Recenzie ”Un bărbat pe nume Ove” de Fredrik Backman

by | Jul 31, 2020 | Recenzii cărți

🔥 CARTEA UN BĂRBAT PE NUME OVE ARE REDUCERE PE:

► LIBRIS.RO ► ELEFANT.RO ► CARTURESTI.RO ► EMAG.RO

”Un bărbat pe nume Ove” este o carte despre prietenie, principii și loialitate, pierdere, suferință și iubire.

Nu aflăm întreaga poveste al lui Ove de prima data, ci o aflăm încet, cu fragmente ce trebuiesc conectate între ele. Povestea de iubire dintre Ove și soția lui Sonja este cea mai frumoasă poveste de iubire pe care o puteți întâlni într-o carte.

Ove a rămas orfan de la șaisprezece ani, dar nu s-a abătut niciodată de la principiile sale. Pentru el nu există cale de mijloc, el a condus toata viața lui aceeași marcă de mașină, nu a mințit niciodată. A cunoscut-o pe Sonja din întâmplare, dar a simțit de la bun început o legătură.

O data cu apariția lui Sonja în viața lui, regulile sale se curbau după preferințele ei. Chiar dacă el era punctual, iar Sonja întârzia de cele mai multe ori, el avea să o aștepte toată viața.


Înțelegea unghiurile drepte și instrucțiunile clare. Machete și schițe. Lucruri care puteau fi desenate pe hârtie. Pentru el totul era alb sau negru .

📚 Îți place cartea până acum? Vezi toată lista de cărți scrise de Fredrik Backman

Iar ea era culoare. Toată culoarea lui.


 

Personal, nu am avut așteptări prea mari de la această carte, însă autorul mi-a dovedit contrariul. Vă recomand cu mare drag această carte, sunt sigură că o să vă placă. O să reușească să vă scoată din rutina zilnică și să vă aducă zâmbetul pe buze.

 

🔥 CARTEA UN BĂRBAT PE NUME OVE ARE REDUCERE PE:

► LIBRIS.RO ► ELEFANT.RO ► CARTURESTI.RO ► EMAG.RO
Titlu: Un Bărbat Pe Nume Ove
Autor: Fredrik Backman
An apariție : 2017
Editura: ART
Nr. Pagini: 432
Limba: Română
Gen Literar: Literatura contemporana
Publicată la 31.07.2020
Nota recenzorului: 8/10

Alte recenzii care ți-ar plăcea:

Recenzie ”A doua șansă” de Christine Riccio

Recenzie ”A doua șansă” de Christine Riccio

Titlu: A doua șansă Titlu-original: Again, but Better Autor: Christine Riccio Editura: Leda Edge An apariție: 2019 Număr de pagini: 496 Despre autor: Christine Riccio este o vlogăriță celebră care deține canalul de Youtube polandbananasBOOKS. ”A doua șansă” este...

Recenzie „Când vina ne desparte” de Liane Moriarty

Recenzie „Când vina ne desparte” de Liane Moriarty

Stilul lui Liane Moriarty mi-a atras atenția încă de la prima carte citită, Am uitat să fim fericiți. Autoarea are abilitatea de a pătrunde în mintea personajelor și de a le analiza acestora comportamentele și trăirile. Când vina ne desparte este o carte extrem de...

Recenzie „Memoriile unui motan călător” de Hiro Arikawa

Recenzie „Memoriile unui motan călător” de Hiro Arikawa

Cărțile cu animale sunt cu adevărat geniale, cel puțin pentru mine. Este bine să intrăm în lumea unui câine sau a unei pisici și să le înțelegem comportamentele față de noi. Memoriile unui motan călător de Hiro Arikawa  m-a distrat, dar m-a și emoționat profund....

Maria-Magdalena Năstase este redactor Booknation.ro de 119 zile și a scris până acum 56 articole. Se află pe poziția 21 din 146 de redatori, fiind astfel un 👑 Super Erou Booknation.ro. Dacă îți place acest articol, poți vedea toate articolele scrise de Maria-Magdalena Năstase aici.
0 0 vote
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments