🔥 CARTEA ÎN APE ADÂNCI ARE REDUCERE PE:

► LIBRIS.RO ► ELEFANT.RO ► CARTURESTI.RO ► EMAG.RO

Titlu: În ape adânci

Titlu-original: Into the Water

Autor: Paula Hawkins

Editura: Trei

An apariție: 2017

Număr de pagini: 432

Paula Hawkins este autoarea celui mai bine vândut roman New York Times, Fata din tren, a scris un thriller plin de suspans și provocator, În ape adânci.

Nel Abbott este o mamă singură găsită pe fundul unui râu ce trece prin oraș. La începutul verii, o adolescentă a pățit exact același lucru. Nu sunt primele și nici ultimele femei înghițite de acest râu, dar moartea lor tulbură viețile tuturor.

📚 Îți place cartea până acum? Vezi toată lista de cărți scrise de Paula Hawkins

O fată de cincisprezece ani a rămas singură. Orfană fiind, rămâne în grija surorii mamei sale, Jules, care este sigură că sora ei nu s-a sinucis.


”Toată lumea se aruncă pe aici-unii de pe stânci, alții la tras de concluzii. Deloc surprinzător, având în vedere istoria locului.”


Povestea lui Nel nu a fost luată în considerare de către poliție, însă fiica sa, Lena care o cunoștea foarte bine pe mama sa, nu poate rămâne fără explicație.

Beckford este ”judecătorul” acestei cărți, cel care știe totul și care le dă sentințe celor vinovați. Se hrănește cu sufletele femeilor, copiilor, tinerelor și bătrânilor ce și-au încheiat viața pe fundul râului. Amintirile celor morți au rămas, însă sufletele și corpurile lor au fost măturate de apele adânci ale răului.

”Beckford e un loc ciudat, plini de oameni bizari, cu un trecut de-a dreptul straniu.”

”În ape adânci” este un thriller captivant pe care îl puteți citi lejer într-o zi. Romanul reușește să te țină cu sufletul la gură și care te poate scoate din zona de confort. Dacă  doriți un roman care să vă facă să evadați pentru câteva ore de rutina zilei, ”În ape adânci” este alegerea perfectă.

Titlu: În Ape Adânci
Autor: Paula Hawkins
An apariție : 2017
Editura: TREI
Nr. Pagini: 430
Limba: Română
Gen Literar: Crime, Thriller, Mistery
Publicată la 31.07.2020
Nota recenzorului: 8/10

Alte recenzii care ți-ar plăcea:

Recenzie „Maria Tănase. Artista, omul, legenda” de Stejărel Olaru

Recenzie „Maria Tănase. Artista, omul, legenda” de Stejărel Olaru

„Pe această mare Doamnă a cântecului popular românesc trebuie să o revedem, cu ochii minţii noastre, numai cântând: atunci trăia ea cu adevărat, atunci era ea cea adevărată.” Mi-am dorit să descopăr un personaj feminin care a lăsat o amprentă asupra culturii muzicale...

Recenzie „Autobiografia” de José Luís Peixoto

Recenzie „Autobiografia” de José Luís Peixoto

„Autobiografia”, de José Luís Peixoto, este un roman care împletește biografia cu ficțiunea publicat în 2019, fiind cea mai recentă carte de acest autor. Peixoto, născut în 1974, este unul dintre cei mai citiți scriitori portughezi contemporani, câștigător a numeroase...

Recenzie ”Așteaptă-mă” de Elisabeth Naughton

Recenzie ”Așteaptă-mă” de Elisabeth Naughton

Pe Elisabeth Naughton am cunoscut-o prin intermediul seriei Casa Păcatelor. M-am îndrăgostit iremediabil de stilul ei de a scrie și am savurat fiecare carte din serie ca și cum ar fi fost ultima mea lectură. Urmează să scriu o recenzie și pentru această serie, însă...

Maria-Magdalena Năstase este redactor Booknation.ro de 194 zile și a scris până acum 64 articole. Se află pe poziția 21 din 151 de redatori, fiind astfel un 👑 Super Erou Booknation.ro. Dacă îți place acest articol, poți vedea toate articolele scrise de Maria-Magdalena Năstase aici.
0 0 vote
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comentarii
Inline Feedbacks
View all comments