Recenzie „Povești cu îngeri” de Claudia Groza

Titlu: Povești Cu îngeri
Autor: Claudia Groza
An apariție : 2015
Editura: Integral
Nr. Pagini: 35
Limba: Română
Gen Literar: n/a
Recenzie de Denisa Alina
Publicată la 25.10.2017
Nota recenzorului: n/a

🔥 CARTEA POVEȘTI CU ÎNGERI ARE REDUCERE PE:

► CARTEPEDIA.RO► LIBRIS.RO► ELEFANT.RO► CARTURESTI.RO

Povești cu îngeri de Claudia Groza este cartea pe care ar trebui să o aveți mereu lângă voi, mai ales lângă copilul dumneavoastră care se va bucura de o astfel de carte minunată și va învăța extrem de multe lucruri.

Nu, doar că se vor bucura citind sau ascultându-vă, ci și vor învăța să ierte, să iubească lucrurile mărunte, în definitiv să le ofere importanță. Vor învăța ce înseamnă să dăruiești, să oferi compasiune și mai ales să dezvolți acel spirit de observație, bazat pe încrederea în ei și credință.

Îngeri iertării ne oferă povestea unor copii care şi-au mințit părinții, le e frică să-și recunoască greșelile, astfel cei doi se pun de acord că le vor destăinui părinților adevărul. Un adevăr spus, o minciună pe jumătate iertată.

În această carte ne întâlnim și cu Îngeri iubirii, care ne relatează o poveste duioşătoare despre un copil de doar 7 ani care întâlnește un bătrânel pe stradă, nu trece nepăsător pe lângă el, ci se punea la dispoziția lui pentru al ajuta atât cât poate. Ajută mereu, indiferent de ceea ce poți realiza!

Atunci când ai credință trebuie să reușești, trebuie să fii cel mai bun. Secretul? Ai aceea scânteie de credință în tine. Așa s-a întâmplat și cu Maria, o fetiță visătoare care crede că nu are niciun talent. Însă nu e așa,  aceasta are un talent minunat.
Lecție? Fiecare dintre noi e special în felul său.  Sufletul nostru e special.

Îți place cartea până acum? Vezi și lista cărților scrise de Claudia Groza.

Ai făcut prosti sau ai greșit față de o persoană? Și vrei să-i ceri scuze, dar e prea târziu pentru ele? Ehh…Vă spun eu că nu e niciodată prea târziu să vă cereți iertare. Așa că fuguța la persoana aceea și încercați să-i spune-ți adevărul și doar adevărul.

Această carte a fost o lectură de relaxare și mi-a plăcut extrem demult. Am învățat multe lucruri și m-am distrat alături de persoaneje.

Recomand o astfel de carte în zilele friguroase sau ploioase, când stați în pat lângă o ceașcă de ceai și doriți să citiți ceva ce vă va oferi o stare de relaxare. Veți observa că veți fi bine-dispus.
O recomand oricărui părinte, copilul dumneavoastră va fi un copil fericit dacă va citit acestă carte.❤❤

🔥 CARTEA POVEȘTI CU ÎNGERI ARE REDUCERE PE:

► CARTEPEDIA.RO► LIBRIS.RO► ELEFANT.RO► CARTURESTI.RO

Aspecte Pozitive:

Îmi place că fiecare poveste oferă o lecție de viață pe care copilul o va percepe într-o manieră minunată.

Aspecte Negative:

Nu există așa ceva! Sunt de părere că această carte ajută în dezvoltarea copilului și asta mi se pare excelent.

Dacă îți plac articolele noastre, încurajează-ne cu un share :)

📚 CONCURS NOU:

PLINUL DE CĂRȚI!

Am dat drumul la un concurs inedit în care poți câștiga 7 super cărți 📖! Dă click pe butonul de mai jos pentru a te înscrie și pentru a descoperi cărțile! 👍

PARTICIPĂ LA CONCURS

POST A COMMENT.