Recenzie ”Soarele de la miezul nopții” de Stephenie Meyer

de | ian. 6, 2022 | Recenzii cărți

ACUM GĂSEȘTI CARTEA SOARELE DE LA MIEZUL NOPȚII PE Cartepedia

Twilight-povestea care a furat atâtea inimi

Twilight este celebra poveste de dragoste dintre un vampir și o ființă umană. Când a apărut seria ce îi are ca protagoniști pe Bella Swan și pe Edward Cullen, nimeni nu s-ar fi gândit că vom avea parte și de Midnight Sun. Numai că se pare că acum avem șansa să privim povestea și începutul lor prin ochii lui Edward!

Așa că totul începe când Bella Swan se mută în Forks și se înscrie la liceul unde învață familia Cullen. Deși există multe legende și zvonuri despre familia lor, nimeni nu crede cu adevărat că ei sunt vampiri. Mai ales că aceștia ascund acest lucru destul de bine.

Când un om renaște și devine vampir, acesta are un dar. Darul lui Edward este acela de a citi mințile oamenilor. De aceea, când Bella apare în viața lui, Esward este intrigat de faptul că în mintea ei răsună doar tăcerea. Fără a înțelege de ce nu îi poate auzi gândurile, Edward se apropie de ea și face cea mai gravă greșeală din toți cei o sută patru ani ai săi. Vampirul care are în față o eternitate, se îndrăgostește de o ființă muritoare.

Deși în viziunile surorii lui viitorul pare sângeros și dur, totul este incert. Posibilitatea ca Bella să rămână în viața lui cu aceeași inocență și fragilitate este mică, dar nu inexistentă. Oare va putea Edward să înfrâneze monstrul dinăuntrul ființei sale? Sau o va răni pe ființa pe care o va iubi cel mai mult?

Existența Bellei se poate opri în orice secundă pentru totdeauna, sau poate continua să trăiască o viață diferită. Cât de departe poate merge iubirea dintre două ființe atât de diferite?

Opinia mea despre Soarele de la Miezul nopții

Cred că mă număr printre multele persoane care au iubit această serie. Deși nu mă așteptam la un volum din perspectiva lui, presimțirea mea este că vom primi și restul volumelor din serie din perspectiva lui Edward! De obicei nu sunt fana seriilor lungite, dar după aproape șapte ani, îmi era dor de vampirii mei dragi și de povestea asta. Cred că genul acesta de volum din perspectiva altui personaj este perfect în situațiile de acest gen.

Am avut șansa să călătoresc prin mintea și inima lui Edward Cullen. Am putut să retrăiesc emoțiile pe care le aveam când am descoperit Twilight pentru prima oară. Cel mai important, am putut să simt aceeași magie ca și atunci! Pentru mine, dacă o carte reușește să mă facă să simt aceleași lucruri pe care le-am simțit cu mult timp în urmă, înseamnă că este o carte foarte bună.

Twilight a rămas o serie de suflet pentru mine și recunosc că oricâte volume s-ar adăuga acestei serii, le voi citi pe toate. Le voi citi cu sufletul și cu inima și voi iubi povestea lor încă o dată, de fiecare dată, de câte ori este nevoie.

Edward Cullen, un vampir pe care trebuie să îl cunoașteți!

Să văd lupta pe care a dus-o Edward cu inima și mintea sa m-au emoționat și m-au făcut să îl iubesc și mai mult. Chiar dacă acest lucru ar fi părut a fi imposibil. Aveam nevoie de acest volum și mă bucur că am reușit să îmi amintesc tot ce s-a petrecut în Amurg.

Deși am luat primul volum și le-am comparat, cred  că Midnight Sun este foarte similar cu acela. De aceea, eu recomand ca acest volum să fie citit mai târziu, pentru cei care vor să citească seria acum. Asta datorită faptului că volumul cinci este o repovestire al primului volum, iar asta poate face totul destul de plictisitor. Eu mă bucur că l-am descoperit după atâta timp, iar pentru mine a fost ca o întoarcere acasă!

Seria scrisă de Stephenie Meyer este, din punctul meu de vedere, un must read! Trebuie să citiți această poveste și să cunoașteți iubirea fără margini dintre un vampir și o muritoare! Deci, ce mai așteptați?

ACUM GĂSEȘTI CARTEA SOARELE DE LA MIEZUL NOPȚII PE Cartepedia

Vezi Top 100 cărți ale anului 2022
Titlu: Soarele De La Miezul Nopții
Autor: Stephenie Meyer
An apariție : 2021
Editura: PALADIN
Nr. Pagini: 886
Limba: Română
Gen Literar: Fantasy
Publicată la 6.01.2022
Nota recenzorului: 10

📫 Abonează-te la noutățile noastre


Îți trimitem un email pe săptămână cu cele mai interesante concursuri și reduceri irezistibile la cărți!

Alte recenzii care ți-ar plăcea:

Recenzie ”La cinci pași de tine” de Rachael Lippicott

Recenzie ”La cinci pași de tine” de Rachael Lippicott

La cinci pași de tine mi-a arătat că suntem mereu la cinci pași distanță de lucrul care ne va schimba  existența. De un eveniment atât de terifiant precum moartea, de o boală incurabilă, sau poate de descoperirea unei mari iubiri, de un miracol, de o fericire care ne...

0 0 votes
Article Rating
Mihaela Ruxandra Dinu este redactor Booknation.ro de 719 zile și a scris până acum 206 articole. Se află pe poziția 5 din 47 de redatori. Dacă îți place acest articol, poți vedea toate articolele scrise de Mihaela Ruxandra Dinu aici. Mihaela Ruxandra Dinu are și un blog pe care scrie - îl găsești aici.
Subscribe
Notify of
guest
0 Comentarii
Inline Feedbacks
View all comments