Recenzie „Povești cu îngeri” de Claudia Groza

de | oct. 25, 2017 | Cărți pentru Copii, Dezvoltare Personală, Educație, Literatura Universală, Recenzii cărți

🔥 CARTEA POVEȘTI CU ÎNGERI ARE REDUCERE PE:

Povești cu îngeri de Claudia Groza este cartea pe care ar trebui să o aveți mereu lângă voi, mai ales lângă copilul dumneavoastră care se va bucura de o astfel de carte minunată și va învăța extrem de multe lucruri.

Nu, doar că se vor bucura citind sau ascultându-vă, ci și vor învăța să ierte, să iubească lucrurile mărunte, în definitiv să le ofere importanță. Vor învăța ce înseamnă să dăruiești, să oferi compasiune și mai ales să dezvolți acel spirit de observație, bazat pe încrederea în ei și credință.

Îngeri iertării ne oferă povestea unor copii care şi-au mințit părinții, le e frică să-și recunoască greșelile, astfel cei doi se pun de acord că le vor destăinui părinților adevărul. Un adevăr spus, o minciună pe jumătate iertată.

În această carte ne întâlnim și cu Îngeri iubirii, care ne relatează o poveste duioşătoare despre un copil de doar 7 ani care întâlnește un bătrânel pe stradă, nu trece nepăsător pe lângă el, ci se punea la dispoziția lui pentru al ajuta atât cât poate. Ajută mereu, indiferent de ceea ce poți realiza!

Dacă îți place recenzia cărții POVEȘTI CU ÎNGERI, atunci vezi 👉 lista cărților scrise de Claudia Groza

Atunci când ai credință trebuie să reușești, trebuie să fii cel mai bun. Secretul? Ai aceea scânteie de credință în tine. Așa s-a întâmplat și cu Maria, o fetiță visătoare care crede că nu are niciun talent. Însă nu e așa,  aceasta are un talent minunat.
Lecție? Fiecare dintre noi e special în felul său.  Sufletul nostru e special.

Ai făcut prosti sau ai greșit față de o persoană? Și vrei să-i ceri scuze, dar e prea târziu pentru ele? Ehh…Vă spun eu că nu e niciodată prea târziu să vă cereți iertare. Așa că fuguța la persoana aceea și încercați să-i spune-ți adevărul și doar adevărul.

Această carte a fost o lectură de relaxare și mi-a plăcut extrem demult. Am învățat multe lucruri și m-am distrat alături de persoaneje.

Recomand o astfel de carte în zilele friguroase sau ploioase, când stați în pat lângă o ceașcă de ceai și doriți să citiți ceva ce vă va oferi o stare de relaxare. Veți observa că veți fi bine-dispus.
O recomand oricărui părinte, copilul dumneavoastră va fi un copil fericit dacă va citit acestă carte.❤❤

🔥 CUMPĂRĂ CARTEA POVEȘTI CU ÎNGERI CU REDUCERE DE PE:

Vezi Top 100 cărți ale anului 2022
Titlu: Povești Cu îngeri
Autor: Claudia Groza
An apariție : 2015
Editura: INTEGRAL
Nr. Pagini: 35
Limba: Română
Gen Literar: n/a
Nota recenzorului: n/a
Vizualizari recenzie: 934

Alte recenzii de la Claudia Groza:

Alte recenzii care ți-ar plăcea:

Recenzie ”Te rog, nu mă iubi” de Vi Keeland

Recenzie ”Te rog, nu mă iubi” de Vi Keeland

Totul începe cu o iubire interzisă... Annalise și Bennett fac cunoștință în momentul în care află că se vor lupta pentru același post de muncă. Aceștia sunt gata să își pună armele la bătaie și să scoată tot ce au mai bun pentru a câștiga. Numai că între ei și...

Recenzie ”Perfecți” de Cecelia Ahern

Recenzie ”Perfecți” de Cecelia Ahern

Celestine North, perfectă printre Defecți... Celestine North este acum fugară, dar toată lumea o privește ca pe o eroină. Celestine este cea mai Defectă și cea mai însemnată persoană din toată țara, dar e un exemplu. Nimeni nu a făcut ce a reușit ea să facă față de...

Recenzie ”Defecți” de Cecelia Ahern

Recenzie ”Defecți” de Cecelia Ahern

Defecți într-o lume Defectă Celestine North este o tânără care trăiește într-o țară defectă și crudă. În lumea lor, greșelile, păcatele, minciunile și închipuitele trădări aduse statului sunt pedepsite crunt. Ghilda este cea care dă sentințele, iar din Ghildă face...

0 0 votes
Article Rating
Denisa Alina este redactor Booknation.ro de 1931 zile și a scris până acum 35 articole. Se află pe poziția 1 din 40 de redactori. Dacă îți place acest articol, poți vedea toate articolele scrise de Denisa Alina aici. Denisa Alina are și un blog pe care scrie - îl găsești aici.
Buna, mă numesc Denisa Alina sunt o fire încăpățânată, nu suport să mi se spună ce să fac😊, sociabilă și nebunatică. Îmi plac la nebunie motocicletele, tatuajele, adrenalina, viteza și muzica. Genul meu preferat de cărți sunt cele de DRAGOSTE, ce m-au facut să intru în această lume a creației unde muritorii de rând pot visa. Cărțile mele preferate sunt Martora de Nora Roberts, Zece respirații scurte de K. A. TUCKER și Te aștept de Jennifer L. Armentrout❤
Subscribe
Notify of
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
View all comments