Rezumat Al treilea geaman - Ken Follett

Cercetătoarea Jeannie Ferrami, de la Universitatea Jones Falls, a făcut o descoperire derutantă: Steve și Dennis par să fie gemeni, dar născuți în zile diferite, din două mame. Unul este student la Drept, iar celălalt, un condamnat pentru crimă.
Citește tot rezumatul cărții Al treilea geaman... Când Jeannie se îndrăgostește de Steve, cariera și viitorul ei sunt în pericol. După ce Steve este condamnat, pe nedrept, pentru viol, Jeannie începe să se întrebe cine sunt cu adevărat cei doi gemeni și pornește o investigație care scoate la lumină secrete ascunse... O conspirație implicând experimente genetice și câțiva dintre cei mai puternici oameni din America, bărbați care n-au de gând să-și dezvăluie secretele. - The New York Times    Follett știe, într-adevăr, cum să scrie o poveste. - The Atlanta Journal Constitution   Ken Follett este unul dintre cei mai subtili scriitori de suspans din lume, iar Al treilea geamăn nu face decât să confirme acest talent. - Chicago Tribune    Citește mai puțin...

Aștepți momentul potrivit ca să cumperi Al treilea geaman?

Nu mai pierde timpul! Am realizat pentru tine lista cu librăriile online care vând Al treilea geaman și poți alege librăria cu prețul cel mai mic 💰 ca să comanzi chiar acum.

VEZI CEL MAI MIC PREȚ
Următoarea carte pe care vrei să o citești trebuie să fie Al treilea geaman scrisă de Ken Follett. Al treilea geaman a apărut în anul 2018. O mulțime de cărți bune au apărut în anul 2018 (click ca să vezi lista cărților). Editura la care s-a publicat cartea Al treilea geaman este editura RAO - poți vedea lista completă de cărți publicate la editura RAO aici. Cartea Al treilea geaman face parte din categoria Literatura Universala. Este o carte groasă - trebuie să îți faci timp pentru ea - are 569 de pagini. Sperăm să îți placă timpul petrecut lecturând Al treilea geaman și, de asemenea, sperăm că autorul Ken Follett, s-a ridicat la nivelul așteptărilor.
0 secunde