascult multe povești la casetofon. Îmi aduc aminte clar când stăteam în bucătărie și mama îmi punea caseta și eu ascultăm fascinată. A fost modul în care imaginația mea s-a dezvoltat și modul în care am cunoscut lumi și personaje...

0 0 votes
Article Rating
Diana Mîndrilă este redactor Booknation.ro de 315 zile și a scris până acum 50 articole. Se află pe poziția 16 din 52 de redactori. Dacă îți place acest articol, poți vedea toate articolele scrise de Diana Mîndrilă aici. Diana Mîndrilă are și un blog pe care scrie - îl găsești aici.
Iubesc să citesc, să explorez infinitatea de lumi noi ce îmi descoperă cărțile, să vorbesc și să scriu despre ele. Visez să îmi tapetez pereții cu rafturi pline de cărți și ador cafeaua și ciocolata cu lichior. Cam asta mi-s!
Subscribe
Notify of
guest
0 Comentarii
Inline Feedbacks
View all comments