🔥 CARTEA SECRETELE SUCCESULUI ARE REDUCERE PE:

► CARTEPEDIA.RO► LIBRIS.RO► ELEFANT.RO► CARTURESTI.RO

  Dacă există vreun secret al succesului, a spus Henry Ford, el se află în abilitatea de a înțelege punctul de vedere al celeilalte persoane și de a vedea lucrurile atât din perspectiva sa, cât și din a ta.

   Un citat foarte frumos, care inspiră, pe care îl regăsim în cartea lui Dale Carnegie, intitulată Secretele succesului. Astfel, autorul, pe baza experienței sale atât profesionale, cât și personale, ne dovedește, de-a lungul celor aproape două sute cincizeci de pagini, că toate persoanele din jurul nostru ne vor trata exact așa cum le tratăm noi pe ele. Cu alte cuvinte, comportamentul nostru este oglindit de comportamentul interlocutorilor.

   Majoritatea oamenilor nu își amintesc nume de persoane, din simplul motiv că nu investesc timpul și energia necesare pentru a se concentra, a repeta și a-și fixa numele permanent în mintea lor. Își caută scuze; sunt prea ocupați.

 Cartea, împărțită în patru părți, ne clarifică greșelile pe care le facem atunci când cunoaștem persoane noi, dar ne oferă totodată și soluții, pe baza unor exemple foarte bine alese. Astfel, partea întâi ne prezintă tehnicile fundamentale pentru a ști cum să ne comportăm în lume, partea a doua este perfectă pentru a cunoaște modalitățile prin care să îi facem pe oameni să ne placă, partea a treia este consacrată impunerii modului de a gândi, iar ultima parte este despre cum să fii un lider adevărat, prin a schimba oamenii fără să îi ofensezi sau să le provoci resentimente.

📚 Îți place cartea până acum? Vezi toată lista de cărți scrise de Dale Carnegie

  De fiecare dată când ieși afară, ridică-ți bărbia, ține fruntea sus și inspiră adânc; soarbe razele de soare; întâmpină-ți prietenii cu un zâmbet și pune suflet în fiecare strângere de mână. Nu te teme că vei fi greșit înțeles și nu irosi niciun moment gândindu-te la dușmanii tăi. Încearcă să îți fixezi ferm în minte ce ți-ar plăcea să faci, apoi, fără să îți schimbi direcția, te vei îndrepta direct către scop.[…] Suntem zei în crisalidă.

 Frumos spus, nu-i așa? 🙂

🔥 CARTEA SECRETELE SUCCESULUI ARE REDUCERE PE:

► CARTEPEDIA.RO► LIBRIS.RO► ELEFANT.RO► CARTURESTI.RO
Titlu: Secretele Succesului
Autor: Dale Carnegie
An apariție : 2013
Editura: CURTEA VECHE
Nr. Pagini: 246
Limba: Română
Gen Literar: n/a
Publicată la 30.09.2017
Nota recenzorului: n/a

Adriana Alexandra
Autor: Adriana Alexandra
❝ Dacă nu v-am plictisit încă, aruncați un ochi și pe aici :) --->http://blog.avocatoo.ro/sfaturi-de-la-un-tratat-de-drept-anonim/ ❞
Adriana e Erou Booknation.ro
Redactor de 1038 zile pe Booknation.ro
toate articolele scrise de Adriana Alexandra