Recenzie: „Use of force” de Brad Thor

de | iun. 28, 2019 | Beletristică, Horror și Thriller, Limbi Străine, Recenzii cărți, Suspans

🔥 CARTEA USE OF FORCE ARE REDUCERE PE:

Cartea “Use of force” de Brad Thor este cel de-al 17-lea roman al autorului, ce face parte din seria “Scot Harvath”. Seria are în întregime 19 volume la fel de captivante despre terorism, crime, CIA, FBI și agenți sub acoperire. De fapt, statutul care ar descrie cel mai bine scrierea este thriller polițist politic.

Eu am împrumutat această carte de la o prietenă, la recomandarea ei, și am citit-o în limba originală, engleză. Dar de altfel nici nu cred că a fost tradusă în limba română.

Thrillerul “Use of force” este scris de Brad Thor, unul dintre cei mai bine vânduți autori din America

Majoritatea cărților lui au devenit instant bestsellere. Iar aventurile imaginate în fiecare îți dau fiori pe șira spinării datorită realismului lor. De fapt, poveștile din fiecare volum se inspiră din realitatea de zi cu zi în ceea ce privește lupta justiției cu teroriștii din toată lumea.

Cel de-al 17-lea volum al seriei “Scot Harvath” urmărește parcursul agentului sub acoperire Scot Harvath în încercarea lui de a opri gruparea teroristă ISIS. Această forță a răului complotează să distrugă unul dintre cele mai mari centre ale creștinismului, Vaticanul. Cu Papa cu tot.

Dacă îți place recenzia cărții USE OF FORCE, atunci vezi 👉 lista cărților scrise de Brad Thor

Cartea începe cu un apel disperat de pe mare primit de către Paza de Coastă italiană. O furtună violentă pe Marea Mediterană se abate asupra vaselor aflate în larg. Dar cel care a făcut apelul va deveni cu câteva zile mai târziu obiectul unei investigații CIA. După un timp, un trup este adus la mal de apele mării. Iar persoana înecată este identificată drept un suspect de terorism foarte căutat de forțele speciale. Asta face ca numele lui și vecinătatea cu Italia, chiar și mort acum, să trimită panică în cadrul CIA.

Sunt puse multe întrebări de către cei care se ocupă cu contracararea terorismului

Unde se îndrepta bărbatul? Ce plănuia și ce rol avea omul? Forțele speciale nu au prea mult timp la dispoziție. Trebuie să răspundă la toate aceste întrebări pentru a evita una dintre cele mai mari catastrofe produse de teroriști.

Așadar, într-o cursă contratimp, CIA apelează la o sursă mai puțin ortodoxă pentru a da de cap problemei care amenință lumea. Atenția agenției este îndreptată către Scot Harvath, fost agent Navy SEAL devenit acum agent de operațiuni antiteroriste sub acoperire. Bărbatul este angajat la negru pentru a se ocupa de caz.

Dar el nu este cunoscut pentru faptul că lucrează după manual. Ci tocmai pentru metodele lui neortodoxe prin care ajunge să rezolve lucrurile. El va încălca orice lege în calea lui pentru a-i doborî pe the bad guys. Și exact de asta au nevoie Statele Unite acum.

Romanul “Use of force” de Brad Thor este înțesat de acțiune, de personaje complexe, și de o intrigă care te ține cu sufletul la gură. Citindu-l, te vei simți ca într-un joc video cu băieți buni și băieți răi, care se cotogenesc între ei pentru câștig de cauză.

🔥 CUMPĂRĂ CARTEA USE OF FORCE CU REDUCERE DE PE:

Titlu: USE OF FORCE
Autor: Brad Thor
An apariție : 2017
Editura: ATRIA/EMILY BESTLER BOOKS
Nr. Pagini: 368
Limba: Engleză
Gen Literar: Crime, Thriller, Mistery
Nota recenzorului: 8 / 10
Vizualizari recenzie: 811

Alte recenzii de la Brad Thor:

Top 100 cărți ale anului 2023

Alte recenzii care ți-ar plăcea:

Recenzie “Arta negocierii” de Chris Voss

Recenzie “Arta negocierii” de Chris Voss

Chris Voss, fost agent FBI, cu o experiență de neegalat în domeniul negocierilor, scoate acest manual aplicabil vieții de zi cu zi. Arta negocierii cuprinde zece capitole cheie, fiecare dintre ele subliniind un punct crucial în desfășurarea unei negocieri. Oare chiar...

Recenzie „Rivali divini” de Rebecca Ross

Recenzie „Rivali divini” de Rebecca Ross

Povestea mea cu această carte este una "dragoste la prima vedere", pentru că m-am îndrăgostit de copertă, lucru care nu mi se întâmplă așa des. Eu nu mă las impresionată de design, dar în acest caz, este IMPOSIBIL că nu cazi pradă frumuseții sale. Aproape că nici nu...

Recenzie „Coliba unchiului Tom”, de H. Beecher-Stowe

Recenzie „Coliba unchiului Tom”, de H. Beecher-Stowe

Opera principală a lui Harriet Beecher Stowe „Coliba unchiului Tom” are o moștenire incredibilă. Concentrându-se pe situația sclavilor afro-americani din SUA înainte de război, a fost acuzat de Abraham Lincoln de izbucnirea Războiului Civil American și este ușor,...

0 0 votes
Article Rating
Oana Maria Stefan este redactor Booknation.ro de 5 ani, 1 lună, 27 zile și a scris până acum 418 articole. Se află pe poziția 5 din 44 de redactori. Dacă îți place acest articol, poți vedea toate articolele scrise de Oana Maria Stefan aici. Oana Maria Stefan are și un blog pe care scrie - îl găsești aici.
Subscribe
Notify of
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
View all comments