🔥 CARTEA ÎN APE ADÂNCI ARE REDUCERE PE:

► LIBRIS.RO ► ELEFANT.RO ► CARTURESTI.RO ► EMAG.RO

Titlu: În ape adânci

Titlu-original: Into the Water

Autor: Paula Hawkins

Editura: Trei

An apariție: 2017

Număr de pagini: 432

Paula Hawkins este autoarea celui mai bine vândut roman New York Times, Fata din tren, a scris un thriller plin de suspans și provocator, În ape adânci.

Nel Abbott este o mamă singură găsită pe fundul unui râu ce trece prin oraș. La începutul verii, o adolescentă a pățit exact același lucru. Nu sunt primele și nici ultimele femei înghițite de acest râu, dar moartea lor tulbură viețile tuturor.

📚 Îți place cartea până acum? Vezi toată lista de cărți scrise de Paula Hawkins

O fată de cincisprezece ani a rămas singură. Orfană fiind, rămâne în grija surorii mamei sale, Jules, care este sigură că sora ei nu s-a sinucis.


”Toată lumea se aruncă pe aici-unii de pe stânci, alții la tras de concluzii. Deloc surprinzător, având în vedere istoria locului.”


Povestea lui Nel nu a fost luată în considerare de către poliție, însă fiica sa, Lena care o cunoștea foarte bine pe mama sa, nu poate rămâne fără explicație.

Beckford este ”judecătorul” acestei cărți, cel care știe totul și care le dă sentințe celor vinovați. Se hrănește cu sufletele femeilor, copiilor, tinerelor și bătrânilor ce și-au încheiat viața pe fundul râului. Amintirile celor morți au rămas, însă sufletele și corpurile lor au fost măturate de apele adânci ale răului.

”Beckford e un loc ciudat, plini de oameni bizari, cu un trecut de-a dreptul straniu.”

”În ape adânci” este un thriller captivant pe care îl puteți citi lejer într-o zi. Romanul reușește să te țină cu sufletul la gură și care te poate scoate din zona de confort. Dacă  doriți un roman care să vă facă să evadați pentru câteva ore de rutina zilei, ”În ape adânci” este alegerea perfectă.

🔥 CARTEA ÎN APE ADÂNCI ARE REDUCERE PE:

► LIBRIS.RO ► ELEFANT.RO ► CARTURESTI.RO ► EMAG.RO
Titlu: În Ape Adânci
Autor: Paula Hawkins
An apariție : 2017
Editura: TREI
Nr. Pagini: 430
Limba: Română
Gen Literar: Crime, Thriller, Mistery
Publicată la 31.07.2020
Nota recenzorului: 8/10

Alte recenzii care ți-ar plăcea:

Recenzie ”A doua șansă” de Christine Riccio

Recenzie ”A doua șansă” de Christine Riccio

Titlu: A doua șansă Titlu-original: Again, but Better Autor: Christine Riccio Editura: Leda Edge An apariție: 2019 Număr de pagini: 496 Despre autor: Christine Riccio este o vlogăriță celebră care deține canalul de Youtube polandbananasBOOKS. ”A doua șansă” este...

Recenzie „Când vina ne desparte” de Liane Moriarty

Recenzie „Când vina ne desparte” de Liane Moriarty

Stilul lui Liane Moriarty mi-a atras atenția încă de la prima carte citită, Am uitat să fim fericiți. Autoarea are abilitatea de a pătrunde în mintea personajelor și de a le analiza acestora comportamentele și trăirile. Când vina ne desparte este o carte extrem de...

Recenzie „Memoriile unui motan călător” de Hiro Arikawa

Recenzie „Memoriile unui motan călător” de Hiro Arikawa

Cărțile cu animale sunt cu adevărat geniale, cel puțin pentru mine. Este bine să intrăm în lumea unui câine sau a unei pisici și să le înțelegem comportamentele față de noi. Memoriile unui motan călător de Hiro Arikawa  m-a distrat, dar m-a și emoționat profund....

Maria-Magdalena Năstase este redactor Booknation.ro de 121 zile și a scris până acum 56 articole. Se află pe poziția 21 din 146 de redatori, fiind astfel un 👑 Super Erou Booknation.ro. Dacă îți place acest articol, poți vedea toate articolele scrise de Maria-Magdalena Năstase aici.
0 0 vote
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments