Titlu: În ape adânci

Titlu-original: Into the Water

Autor: Paula Hawkins

Editura: Trei

An apariție: 2017

Număr de pagini: 432

Paula Hawkins este autoarea celui mai bine vândut roman New York Times, Fata din tren, a scris un thriller plin de suspans și provocator, În ape adânci.

Nel Abbott este o mamă singură găsită pe fundul unui râu ce trece prin oraș. La începutul verii, o adolescentă a pățit exact același lucru. Nu sunt primele și nici ultimele femei înghițite de acest râu, dar moartea lor tulbură viețile tuturor.

O fată de cincisprezece ani a rămas singură. Orfană fiind, rămâne în grija surorii mamei sale, Jules, care este sigură că sora ei nu s-a sinucis.


”Toată lumea se aruncă pe aici-unii de pe stânci, alții la tras de concluzii. Deloc surprinzător, având în vedere istoria locului.”


Povestea lui Nel nu a fost luată în considerare de către poliție, însă fiica sa, Lena care o cunoștea foarte bine pe mama sa, nu poate rămâne fără explicație.

Beckford este ”judecătorul” acestei cărți, cel care știe totul și care le dă sentințe celor vinovați. Se hrănește cu sufletele femeilor, copiilor, tinerelor și bătrânilor ce și-au încheiat viața pe fundul râului. Amintirile celor morți au rămas, însă sufletele și corpurile lor au fost măturate de apele adânci ale răului.

”Beckford e un loc ciudat, plini de oameni bizari, cu un trecut de-a dreptul straniu.”

”În ape adânci” este un thriller captivant pe care îl puteți citi lejer într-o zi. Romanul reușește să te țină cu sufletul la gură și care te poate scoate din zona de confort. Dacă  doriți un roman care să vă facă să evadați pentru câteva ore de rutina zilei, ”În ape adânci” este alegerea perfectă.

Titlu: ÎN APE ADÂNCI
Autor: Paula Hawkins
An apariție : 2017
Editura: TREI
Nr. Pagini: 430
Limba: Română
Gen Literar: Crime, Thriller, Mistery
Nota recenzorului: 8 / 10
Vizualizari recenzie: 706

Alte recenzii de la Paula Hawkins:

Alte recenzii care ți-ar plăcea:

Recenzie ”Teoria Tăcerii” de Iulian Tănase
Recenzie ”Teoria Tăcerii” de Iulian Tănase

Dați linistea, vă rog, mai tare!! În plină eră a comunicațiilor în masă, a promovării beneficiilor socializării, a upgradării din ce în ce mai performante a mijloacelor de comunicație, a interacțiunii umane prin cuvânt, Iulian Tănase scrie o carte despre tăcere (no,...

Recenzie „La Înălțime” de Liz Tomforde
Recenzie „La Înălțime” de Liz Tomforde

Editura Litera a tradus o serie super populară pe Bookstagram și BookTok și acest lucru mă bucură nespus, pentru că este puțin atipică. Ne vorbește despre o dragoste dintre două persoane care fac parte din lumi total diferite, dar și despre oameni care au concepții...

Recenzie ”Portret de familie” de Ann Napolitano
Recenzie ”Portret de familie” de Ann Napolitano

Ann Napolitano a scris o poveste despre iubire și durere, despre familie și forța ei, despre traume și vindecare, dar mai ales despre schimbare pentru că despre asta este până la urmă viața. Despre schimbare. Este o poveste ce analizează și despică asumarea unor...

0 0 votes
Article Rating
Maria-Magdalena Năstase a fost redactor Booknation.ro și a scris 75 articole. Dacă îți place acest articol, poți vedea toate articolele scrise de Maria-Magdalena Năstase aici.
Subscribe
Notify of
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
View all comments