Salut Comunitate,

Luna iulie, ca în fiecare an, este cel puțin pentru noi, iubitorii de carte, una specială pentru că Elefant.ro ne surprinde de ziua lui cu multe reduceri la cărți ce merită cu adevărat să fie citite, dar nu numai.

Nici nouă nu ne vine să credem că au trecut 9 ani. Parcă ieri puneam prima comandă și așteptam cu sufletul la gură curierul care să ne aducă bunătățile acasă. Atunci, ca și azi, savuram primele secunde imediat după deschiderea coletului, acele momente când scoteam cărțile și, ca orice iubitor de carte pasionat, le răsfoiam, miroseam, după care așteptam venirea serii când în sfârșit aveam timp să citim. Ce vremuri frumoase 😊

🎉🎉 Dar ce vremuri bune ne așteaptă, mai ales zilele acestea 🎉🎉

În perioada 2-7 iulie 2019, elefant.ro dă startul campaniei “Zilele elefant.ro”, un maraton de 6 zile în care avem  posibilitatea de a cumpăra produse cu până la 90% reducere din categorii precum: 📚 carte 📚, parfumuri, cosmetice, ceasuri, jucării și îngrijire personală.

Atâtea opțiuni. Oare ce să alegem noi?… Hmm

Uite câteva idei de cărți care ți-ar plăcea și care merită citite!

1. Povestea mea de Michelle Obama

Cea mai admirată femeie din Statele Unite, conform unui sondaj Gallup desfășurat în prima parte a lunii decembrie, își spune povestea într-o carte apărută în luna iulie 2018 la Editura Litera. “Povestea mea”, cartea lui Michelle Obama, încearcă, cu umor și onestitate, să prezinte urcușurile și coborâșurile pe care i le-a adus în cale viața. (Recenzia ”Povestea Mea”)

2. Pacienta Tăcută de Alex Michaelides

În carte o vei cunoaște pe Alicia, artist, o pictoriță talentată cu o carieră strălucită. Are o căsnicie perfectă cu un fotograf de fashion. “Căsnicie perfectă” ajunge la sfârșit într-o seara în care Alicia face ceva complet neașteptat, după care devine ”pacienta tăcută”. (Recenzie Pacienta Tăcută)

3. Tatuatorul de la Auschwitz de Heather Morris

Lale şi Gita fac parte dintre cei care-au sfidat moartea şi şi-au respectat promisiunea de a supraviețui lagărului, într-o lume sfâşiată de violență. Este o ficțiune istorică ce are la bază fapte reale şi prezintă războiul dintr-o altă perspectivă, cea a îndrăgostitului. Este destăinuirea unui evreu care a experimentat viața în lagăr şi cruzimea nazistă, şi-şi relatează povestea în speranța că ceea ce s-a întâmplat nu se va mai întâmpla nicicând. (Recenzie Tatuatorul de la Auschwitz)

4. Secretele succesului de Dale Carnegie

Cartea, împărțită în patru părți, ne clarifică greșelile pe care le facem atunci când cunoaștem persoane noi, dar ne oferă totodată și soluții, pe baza unor exemple foarte bine alese. Astfel, partea întâi ne prezintă tehnicile fundamentale pentru a ști cum să ne comportăm în lume, partea a doua este perfectă pentru a cunoaște modalitățile prin care să îi facem pe oameni să ne placă, partea a treia este consacrată impunerii modului de a gândi, iar ultima parte este despre cum să fii un lider adevărat, prin a schimba oamenii fără să îi ofensezi sau să le provoci resentimente.

(Recenzie Secretele succesului)

Iar ca idee bonus…

Dacă spațiul pentru cărți nu-ți mai ajunge, poate e timpul să le cumperi o casă nouă. O idee este o etajeră de cărți ca cea de mai jos care arată foarte bine, azi fiind la reducere 😍 Etajera o găsești aici.

Sper că ți-au plăcut ideile și că vei avea weekenduri și vacanțe pline de cărți în continuare.

Iar echipei Elefant.ro îi dorim un călduros răcoros La mulți ani și să ne bucurăm de ei cât mai mult, mai ales că anul viitor împlinesc un deceniu de activitate – când abia așteptăm să vedem ce surprize ne mai pregătesc ❤ 🎉 📚

Toate cele bune,

Adrian