Recenzie „Povești cu îngeri” de Claudia Groza

by | Oct 25, 2017 | Cărți pentru Copii, Dezvoltare Personală, Educație, Literatura Universală, Recenzii cărți

🔥 CARTEA POVEȘTI CU ÎNGERI ARE REDUCERE PE:

► LIBRIS.RO ► ELEFANT.RO ► CARTURESTI.RO ► EMAG.RO

Povești cu îngeri de Claudia Groza este cartea pe care ar trebui să o aveți mereu lângă voi, mai ales lângă copilul dumneavoastră care se va bucura de o astfel de carte minunată și va învăța extrem de multe lucruri.

Nu, doar că se vor bucura citind sau ascultându-vă, ci și vor învăța să ierte, să iubească lucrurile mărunte, în definitiv să le ofere importanță. Vor învăța ce înseamnă să dăruiești, să oferi compasiune și mai ales să dezvolți acel spirit de observație, bazat pe încrederea în ei și credință.

Îngeri iertării ne oferă povestea unor copii care şi-au mințit părinții, le e frică să-și recunoască greșelile, astfel cei doi se pun de acord că le vor destăinui părinților adevărul. Un adevăr spus, o minciună pe jumătate iertată.

În această carte ne întâlnim și cu Îngeri iubirii, care ne relatează o poveste duioşătoare despre un copil de doar 7 ani care întâlnește un bătrânel pe stradă, nu trece nepăsător pe lângă el, ci se punea la dispoziția lui pentru al ajuta atât cât poate. Ajută mereu, indiferent de ceea ce poți realiza!

Atunci când ai credință trebuie să reușești, trebuie să fii cel mai bun. Secretul? Ai aceea scânteie de credință în tine. Așa s-a întâmplat și cu Maria, o fetiță visătoare care crede că nu are niciun talent. Însă nu e așa,  aceasta are un talent minunat.
Lecție? Fiecare dintre noi e special în felul său.  Sufletul nostru e special.

📚 Îți place cartea până acum? Vezi toată lista de cărți scrise de Claudia Groza

Ai făcut prosti sau ai greșit față de o persoană? Și vrei să-i ceri scuze, dar e prea târziu pentru ele? Ehh…Vă spun eu că nu e niciodată prea târziu să vă cereți iertare. Așa că fuguța la persoana aceea și încercați să-i spune-ți adevărul și doar adevărul.

Această carte a fost o lectură de relaxare și mi-a plăcut extrem demult. Am învățat multe lucruri și m-am distrat alături de persoaneje.

Recomand o astfel de carte în zilele friguroase sau ploioase, când stați în pat lângă o ceașcă de ceai și doriți să citiți ceva ce vă va oferi o stare de relaxare. Veți observa că veți fi bine-dispus.
O recomand oricărui părinte, copilul dumneavoastră va fi un copil fericit dacă va citit acestă carte.❤❤

🔥 CARTEA POVEȘTI CU ÎNGERI ARE REDUCERE PE:

► LIBRIS.RO ► ELEFANT.RO ► CARTURESTI.RO ► EMAG.RO
Titlu: Povești Cu îngeri
Autor: Claudia Groza
An apariție : 2015
Editura: INTEGRAL
Nr. Pagini: 35
Limba: Română
Gen Literar: n/a
Publicată la 25.10.2017
Nota recenzorului: n/a

Aspecte Pozitive:

Îmi place că fiecare poveste oferă o lecție de viață pe care copilul o va percepe într-o manieră minunată.

Aspecte Negative:

Nu există așa ceva! Sunt de părere că această carte ajută în dezvoltarea copilului și asta mi se pare excelent.

Alte recenzii care ți-ar plăcea:

Recenzie “Înfruntarea” de Rebecca Ross

Recenzie “Înfruntarea” de Rebecca Ross

  Am ajuns într-un final și la al doilea volum din serie, asta după ce am crezut că nu există nicio serie, doar o singură carte, stand alone. Mi-a plăcut foarte mult Rebecca Ross și i-am admirat stilul și curajul în relatarea acestei povești YA, care bifează...

Recenzie ”Și-am privit cu toții spre cer…” de Tommy Wallach

Recenzie ”Și-am privit cu toții spre cer…” de Tommy Wallach

Cea mai frumoasă perioadă din viața unui om este adolescența, respectiv anii de liceu. Cel mai bun jucător e baschet, Peter, se teme de acest lucru. Eliza numără orele până când va scăpa de Seattle, orașul său natal și de reputația sa. Anita, este o fată cu o viață...

Recenzie ”Lumina unui nou început” de Agnès Martin-Lugand

Recenzie ”Lumina unui nou început” de Agnès Martin-Lugand

Titlu: Lumina unui nou început Titlu-original: À la lumière du petit matin Autor: Agnès Martin-Lugand Editura: Trei An apariție: 2018 Număr de pagini: 352 Am auzit prima dată de Agnès Martin-Lugand de la o prietenă ce abia aștepta să meargă la faimoasa lansare a...

Denisa Alina este redactor Booknation.ro de 1145 zile și a scris până acum 35 articole. Se află pe poziția 29 din 146 de redatori, fiind astfel un redactor în creștere. Dacă îți place acest articol, poți vedea toate articolele scrise de Denisa Alina aici. Denisa Alina are și un blog pe care scrie - îl găsești aici.
Buna, mă numesc Denisa Alina sunt o fire încăpățânată, nu suport să mi se spună ce să fac😊, sociabilă și nebunatică. Îmi plac la nebunie motocicletele, tatuajele, adrenalina, viteza și muzica. Genul meu preferat de cărți sunt cele de DRAGOSTE, ce m-au facut să intru în această lume a creației unde muritorii de rând pot visa. Cărțile mele preferate sunt Martora de Nora Roberts, Zece respirații scurte de K. A. TUCKER și Te aștept de Jennifer L. Armentrout❤
0 0 vote
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments