Rezumat Adam. Vacanta la Toronto - Alcaz

Dacă îmi spuneți că nu vă mai atrag basmele care v-au încântat copilăria, nu vă cred! Dar dacă, totuși, așa este, înseamnă că ați ucis copilul din voi. Copilul, cel care ne-a păstrat, oricât de vârstnici am fi, râsul, plânsul, amintirea, creația, ura și, mai ales, iubirea! Iubirea pentru cel de lângă noi, ca și pentru cel pe care dorim să-l avem lângă noi! Iubirea pentru copiii pe care i-am adus pe lume și, mai ales, pe copiii acestora, de care avem mai mult timp să ne ocupăm.
Citește tot rezumatul cărții Adam. Vacanta la Toronto... Iubirea pentru prieteni, pentru arte, pentru cărți, pentru călătorii, pentru un pahar de vin roșu vechi.   Cartea aceasta e un basm, în care iubirea este eroul principal. Un erou pe care geniile de la Silicon Valley vor să-l desființeze și să-l înlocuiască cu ultima creație a inteligenței artificiale, adică a surogatului, lipsit de sentimente și de credințe. Cartea aceasta e una din încercările care au ca obiectiv salvarea îndrăgostiților, pentru care iubirea este mai importantă decât orice pe lume, și pentru care apariția roboților care să înlocuiască cuplul bărbat-femeie este inutilă, nedorită, inacceptabilă. În concluzie, vă invit să citiți basmul din această carte și să vă trăiți, alături de îndrăgostiții lui, iubirea voastră. Citește mai puțin...

Aștepți momentul potrivit ca să cumperi Adam. Vacanta la Toronto?

Nu mai pierde timpul! Am realizat pentru tine lista cu librăriile online care vând Adam. Vacanta la Toronto și poți alege librăria cu prețul cel mai mic 💰 ca să comanzi chiar acum.

VEZI CEL MAI MIC PREȚ
Următoarea carte pe care vrei să o citești trebuie să fie Adam. Vacanta la Toronto scrisă de Alcaz. Adam. Vacanta la Toronto a apărut în anul 2018. O mulțime de cărți bune au apărut în anul 2018 (click ca să vezi lista cărților). Editura la care s-a publicat cartea Adam. Vacanta la Toronto este editura IDEEA EUROPEANA - poți vedea lista completă de cărți publicate la editura IDEEA EUROPEANA aici. Cartea Adam. Vacanta la Toronto face parte din categoria Literatura Romana. Este o carte rezonabil de groasă - are 208 de pagini. Sperăm să îți placă timpul petrecut lecturând Adam. Vacanta la Toronto și, de asemenea, sperăm că autorul Alcaz, s-a ridicat la nivelul așteptărilor.
0 secunde