Rezumat Adam. Iarna rosie vol.1 - Alcaz

A doua viață a durat 30 de ani. Mulți, dacă ținem seama că ei au fost trăiți sub dictatura comunistă. – Dacă mă ascultai… Nu te mai ascult de mult, dacă-ți mai amintești! Deci, o viață fără tinerețe, fiindcă am intrat direct, din copilărie, în lumea celor mari.
Citește tot rezumatul cărții Adam. Iarna rosie vol.1... Cap de familie la 17 ani este greu de conceput, dar a fost și mai greu de trăit. – Ți-ai căutat-o, deci! Nu eu am căutat-o, ci ea m-a căutat! Visurile din copilărie s-au risipit și a trebuit să-mi creez altele. – Visuri? Ai dreptate. Nu visurile m-au căutat, ci viitorul, ca eu să fiu stăpânul lui, nu destinul, cum se zice. Pentru că, așa cum se spune din bătrâni, destinul ți-l construiești tu, nu el pe tine. – Trebuie să recunosc că ai reușit! Într-o oarecare măsură, pentru că unele visuri nu s-au stins. Ele mă însoțeau ca o umbră ascunsă și, spre marea mea surpriză și satisfacție, au reușit. Nu strică plăcerea cititorilor, dacă vor găsi că lectura acestui volum este o plăcere. Citește mai puțin...

Aștepți momentul potrivit ca să cumperi Adam. Iarna rosie vol.1?

Nu mai pierde timpul! Am realizat pentru tine lista cu librăriile online care vând Adam. Iarna rosie vol.1 și poți alege librăria cu prețul cel mai mic 💰 ca să comanzi chiar acum.

VEZI CEL MAI MIC PREȚ
Următoarea carte pe care vrei să o citești trebuie să fie Adam. Iarna rosie vol.1 scrisă de Alcaz. Adam. Iarna rosie vol.1 a apărut în anul 2018. O mulțime de cărți bune au apărut în anul 2018 (click ca să vezi lista cărților). Editura la care s-a publicat cartea Adam. Iarna rosie vol.1 este editura IDEEA EUROPEANA - poți vedea lista completă de cărți publicate la editura IDEEA EUROPEANA aici. Cartea Adam. Iarna rosie vol.1 face parte din categoria Literatura Romana. Este o carte groasă - trebuie să îți faci timp pentru ea - are 310 de pagini. Sperăm să îți placă timpul petrecut lecturând Adam. Iarna rosie vol.1 și, de asemenea, sperăm că autorul Alcaz, s-a ridicat la nivelul așteptărilor.
0 secunde