Recenzie ”Un bărbat pe nume Ove” de Fredrik Backman

de | iul. 31, 2020 | Recenzii cărți

🔥 CARTEA UN BĂRBAT PE NUME OVE ARE REDUCERE PE:

”Un bărbat pe nume Ove” este o carte despre prietenie, principii și loialitate, pierdere, suferință și iubire.

Nu aflăm întreaga poveste al lui Ove de prima data, ci o aflăm încet, cu fragmente ce trebuiesc conectate între ele. Povestea de iubire dintre Ove și soția lui Sonja este cea mai frumoasă poveste de iubire pe care o puteți întâlni într-o carte.

Ove a rămas orfan de la șaisprezece ani, dar nu s-a abătut niciodată de la principiile sale. Pentru el nu există cale de mijloc, el a condus toata viața lui aceeași marcă de mașină, nu a mințit niciodată. A cunoscut-o pe Sonja din întâmplare, dar a simțit de la bun început o legătură.

O data cu apariția lui Sonja în viața lui, regulile sale se curbau după preferințele ei. Chiar dacă el era punctual, iar Sonja întârzia de cele mai multe ori, el avea să o aștepte toată viața.

Dacă îți place recenzia cărții UN BĂRBAT PE NUME OVE, atunci vezi 👉 lista cărților scrise de Fredrik Backman


Înțelegea unghiurile drepte și instrucțiunile clare. Machete și schițe. Lucruri care puteau fi desenate pe hârtie. Pentru el totul era alb sau negru .

Iar ea era culoare. Toată culoarea lui.


 

Personal, nu am avut așteptări prea mari de la această carte, însă autorul mi-a dovedit contrariul. Vă recomand cu mare drag această carte, sunt sigură că o să vă placă. O să reușească să vă scoată din rutina zilnică și să vă aducă zâmbetul pe buze.

 

🔥 CUMPĂRĂ CARTEA UN BĂRBAT PE NUME OVE CU REDUCERE DE PE:

Vezi Top 100 cărți ale anului 2022
Titlu: Un Bărbat Pe Nume Ove
Autor: Fredrik Backman
An apariție : 2017
Editura: ART
Nr. Pagini: 432
Limba: Română
Gen Literar: Literatura contemporana
Nota recenzorului: 8 / 10
Vizualizari recenzie: 215

Alte recenzii de la Fredrik Backman:

Alte recenzii care ți-ar plăcea:

Recenzie “Solenoid” de Mircea Cărtărescu

Recenzie “Solenoid” de Mircea Cărtărescu

Cu siguranță Mircea Cărtărescu a ridicat literatura românească la un alt nivel. Pot să afirm că mă simt mândră să-i fiu contemporană. Și deși sunt abia la a doua carte a autorului, am planuri să continui să-l descopăr. Solenoid scoate la iveală istoria unui profesor...

Recenzie ”Bărbați fără femei” de Haruki Murakami

Recenzie ”Bărbați fără femei” de Haruki Murakami

Haruki Murakami este autorul care m-a cucerit de la prima carte pe care am citit-o acum câțiva ani. „La sud de graniță, la vest de soare” va rămâne, fără doar și poate, o carte foarte dragă sufletului meu, la care mă voi gândi mereu cu afecțiune, pentru că a fost...

Recenzie „Sezonul Uraganelor”, de Fernanda Melchor

Recenzie „Sezonul Uraganelor”, de Fernanda Melchor

Fernanda Melchor a reușit să stârnească vâlvă mare în sat, mai ales în satul cititorilor consacrati. Cele doua tabere în care s-au împărțit alesii notorii, sunt nimeni alții decât Pro sau Contra acestei cărți. Și poate nu atât contra, cât nu au reușit sa îi ducă...

0 0 votes
Article Rating
Maria-Magdalena Năstase este redactor Booknation.ro de 961 zile și a scris până acum 75 articole. Se află pe poziția 12 din 41 de redactori. Dacă îți place acest articol, poți vedea toate articolele scrise de Maria-Magdalena Năstase aici.
Subscribe
Notify of
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
View all comments