Recenzie ”Un bărbat pe nume Ove” de Fredrik Backman

de | iul. 31, 2020 | Recenzii cărți

🔥 CARTEA UN BĂRBAT PE NUME OVE ARE REDUCERE PE:

”Un bărbat pe nume Ove” este o carte despre prietenie, principii și loialitate, pierdere, suferință și iubire.

Nu aflăm întreaga poveste al lui Ove de prima data, ci o aflăm încet, cu fragmente ce trebuiesc conectate între ele. Povestea de iubire dintre Ove și soția lui Sonja este cea mai frumoasă poveste de iubire pe care o puteți întâlni într-o carte.

Ove a rămas orfan de la șaisprezece ani, dar nu s-a abătut niciodată de la principiile sale. Pentru el nu există cale de mijloc, el a condus toata viața lui aceeași marcă de mașină, nu a mințit niciodată. A cunoscut-o pe Sonja din întâmplare, dar a simțit de la bun început o legătură.

O data cu apariția lui Sonja în viața lui, regulile sale se curbau după preferințele ei. Chiar dacă el era punctual, iar Sonja întârzia de cele mai multe ori, el avea să o aștepte toată viața.

Dacă îți place recenzia cărții UN BĂRBAT PE NUME OVE, atunci vezi 👉 lista cărților scrise de Fredrik Backman


Înțelegea unghiurile drepte și instrucțiunile clare. Machete și schițe. Lucruri care puteau fi desenate pe hârtie. Pentru el totul era alb sau negru .

Iar ea era culoare. Toată culoarea lui.


 

Personal, nu am avut așteptări prea mari de la această carte, însă autorul mi-a dovedit contrariul. Vă recomand cu mare drag această carte, sunt sigură că o să vă placă. O să reușească să vă scoată din rutina zilnică și să vă aducă zâmbetul pe buze.

 

🔥 CUMPĂRĂ CARTEA UN BĂRBAT PE NUME OVE CU REDUCERE DE PE:

Vezi Top 100 cărți ale anului 2023
Titlu: UN BĂRBAT PE NUME OVE
Autor: Fredrik Backman
An apariție : 2017
Editura: ART
Nr. Pagini: 432
Limba: Română
Gen Literar: Literatura contemporana
Nota recenzorului: 8 / 10
Vizualizari recenzie: 250

Alte recenzii de la Fredrik Backman:

Alte recenzii care ți-ar plăcea:

Recenzie „Satantango” de Lazslo Krasznahorkai

Recenzie „Satantango” de Lazslo Krasznahorkai

Lazslo Krasznahorkai își amplasează povestea într-o comunitate izolată, ruptă de lume, de progres, de civilizație, o lume aflată într-o stare accentuată de degradare. Atmosfera este sufocant de apăsătoare și acest lucru este amplificat și de vremea mohorâtă,  o...

Recenzie „Povestea lui Casey Han” de Min Jin Lee

Recenzie „Povestea lui Casey Han” de Min Jin Lee

Nu sunt la prima întâlnire cu autoarea. Am devorat Pachinko care m-a purtat într-o lume și o epocă foarte diferite de ceea ce trăiesc și care m-au captivat de fiecare dată. Recunosc că abia așteptam Povestea lui Casey Han căreia nici măcar n-am avut curiozitatea să-i...

0 0 votes
Article Rating
Maria-Magdalena Năstase este redactor Booknation.ro de 1023 zile și a scris până acum 75 articole. Se află pe poziția 12 din 41 de redactori. Dacă îți place acest articol, poți vedea toate articolele scrise de Maria-Magdalena Năstase aici.
Subscribe
Notify of
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
View all comments