Recenzie „Regatul spinilor și al trandafirilor„ de Sarah J. Maas

by | Jan 10, 2018 | Beletristică, Literatură Contemporană, Literatura Universală, Lumea cărților, Recenzii cărți, Romantism, Suspans

🔥 CARTEA REGATUL SPINILOR ȘI AL TRANDAFIRILOR ARE REDUCERE PE:

► LIBRIS.RO ► ELEFANT.RO ► CARTURESTI.RO ► EMAG.RO

Pentru început, aș dori să vă urez tuturor un An Nou fericit, plin de bucurii și cât mai productiv din punct de vedere al lecturii. Și cum pot eu să încep 2018 dacă nu cu o recenzie adresată uneia dintre cărțile mele preferate? Revin astăzi cu o recenzie adresată cărții Regatul spinilor și al trandafirilor, primul volum din sera e poartă numele volumului de început, scris de îndrăgita autoare Sarah J. Maas.

Feyre a crescut într-o lume în care magia există doar în legende. Dar
dacă această lume ar fi reală şi, mai mult decât atât, ar ameninţa să
arunce lumea muritorilor într-un război întunecat? Mânată de promisiunea
de a-şi apăra familia, făcută mamei ei, Feyre va afla că în lumea
zânelor totul este posibil, chiar şi să te îndrăgosteşi de un Mare Lord
al spiriduşilor. O ameninţare pluteşte, însă, asupra acestui tărâm
magic, iar Feyre este singura care poate salva de la pieire regatul
zânelor şi lumea oamenilor, spune descrierea cărții.

Romanul ne-o prezintă pe Feyre, o tânără modestă ce își ducea traiul într-o lume în cae magia exista doar în legende, spiridușii, zânele și tot Phirtyan-ul fiind necunoscute de către muritorii e rând.

Dar de ce un Mare spiriduș dă buzna într-una din zile în casa lui Feyre, iar sub pretextul unui tratat din străbuni o obligă să-și părăsească familia și să-l urmeze în noua aventură plină desetea de sânge și de putere a tuturor creaturilor din Phirtyan? Există oare posibilitatea să se adeverească legendele de care toți muritorii se temeau?

📚 Îți place cartea până acum? Vezi toată lista de cărți scrise de Sarah J. Maas

Am citit această carte în urmă cu ceva timp, însă întâmplările relatate cu o măiestrie desăvârșită de către autoare îmi sunt atât de clare în minte, încât am impresia că am citit-o ieri. .

Deși începe cu pași timizi, „basmul„ modern se va dezvolta atât de frumos și grațios, încât m-aș mira să nu vă intre în preferințe. Am apreciat faptul că acest roman fantasy conținea doza potrivită din fiecare categorie, astfel tăindu-ți răsuflarea cu fiecare pagină răsfoită.

Scrisă într-un mod tulburător de frumos, Regatul spinilor și al trandafirilor prezintă o carte contemporană cjm rar veți mai găsi!

🔥 CARTEA REGATUL SPINILOR ȘI AL TRANDAFIRILOR ARE REDUCERE PE:

► LIBRIS.RO ► ELEFANT.RO ► CARTURESTI.RO ► EMAG.RO
Titlu: Regatul Spinilor și Al Trandafirilor
Autor: Sarah J. Maas
An apariție : 2016
Editura: RAO
Nr. Pagini: 480
Limba: Română
Gen Literar: n/a
Publicată la 10.01.2018
Nota recenzorului: n/a

Alte recenzii care ți-ar plăcea:

Recenzie “Până la ultima suflare” de Jennifer L. Armentrout

Recenzie “Până la ultima suflare” de Jennifer L. Armentrout

Frumoasa noastră serie "Apocalipsa elementelor" a ajuns la ultimul său volum și sunt foarte tristă să vă vorbesc despre finalul acestei povești. Sunt super îndrăgostită de tot universul creat de Jennifer, dar mai ales de personajele sale și consider că a pus foarte...

Recenzie „Înainte de noi” de Anna Todd

Recenzie „Înainte de noi” de Anna Todd

Seria After nu se încheie cu volumul După ce am găsit fericirea, care este doar finalul poveștii dintre cei doi. Înainte de noi este un prequel al relației dintre Tessa și Hardin. Dar ceea ce îl face special este perspectiva narativă a lui Hardin asupra întregii...

Recenzie „După ce am găsit fericirea” de Anna Todd

Recenzie „După ce am găsit fericirea” de Anna Todd

Deși seria After nu este preferata mea din toate timpurile, După ce am găsit fericirea este un volum cu adevărat reușit. După finalul abrupt din volumul trei, care i-a dat viața peste cap lui Hardin, asistăm la noi drame în viața personajelor. Sentimentele...

Arina Mihaela este redactor Booknation.ro de 1100 zile și a scris până acum 11 articole. Se află pe poziția 58 din 146 de redatori, fiind astfel un redactor în creștere. Dacă îți place acest articol, poți vedea toate articolele scrise de Arina Mihaela aici.
0 0 vote
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments