Recenzie “Trădări” de Lili St. Crow

Titlu: Trădări
Autor: Lili St. Crow
An apariție : 2011
Editura: Leda
Nr. Pagini: 352
Limba: Română
Gen Literar: n/a
Recenzie de Daniela Gîb
Publicată la 30.09.2017
Nota recenzorului: n/a

Trădări, volumul doi din seria Altfel de îngeri m-a ţinut în izolare alături de Dru. Christophe, djamphirul care s-a autointitulat îngerul protector al lui Dru, a dispărut fără urmă după ce a lăsat pe aceasta în grija Şcolii satelit al Ordinului. Dru este singura fată din marea de băieţi vârcolaci, loup-garou şi djamphir, iar dacă acesta ar fi singurul impediment viaţa ar fi uşoară.

La şcoala Ordinului, Dru nu nu mai că este considerată un bibelou de porţelan cu care trebuie să te porţi ca atare, dar este ţinută şi într-o izolare crasă. În timp ce Graves pare că află totul despre ce înseamnă să fii loup-garou şi toate dedesubturile Lumii Reale, Dru este lăsată în necunoştinţă de cauză. Toate întrebările ei rămân fără răspuns, iar orice tentativă de a afla ceva piere înainte de a lua naştere.

Graves, prietenul de nedespărţit din Altfel de îngeri s-a pierdut se pare în mirajul vârcolacului. Nu mai are timp de petrecut cu Dru şi nici nu mai prezintă acelaşi interes de a împărtăşi secrete. Undeva, pe parcurs, cei doi par că au luat-o pe căi diferite cu toate că sunt încă prezenţi umăr lângă umăr.

Doamne, ce mult mi-aş dori o armă! Orice fel de armă, chiar şi o puşcă cu ţeavă lungă 22. Un pistol de 9mm ar fi mai bun. Un colt automat 45 sau o puşcă de asalt ar fi cea mai potrivită. Şi cineva care să o manevreze şi să ţintească ar fi de asemenea tare bine-venit.

Şi dacă tot visez cu ochii deschişi, aş vrea tare mult un ponei.

Un atac asupra şcolii, o salvare miraculoasă din partea lui Ash, vârcolacul supus al lui Sergej şi o bufniţă numai bun de talisman norocos sunt printre puţine indicii ce mai piperează monotonia din viaţa lui Dru. În sânul Ordinului există un trădător ce-i dă un raport detaliat lui Sergej. Cine să fie oare? Va fi el descoperit înainte sau după ce Dru va dispărea din această lume? Nu ne chinuim să răspundem la aceste întrebări încă din start. Dru este pe cât de bătăioasă pe atât de încăpăţânată, iar moartea nu reprezintă o soluţie. Nu înainte de a-şi răzbuna părinţii.

Îți place cartea până acum? Vezi și lista cărților scrise de Lili St. Crow.

Eu nu eram la fel de drăguţă ca mama sau la fel de deşteaptă ca tata. Nu eram pricepută la orice, ca ei. Eram doar o fată sfrijită, care făcea pe rebela.

Şi când credeam că acţiunea este destul de palpitantă, apare Anna. Cine este Anna? O svetocha. Se pare totuşi că Dru nu este atât de rară şi preţioasă cum credea ea. Şi totuşi, unde a dispărut Christophe? Trădări mi-a oferit şi mai multe întrebări în timp ce a rămas la fel de sărac în răspunsuri. Mă întreb, ce mă mai aşteaptă în continuare.

Asta e problema când te implici în treburile Lumii Reale. Odată ce te-ai implicat, nu mai poţi să faci abstracţie de ea şi să te întorci la programul obişnuit de zi cu zi. Te trezeşti alergând noaptea prin pădure, riscând să-ţi rupi un picior, sau chiar mai rău, cu o creatură oribilă pe urmele tale.

 

Dacă îți plac articolele noastre, încurajează-ne cu un share :)

📚 CONCURS NOU:

PLINUL DE CĂRȚI!

Am dat drumul la un concurs inedit în care poți câștiga 7 super cărți 📖! Dă click pe butonul de mai jos pentru a te înscrie și pentru a descoperi cărțile! 👍

PARTICIPĂ LA CONCURS

POST A COMMENT.