Recenzie ”Un bărbat pe nume Ove” de Fredrik Backman

by | Jul 31, 2020 | Recenzii cărți

🔥 CARTEA UN BĂRBAT PE NUME OVE ARE REDUCERE PE:

► LIBRIS.RO ► ELEFANT.RO ► CARTURESTI.RO ► EMAG.RO

”Un bărbat pe nume Ove” este o carte despre prietenie, principii și loialitate, pierdere, suferință și iubire.

Nu aflăm întreaga poveste al lui Ove de prima data, ci o aflăm încet, cu fragmente ce trebuiesc conectate între ele. Povestea de iubire dintre Ove și soția lui Sonja este cea mai frumoasă poveste de iubire pe care o puteți întâlni într-o carte.

Ove a rămas orfan de la șaisprezece ani, dar nu s-a abătut niciodată de la principiile sale. Pentru el nu există cale de mijloc, el a condus toata viața lui aceeași marcă de mașină, nu a mințit niciodată. A cunoscut-o pe Sonja din întâmplare, dar a simțit de la bun început o legătură.

O data cu apariția lui Sonja în viața lui, regulile sale se curbau după preferințele ei. Chiar dacă el era punctual, iar Sonja întârzia de cele mai multe ori, el avea să o aștepte toată viața.


Înțelegea unghiurile drepte și instrucțiunile clare. Machete și schițe. Lucruri care puteau fi desenate pe hârtie. Pentru el totul era alb sau negru .

📚 Îți place cartea până acum? Vezi toată lista de cărți scrise de Fredrik Backman

Iar ea era culoare. Toată culoarea lui.


 

Personal, nu am avut așteptări prea mari de la această carte, însă autorul mi-a dovedit contrariul. Vă recomand cu mare drag această carte, sunt sigură că o să vă placă. O să reușească să vă scoată din rutina zilnică și să vă aducă zâmbetul pe buze.

 

Titlu: Un Bărbat Pe Nume Ove
Autor: Fredrik Backman
An apariție : 2017
Editura: ART
Nr. Pagini: 432
Limba: Română
Gen Literar: Literatura contemporana
Publicată la 31.07.2020
Nota recenzorului: 8/10

Alte recenzii care ți-ar plăcea:

Recenzie ”ISTORIA UNUI GENOCID ÎNDELUNG IGNORAT” de Sergiu Selian

Recenzie ”ISTORIA UNUI GENOCID ÎNDELUNG IGNORAT” de Sergiu Selian

Nicolae Iorga afirma că “Un popor care nu-și cunoaşte istoria este ca un copil care nu-și cunoaşte părinţii!”.  Pe acest principiu, autorul, din dorința de a informa opinia publică română asupra Genocidului din 1915, subiect încă prea puțin cunoscut populației din...

Recenzie ”MEȘTERUL CEASORNICAR” de Ioana Blaga

Recenzie ”MEȘTERUL CEASORNICAR” de Ioana Blaga

Bună, dragi cititori! Vă îmbrățișez cu aroma de ceai de toamnă și vă invit să descoperim o lume magică împreună. Astăzi este mai mult pentru cei care au în casă sau cunosc un princhindel căruia i-ar putea dărui o carte încântătoare. Romanul Meșterul ceasornicar se...

Recenzie ”Magia punctelor” de Stefania Tudorache

Recenzie ”Magia punctelor” de Stefania Tudorache

Ce mai faceți?! Mi-a fost de dor de voi. Am citit mult zilele acestea și am fost dornică să vă împărtășesc ce am mai descoperit prin lumea cărților. Culorile anotimpului mi-au adus, cu iz de toamnă, cartea Magia punctelor scrisă de Ștefania Tudorache.  Volumul...

Maria-Magdalena Năstase este redactor Booknation.ro de 196 zile și a scris până acum 64 articole. Se află pe poziția 21 din 151 de redatori, fiind astfel un 👑 Super Erou Booknation.ro. Dacă îți place acest articol, poți vedea toate articolele scrise de Maria-Magdalena Năstase aici.
0 0 vote
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comentarii
Inline Feedbacks
View all comments