Recenzie „Bubu în lumea bebelușilor” de Claudia Groza

de | sept. 15, 2017 | Cărți pentru Copii, Dezvoltare Personală, Educație, Familie, Recenzii cărți

🔥 CARTEA BUBU ÎN LUMEA BEBELUȘILOR ARE REDUCERE PE:

Bubu în lumea bebelușilor de Claudia Groza, este o poveste pentru copii pe care am îndrăgit-o încă de la început, am călătorit cu Bubu în lumea bebelușilor, unde m-am lăsat purtată de curiozitate. Deși sunt o adolescentă, Bubu mi-a oferit lecții despre prietenie, dar și despre lumea bebelușilor și formarea lor.

Povestea captivantă începe cu Bubu călătorind și înotând în burtica mamei sale, se relaxează și ne relatează în același timp cum a fost el conceput, din două velule care s-au întâlnit, s-au contopit din care a rezultat un zigot.( celula-ou)

„Două celule jucăușe s-au întâlnit,
S-au plăcut și s-au unit,
Și din ele eu au am ieșit…”

Mereu un copil va fi o binecuvântare, un dar prețios oferit de Dumnezeu. Iar Bubu este un mică comoară, care stă atentă și ascultă, urmărmărind din burtica mamei, vocile tuturor persoanelor cu care i-a contact.

Dacă îți place recenzia cărții BUBU ÎN LUMEA BEBELUȘILOR, atunci vezi 👉 lista cărților scrise de Claudia Groza

„O sămânță de dragoste
Cu bucurie a fost sădită
În pântece să fie rodită,
Cu grijă și rugă mult păzită.”

Dar Bubu a decis prea repede că e timpul să facă cunoștință cu mama sa, făcându-şi astfel mai repede prezența în lumea noastră. Răsfățată cu vizite, cadouri și atenție de la persoanele dragi, bubulina e entuziasmată să descopere multe lucruri noi.

„Îngerașul meu, nicăieri nu este mai bine ca acasă.”

Bubulina ajunge în casa împodobită cu veselie și fericire. Întâlnindu-se astfel cele 3 ursitoare: Soarele, Steluța magică și Luna, care i-au transmis învățături și gânduri bune.

„Nu uita niciodată: visele și pot îndeplini.”

Ehh… bubulina noastră ajunge sa facă și prima băiță, unde ne explică că adoră masajul, amintindu-şi foarte bine lecțiile de înot din burta mamei sale.
Însă a ajuns în punctul în care Bubu a primit și un nume: Miruna Georgiana.

Recomand această carte copiilor, dar și adulților, dacă își doresc să scape de o zi plină de stres. Nu contează vârsta! E extrem de eficientă pentru a fi citită într-o zi alături de copilul dumneavoastră.☺ Lectură plăcută!

🔥 CUMPĂRĂ CARTEA BUBU ÎN LUMEA BEBELUȘILOR CU REDUCERE DE PE:

Vezi Top 100 cărți ale anului 2022
Titlu: Bubu în Lumea Bebelușilor
Autor: Claudia Groza
An apariție : 2015
Editura: INFORAPART
Nr. Pagini: 51
Limba: Română
Gen Literar: n/a
Nota recenzorului: n/a
Vizualizari recenzie: 1088

Alte recenzii de la Claudia Groza:

Alte recenzii care ți-ar plăcea:

Recenzie ”Te rog, nu mă iubi” de Vi Keeland

Recenzie ”Te rog, nu mă iubi” de Vi Keeland

Totul începe cu o iubire interzisă... Annalise și Bennett fac cunoștință în momentul în care află că se vor lupta pentru același post de muncă. Aceștia sunt gata să își pună armele la bătaie și să scoată tot ce au mai bun pentru a câștiga. Numai că între ei și...

Recenzie ”Perfecți” de Cecelia Ahern

Recenzie ”Perfecți” de Cecelia Ahern

Celestine North, perfectă printre Defecți... Celestine North este acum fugară, dar toată lumea o privește ca pe o eroină. Celestine este cea mai Defectă și cea mai însemnată persoană din toată țara, dar e un exemplu. Nimeni nu a făcut ce a reușit ea să facă față de...

Recenzie ”Defecți” de Cecelia Ahern

Recenzie ”Defecți” de Cecelia Ahern

Defecți într-o lume Defectă Celestine North este o tânără care trăiește într-o țară defectă și crudă. În lumea lor, greșelile, păcatele, minciunile și închipuitele trădări aduse statului sunt pedepsite crunt. Ghilda este cea care dă sentințele, iar din Ghildă face...

0 0 votes
Article Rating
Denisa Alina este redactor Booknation.ro de 1931 zile și a scris până acum 35 articole. Se află pe poziția 1 din 40 de redactori. Dacă îți place acest articol, poți vedea toate articolele scrise de Denisa Alina aici. Denisa Alina are și un blog pe care scrie - îl găsești aici.
Buna, mă numesc Denisa Alina sunt o fire încăpățânată, nu suport să mi se spună ce să fac😊, sociabilă și nebunatică. Îmi plac la nebunie motocicletele, tatuajele, adrenalina, viteza și muzica. Genul meu preferat de cărți sunt cele de DRAGOSTE, ce m-au facut să intru în această lume a creației unde muritorii de rând pot visa. Cărțile mele preferate sunt Martora de Nora Roberts, Zece respirații scurte de K. A. TUCKER și Te aștept de Jennifer L. Armentrout❤
Subscribe
Notify of
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
View all comments