Recenzie „Bubu în lumea bebelușilor” de Claudia Groza

by | Sep 15, 2017 | Cărți pentru Copii, Dezvoltare Personală, Educație, Familie, Recenzii cărți

🔥 CARTEA BUBU ÎN LUMEA BEBELUȘILOR ARE REDUCERE PE:

► LIBRIS.RO ► ELEFANT.RO ► CARTURESTI.RO ► EMAG.RO

Bubu în lumea bebelușilor de Claudia Groza, este o poveste pentru copii pe care am îndrăgit-o încă de la început, am călătorit cu Bubu în lumea bebelușilor, unde m-am lăsat purtată de curiozitate. Deși sunt o adolescentă, Bubu mi-a oferit lecții despre prietenie, dar și despre lumea bebelușilor și formarea lor.

Povestea captivantă începe cu Bubu călătorind și înotând în burtica mamei sale, se relaxează și ne relatează în același timp cum a fost el conceput, din două velule care s-au întâlnit, s-au contopit din care a rezultat un zigot.( celula-ou)

“Două celule jucăușe s-au întâlnit,
S-au plăcut și s-au unit,
Și din ele eu au am ieșit…”

Mereu un copil va fi o binecuvântare, un dar prețios oferit de Dumnezeu. Iar Bubu este un mică comoară, care stă atentă și ascultă, urmărmărind din burtica mamei, vocile tuturor persoanelor cu care i-a contact.

“O sămânță de dragoste
Cu bucurie a fost sădită
În pântece să fie rodită,
Cu grijă și rugă mult păzită.”

Dar Bubu a decis prea repede că e timpul să facă cunoștință cu mama sa, făcându-şi astfel mai repede prezența în lumea noastră. Răsfățată cu vizite, cadouri și atenție de la persoanele dragi, bubulina e entuziasmată să descopere multe lucruri noi.

📚 Îți place cartea până acum? Vezi toată lista de cărți scrise de Claudia Groza

“Îngerașul meu, nicăieri nu este mai bine ca acasă.”

Bubulina ajunge în casa împodobită cu veselie și fericire. Întâlnindu-se astfel cele 3 ursitoare: Soarele, Steluța magică și Luna, care i-au transmis învățături și gânduri bune.

“Nu uita niciodată: visele și pot îndeplini.”

Ehh… bubulina noastră ajunge sa facă și prima băiță, unde ne explică că adoră masajul, amintindu-şi foarte bine lecțiile de înot din burta mamei sale.
Însă a ajuns în punctul în care Bubu a primit și un nume: Miruna Georgiana.

Recomand această carte copiilor, dar și adulților, dacă își doresc să scape de o zi plină de stres. Nu contează vârsta! E extrem de eficientă pentru a fi citită într-o zi alături de copilul dumneavoastră.☺ Lectură plăcută!

🔥 CARTEA BUBU ÎN LUMEA BEBELUȘILOR ARE REDUCERE PE:

► LIBRIS.RO ► ELEFANT.RO ► CARTURESTI.RO ► EMAG.RO
Titlu: Bubu în Lumea Bebelușilor
Autor: Claudia Groza
An apariție : 2015
Editura: INFORAPART
Nr. Pagini: 51
Limba: Română
Gen Literar: n/a
Publicată la 15.09.2017
Nota recenzorului: n/a

Aspecte Pozitive:

E o carte de copii, care nu ar trebui să rămână în stadiul necunoscutului.

Aspecte Negative:

Multă lume spune că nu ar mai citi astfel de cărți la o vârstă înaintată. Greșit, ar trebui să o faceți, așa veți fi din nou copii măcar pentru câteva momente. (Nu,că nu am fi mereu).

Alte recenzii care ți-ar plăcea:

Recenzie ”A doua șansă” de Christine Riccio

Recenzie ”A doua șansă” de Christine Riccio

Titlu: A doua șansă Titlu-original: Again, but Better Autor: Christine Riccio Editura: Leda Edge An apariție: 2019 Număr de pagini: 496 Despre autor: Christine Riccio este o vlogăriță celebră care deține canalul de Youtube polandbananasBOOKS. ”A doua șansă” este...

Recenzie „Când vina ne desparte” de Liane Moriarty

Recenzie „Când vina ne desparte” de Liane Moriarty

Stilul lui Liane Moriarty mi-a atras atenția încă de la prima carte citită, Am uitat să fim fericiți. Autoarea are abilitatea de a pătrunde în mintea personajelor și de a le analiza acestora comportamentele și trăirile. Când vina ne desparte este o carte extrem de...

Recenzie „Memoriile unui motan călător” de Hiro Arikawa

Recenzie „Memoriile unui motan călător” de Hiro Arikawa

Cărțile cu animale sunt cu adevărat geniale, cel puțin pentru mine. Este bine să intrăm în lumea unui câine sau a unei pisici și să le înțelegem comportamentele față de noi. Memoriile unui motan călător de Hiro Arikawa  m-a distrat, dar m-a și emoționat profund....

Denisa Alina este redactor Booknation.ro de 1151 zile și a scris până acum 35 articole. Se află pe poziția 29 din 146 de redatori, fiind astfel un redactor în creștere. Dacă îți place acest articol, poți vedea toate articolele scrise de Denisa Alina aici. Denisa Alina are și un blog pe care scrie - îl găsești aici.
Buna, mă numesc Denisa Alina sunt o fire încăpățânată, nu suport să mi se spună ce să fac😊, sociabilă și nebunatică. Îmi plac la nebunie motocicletele, tatuajele, adrenalina, viteza și muzica. Genul meu preferat de cărți sunt cele de DRAGOSTE, ce m-au facut să intru în această lume a creației unde muritorii de rând pot visa. Cărțile mele preferate sunt Martora de Nora Roberts, Zece respirații scurte de K. A. TUCKER și Te aștept de Jennifer L. Armentrout❤
0 0 vote
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments