Rezumat Adam. Vara - Alcaz

Cea de a treia viață a durat 25 de ani, trăiți în occident, cu libertate, demnitate și realizări. Deși instalat în Franța, nu am trăit viața pariziană, întrucât activitatea mea profesională s-a desfășurat în Africa, după venirea familiei.
Citește tot rezumatul cărții Adam. Vara... – Trebuie să recunosc că te-ai descurcat. Africa pe care am cunoscut-o este cea de dincolo de Sahara – oceanul de nisip, cum i se spune –, unde am apreciat ospitalitatea, respectul tradițiilor și al bătrânilor și dorința tuturor de a trăi epoca actuală, zisă modernă. – Să nu exagerăm. Știu mai bine, pentru că tocmai asta am făcut în cei peste 20 de ani petrecuți prin țările Africii de vest. – Cu ce rezultate? Urmează, nu-ți face griji! Nici occidentul nu a evoluat de azi pe mâine. Și astăzi există diferențe în nivelul de dezvoltare al țărilor occidentale. – Și după Africa? Am trăit – și trăiesc – ultima parte a vieții, cea de a patra. Ea a început chiar înainte de sfârșitul celei de a treia, dar total diferită. Mi-am găsit, în sfârșit, liniștea sufletească, dragostea și timpul. Cu ele, am colindat lumea întreagă, cea de dincolo de Europa și Africa. Și am botezat această ultimă viață „Toamna”, anotimpul culegerii roadelor. – Iarăși Vivaldi! Citește mai puțin...

Aștepți momentul potrivit ca să cumperi Adam. Vara?

Nu mai pierde timpul! Am realizat pentru tine lista cu librăriile online care vând Adam. Vara și poți alege librăria cu prețul cel mai mic 💰 ca să comanzi chiar acum.

VEZI CEL MAI MIC PREȚ
Următoarea carte pe care vrei să o citești trebuie să fie Adam. Vara scrisă de Alcaz. Adam. Vara a apărut în anul 2018. O mulțime de cărți bune au apărut în anul 2018 (click ca să vezi lista cărților). Editura la care s-a publicat cartea Adam. Vara este editura IDEEA EUROPEANA - poți vedea lista completă de cărți publicate la editura IDEEA EUROPEANA aici. Cartea Adam. Vara face parte din categoria Literatura Romana. Este o carte groasă - trebuie să îți faci timp pentru ea - are 448 de pagini. Sperăm să îți placă timpul petrecut lecturând Adam. Vara și, de asemenea, sperăm că autorul Alcaz, s-a ridicat la nivelul așteptărilor.
1 secunde