Recenzie „Dorințe călătoare în trei povestioare” de Claudia Groza

by | Oct 25, 2017 | Cărți pentru Copii, Educație, Familie, Literatura Universală, Lumea cărților, Recenzii cărți

🔥 CARTEA DORINȚE CĂLĂTOARE ÎN TREI POVESTIOARE ARE REDUCERE PE:

► LIBRIS.RO ► ELEFANT.RO ► CARTURESTI.RO ► EMAG.RO

Dorințe călătoare în trei povestioare de Claudia Groza este o carte de povești pentru copii, scriitoarea ne oferă mereu o lecție de viață, iar maniera în care este transmisă mă bucură enorm demult. Dacă eu la 17 ani sunt captivată de aceste povești, imaginați-vă cum vor fi copii când o vor citit sau asculta. Sunt extrem de sigură că vor fi pe placul lor.

Atunci când am citit această carte, eram în autobuz și tare mult aş fi vrut imortalizez fețele călătorilor😂😂 Eu citeam cărți de copii, mă și gândesc ce-or fi crezut. Ehh…Dar sincer eu m-am simțit bine, chiar o femeie mai în vârstă m-a susținut, spunându-mi că orice carte e bine venită unui cititor și că e mândră de mine pentru ceea ce fac.

Așa că am continuat lectura de unde rămăsesem. Poveste unei orfane m-a impresionat cel mai mult, poate că și faptul că sunt voluntar într-o astfel de organizație și pur și simplu m-a copleşit.

Aici l-am întâlnit pe “Doar eu” un copil de pe stradă care se întâlnește cu o elevă. Sau ea întâlnește oare un înger?
Ehh…Cine știe.  Oricum sfârșitul mi-a plăcut. O fată hotărâtă care știe ceea ce vrea să facă și mai ales de cine vrea să scape.

📚 Îți place cartea până acum? Vezi toată lista de cărți scrise de Claudia Groza

“Seara de povesti s-a sfârșit, 
Poveștitorul a adormit, 
Personajele au amuțit…

Dacă îți dorești și vrei ceva din toată inima, să știi că vei reuși. Pasiunea și Perseverență vă vor ajuta, veți putea visa și în același timp să concretizați acest vis.
Asta s-a întâmplat și cu Călin, un tânăr care este pasionat de tenis și își dorește să fie cel mai bun în acest domeniu… Oare va reuși?

“Tenisul este pasiunea ta.
Fiecare zi îți va bucura,
Fiecare minge te va săruta,
Iar victoria te va fascina.”

Ehh…Și după ce am citit acestă carte, am ales o carte despre sănătate, intitulată “Sănătate la îndemână” scrisă tot de Claudia Groza, care din nou m-a surprin.  Am învățat ce importanță are sportul în viața noastră, cum de astfel și respirație e un element foarte important.
Exercițiile fizice și mai ales cele pentru dezvoltarea spatelui.
Alimentația noastră trebuie să fie una corectă,  astfel încât să putem da randament în ceea ce ne dorim să facem.
O carte minunată!

Recomand aceste cărți tuturor copiilor care își doresc o lectură minunată. O carte pentru voi, e un plus în viață pentru tine, acel cineva care citește orice fel de cartea❤

🔥 CARTEA DORINȚE CĂLĂTOARE ÎN TREI POVESTIOARE ARE REDUCERE PE:

► LIBRIS.RO ► ELEFANT.RO ► CARTURESTI.RO ► EMAG.RO
Titlu: Dorințe Călătoare în Trei Povestioare
Autor: Claudia Groza
An apariție : 2014
Editura: ZORIO
Nr. Pagini: 26
Limba: Română
Gen Literar: n/a
Publicată la 25.10.2017
Nota recenzorului: n/a

Aspecte Pozitive:

E o poveste cu final fericit și mi-a făcut plăcere să o citesc. E perfectă pentru copilași.

Aspecte Negative:

Nu există așa ceva! Cărțile vindecă și învățată cititorul lucruri noi, neștiute.

Alte recenzii care ți-ar plăcea:

Recenzie ”A doua șansă” de Christine Riccio

Recenzie ”A doua șansă” de Christine Riccio

Titlu: A doua șansă Titlu-original: Again, but Better Autor: Christine Riccio Editura: Leda Edge An apariție: 2019 Număr de pagini: 496 Despre autor: Christine Riccio este o vlogăriță celebră care deține canalul de Youtube polandbananasBOOKS. ”A doua șansă” este...

Recenzie „Când vina ne desparte” de Liane Moriarty

Recenzie „Când vina ne desparte” de Liane Moriarty

Stilul lui Liane Moriarty mi-a atras atenția încă de la prima carte citită, Am uitat să fim fericiți. Autoarea are abilitatea de a pătrunde în mintea personajelor și de a le analiza acestora comportamentele și trăirile. Când vina ne desparte este o carte extrem de...

Recenzie „Memoriile unui motan călător” de Hiro Arikawa

Recenzie „Memoriile unui motan călător” de Hiro Arikawa

Cărțile cu animale sunt cu adevărat geniale, cel puțin pentru mine. Este bine să intrăm în lumea unui câine sau a unei pisici și să le înțelegem comportamentele față de noi. Memoriile unui motan călător de Hiro Arikawa  m-a distrat, dar m-a și emoționat profund....

Denisa Alina este redactor Booknation.ro de 1151 zile și a scris până acum 35 articole. Se află pe poziția 29 din 146 de redatori, fiind astfel un redactor în creștere. Dacă îți place acest articol, poți vedea toate articolele scrise de Denisa Alina aici. Denisa Alina are și un blog pe care scrie - îl găsești aici.
Buna, mă numesc Denisa Alina sunt o fire încăpățânată, nu suport să mi se spună ce să fac😊, sociabilă și nebunatică. Îmi plac la nebunie motocicletele, tatuajele, adrenalina, viteza și muzica. Genul meu preferat de cărți sunt cele de DRAGOSTE, ce m-au facut să intru în această lume a creației unde muritorii de rând pot visa. Cărțile mele preferate sunt Martora de Nora Roberts, Zece respirații scurte de K. A. TUCKER și Te aștept de Jennifer L. Armentrout❤
0 0 vote
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments