Recenzie „Bubu în lumea bebelușilor” de Claudia Groza

Titlu: Bubu în Lumea Bebelușilor De
Autor: Claudia Groza
An apariție : 2015
Editura: InfoRapArt
Nr. Pagini: 51
Limba: Română
Gen Literar: n/a
Recenzie de Denisa Alina
Publicată la 15.09.2017
Nota recenzorului: n/a

🔥 CARTEA BUBU ÎN LUMEA BEBELUȘILOR DE ARE REDUCERE PE:

► CARTEPEDIA.RO► LIBRIS.RO► ELEFANT.RO► CARTURESTI.RO

Bubu în lumea bebelușilor de Claudia Groza, este o poveste pentru copii pe care am îndrăgit-o încă de la început, am călătorit cu Bubu în lumea bebelușilor, unde m-am lăsat purtată de curiozitate. Deși sunt o adolescentă, Bubu mi-a oferit lecții despre prietenie, dar și despre lumea bebelușilor și formarea lor.

Povestea captivantă începe cu Bubu călătorind și înotând în burtica mamei sale, se relaxează și ne relatează în același timp cum a fost el conceput, din două velule care s-au întâlnit, s-au contopit din care a rezultat un zigot.( celula-ou)

“Două celule jucăușe s-au întâlnit,
S-au plăcut și s-au unit,
Și din ele eu au am ieșit…”

Mereu un copil va fi o binecuvântare, un dar prețios oferit de Dumnezeu. Iar Bubu este un mică comoară, care stă atentă și ascultă, urmărmărind din burtica mamei, vocile tuturor persoanelor cu care i-a contact.

“O sămânță de dragoste
Cu bucurie a fost sădită
În pântece să fie rodită,
Cu grijă și rugă mult păzită.”

Dar Bubu a decis prea repede că e timpul să facă cunoștință cu mama sa, făcându-şi astfel mai repede prezența în lumea noastră. Răsfățată cu vizite, cadouri și atenție de la persoanele dragi, bubulina e entuziasmată să descopere multe lucruri noi.

Îți place cartea până acum? Vezi și lista cărților scrise de Claudia Groza.

“Îngerașul meu, nicăieri nu este mai bine ca acasă.”

Bubulina ajunge în casa împodobită cu veselie și fericire. Întâlnindu-se astfel cele 3 ursitoare: Soarele, Steluța magică și Luna, care i-au transmis învățături și gânduri bune.

“Nu uita niciodată: visele și pot îndeplini.”

Ehh… bubulina noastră ajunge sa facă și prima băiță, unde ne explică că adoră masajul, amintindu-şi foarte bine lecțiile de înot din burta mamei sale.
Însă a ajuns în punctul în care Bubu a primit și un nume: Miruna Georgiana.

Recomand această carte copiilor, dar și adulților, dacă își doresc să scape de o zi plină de stres. Nu contează vârsta! E extrem de eficientă pentru a fi citită într-o zi alături de copilul dumneavoastră.☺ Lectură plăcută!

🔥 CARTEA BUBU ÎN LUMEA BEBELUȘILOR DE ARE REDUCERE PE:

► CARTEPEDIA.RO► LIBRIS.RO► ELEFANT.RO► CARTURESTI.RO

Aspecte Pozitive:

E o carte de copii, care nu ar trebui să rămână în stadiul necunoscutului.

Aspecte Negative:

Multă lume spune că nu ar mai citi astfel de cărți la o vârstă înaintată. Greșit, ar trebui să o faceți, așa veți fi din nou copii măcar pentru câteva momente. (Nu,că nu am fi mereu).

Dacă îți plac articolele noastre, încurajează-ne cu un share :)

📚 CONCURS NOU:

PLINUL DE CĂRȚI!

Am dat drumul la un concurs inedit în care poți câștiga 7 super cărți 📖! Dă click pe butonul de mai jos pentru a te înscrie și pentru a descoperi cărțile! 👍

PARTICIPĂ LA CONCURS

POST A COMMENT.