Recenzie „Regatul spinilor și al trandafirilor„ de Sarah J. Maas

de | ian. 10, 2018 | Beletristică, Literatură Contemporană, Literatura Universală, Lumea cărților, Recenzii cărți, Romantism, Suspans

🔥 CARTEA REGATUL SPINILOR ȘI AL TRANDAFIRILOR ARE REDUCERE PE:

Pentru început, aș dori să vă urez tuturor un An Nou fericit, plin de bucurii și cât mai productiv din punct de vedere al lecturii. Și cum pot eu să încep 2018 dacă nu cu o recenzie adresată uneia dintre cărțile mele preferate? Revin astăzi cu o recenzie adresată cărții Regatul spinilor și al trandafirilor, primul volum din sera e poartă numele volumului de început, scris de îndrăgita autoare Sarah J. Maas.

Feyre a crescut într-o lume în care magia există doar în legende. Dar
dacă această lume ar fi reală şi, mai mult decât atât, ar ameninţa să
arunce lumea muritorilor într-un război întunecat? Mânată de promisiunea
de a-şi apăra familia, făcută mamei ei, Feyre va afla că în lumea
zânelor totul este posibil, chiar şi să te îndrăgosteşi de un Mare Lord
al spiriduşilor. O ameninţare pluteşte, însă, asupra acestui tărâm
magic, iar Feyre este singura care poate salva de la pieire regatul
zânelor şi lumea oamenilor, spune descrierea cărții.

Romanul ne-o prezintă pe Feyre, o tânără modestă ce își ducea traiul într-o lume în cae magia exista doar în legende, spiridușii, zânele și tot Phirtyan-ul fiind necunoscute de către muritorii e rând.

Dar de ce un Mare spiriduș dă buzna într-una din zile în casa lui Feyre, iar sub pretextul unui tratat din străbuni o obligă să-și părăsească familia și să-l urmeze în noua aventură plină desetea de sânge și de putere a tuturor creaturilor din Phirtyan? Există oare posibilitatea să se adeverească legendele de care toți muritorii se temeau?

Am citit această carte în urmă cu ceva timp, însă întâmplările relatate cu o măiestrie desăvârșită de către autoare îmi sunt atât de clare în minte, încât am impresia că am citit-o ieri. .

Deși începe cu pași timizi, „basmul„ modern se va dezvolta atât de frumos și grațios, încât m-aș mira să nu vă intre în preferințe. Am apreciat faptul că acest roman fantasy conținea doza potrivită din fiecare categorie, astfel tăindu-ți răsuflarea cu fiecare pagină răsfoită.

Scrisă într-un mod tulburător de frumos, Regatul spinilor și al trandafirilor prezintă o carte contemporană cjm rar veți mai găsi!

📚 Ți-a plăcut recenzia cărții REGATUL SPINILOR ȘI AL TRANDAFIRILOR?

Vezi toată lista de cărți scrise de Sarah J. Maas sau...

🔥 CUMPĂRĂ CARTEA REGATUL SPINILOR ȘI AL TRANDAFIRILOR CU REDUCERE DE PE:

Vezi Top 100 cărți ale anului 2022
Titlu: Regatul Spinilor și Al Trandafirilor
Autor: Sarah J. Maas
An apariție : 2016
Editura: RAO
Nr. Pagini: 480
Limba: Română
Gen Literar: n/a
Publicată la 10.01.2018
Nota recenzorului: n/a

📫 Abonează-te la noutățile noastre


Îți trimitem un email pe săptămână cu cele mai interesante concursuri și reduceri irezistibile la cărți!

Alte recenzii care ți-ar plăcea:

Recenzie „Oamenii din copaci” de Hanya Yanagihara

Recenzie „Oamenii din copaci” de Hanya Yanagihara

Cum stai la capitolul toleranță? Dar la capitolul moralitate? Cât de obiectiv crezi că ești când vine vorba despre judecăți de valoare și etică? Pentru o testare eficientă a acestor parametri cred că parcurgerea acestei cărți este perfectă. Acesta este debutul...

Recenzie „Confiteor” de Jaume Cabre

Recenzie „Confiteor” de Jaume Cabre

Am citit (de fapt, am devorat-o dacă e să fiu sinceră până la capăt) și m-am minunat cât de bine i-a ieșit lui Cabre și o să mă mai minunez un timp...alambicată și întortocheată și totuși atât de accesibilă și așa de ușor de citit și asimilat încât ai senzația că ești...

Recenzie „Baraba” de Pär Lagerkvist

Recenzie „Baraba” de Pär Lagerkvist

Baraba este o cărticică de vreo 150 de pagini, scrisă în cel mai simplist mod posibil care, n-am înțeles de ce (⁉), dar i-a adus autorului premiul Nobel pentru literatură. Cine e Baraba cred că e genul de întrebare care nu are nevoie de un răspuns...În schimb, ce s-a...

0 0 votes
Article Rating
Arina Mihaela este redactor Booknation.ro de 1624 zile și a scris până acum 11 articole. Se află pe poziția 1 din 47 de redatori. Dacă îți place acest articol, poți vedea toate articolele scrise de Arina Mihaela aici.
Subscribe
Notify of
guest
0 Comentarii
Inline Feedbacks
View all comments