Recenzie ”Un bărbat pe nume Ove” de Fredrik Backman

by | Jul 31, 2020 | Recenzii cărți

🔥 CARTEA UN BĂRBAT PE NUME OVE ARE REDUCERE PE:

► LIBRIS.RO ► ELEFANT.RO ► CARTURESTI.RO ► EMAG.RO

”Un bărbat pe nume Ove” este o carte despre prietenie, principii și loialitate, pierdere, suferință și iubire.

Nu aflăm întreaga poveste al lui Ove de prima data, ci o aflăm încet, cu fragmente ce trebuiesc conectate între ele. Povestea de iubire dintre Ove și soția lui Sonja este cea mai frumoasă poveste de iubire pe care o puteți întâlni într-o carte.

Ove a rămas orfan de la șaisprezece ani, dar nu s-a abătut niciodată de la principiile sale. Pentru el nu există cale de mijloc, el a condus toata viața lui aceeași marcă de mașină, nu a mințit niciodată. A cunoscut-o pe Sonja din întâmplare, dar a simțit de la bun început o legătură.

O data cu apariția lui Sonja în viața lui, regulile sale se curbau după preferințele ei. Chiar dacă el era punctual, iar Sonja întârzia de cele mai multe ori, el avea să o aștepte toată viața.


Înțelegea unghiurile drepte și instrucțiunile clare. Machete și schițe. Lucruri care puteau fi desenate pe hârtie. Pentru el totul era alb sau negru .

📚 Îți place cartea până acum? Vezi toată lista de cărți scrise de Fredrik Backman

Iar ea era culoare. Toată culoarea lui.


 

Personal, nu am avut așteptări prea mari de la această carte, însă autorul mi-a dovedit contrariul. Vă recomand cu mare drag această carte, sunt sigură că o să vă placă. O să reușească să vă scoată din rutina zilnică și să vă aducă zâmbetul pe buze.

 

Titlu: Un Bărbat Pe Nume Ove
Autor: Fredrik Backman
An apariție : 2017
Editura: ART
Nr. Pagini: 432
Limba: Română
Gen Literar: Literatura contemporana
Publicată la 31.07.2020
Nota recenzorului: 8/10

Alte recenzii care ți-ar plăcea:

Recenzie ”Sărutul dinaintea morții” de Ira Levin

Recenzie ”Sărutul dinaintea morții” de Ira Levin

Nu am fost niciodată genul de cititor pasionat de thrillere psihologice, dar Sărutul dinaintea morții de Ira Levin mi-a deschis apetitul pentru genul acesta de lectură. Mai vreau, mai vreau. Vânătorul de zestre Când destinul imuabil îți atribuie o condiție socială...

Recenzie “Zbor deasupra unui cuib de cuci” de Ken Kesey

Recenzie “Zbor deasupra unui cuib de cuci” de Ken Kesey

"Zbor deasupra unui cuib de cuci" este un roman psihologic scris de americanul Ken Kesey. Este una dintre cele mai cunoscute și citite cărți din literatura modernă. A fost publicată în anul 1962 și de atunci a inspirat crearea mai multor filme și seriale. Una dintre...

Recenzie “Unde pădurea întălnește stelele” de Glendy Vanderah

Recenzie “Unde pădurea întălnește stelele” de Glendy Vanderah

Unde pădurea întâlnește stelele. Acolo aș vrea să fiu acum. În locul în care miracolele se întâmplă, oamenii zâmbesc și dragostea prinde contur. Cititorii întâlnesc reducerile, dar oamenii? Unde își întâlnesc oamenii sufletul pereche? Unde găsesc oamenii prietenii...

Maria-Magdalena Năstase este redactor Booknation.ro de 232 zile și a scris până acum 66 articole. Se află pe poziția 22 din 153 de redatori, fiind astfel un 👑 Super Erou Booknation.ro. Dacă îți place acest articol, poți vedea toate articolele scrise de Maria-Magdalena Năstase aici.
0 0 vote
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comentarii
Inline Feedbacks
View all comments