Rezumat Experiente de viata - Alcaz

Experiența ne formează. Dar ne și deformează. Ieșiți dintr-o experiență negativă, cu un sfârșit nefericit, suntem marcați pentru tot restul vieții.   Să analizăm. Experiența, pozitivă sau negativă, are două origini posibile: din noi sau din afară.
Citește tot rezumatul cărții Experiente de viata... Dacă ea este pozitivă, ne felicităm și o considerăm că opera noastră. Dar dacă este negativă, dăm întotdeauna – sau aproape întotdeauna – vină pe alții, pe cei din jur. În plus, când experiența este pozitivă, dorim să o repetăm, în speranța acelorași rezultate, care ne pot aduce aceleași satisfacții. Amintiți-vă înțelepciunea din popor: „Ulciorul nu merge de multe ori la fântână”. Când experiența este negativă, uitam că noi am intrat în ea, sperând avantaje și rezultate pozitive. E limpede că fără experiențe de viață nu putem trăi. Citește mai puțin...

Aștepți momentul potrivit ca să cumperi Experiente de viata?

Nu mai pierde timpul! Am realizat pentru tine lista cu librăriile online care vând Experiente de viata și poți alege librăria cu prețul cel mai mic 💰 ca să comanzi chiar acum.

VEZI CEL MAI MIC PREȚ
Următoarea carte pe care vrei să o citești trebuie să fie Experiente de viata scrisă de Alcaz. Experiente de viata a apărut în anul 2019. O mulțime de cărți bune au apărut în anul 2019 (click ca să vezi lista cărților). Editura la care s-a publicat cartea Experiente de viata este editura IDEEA EUROPEANA - poți vedea lista completă de cărți publicate la editura IDEEA EUROPEANA aici. Cartea Experiente de viata face parte din categoria Literatura Universala. Este o carte rezonabil de groasă - are 210 de pagini. Sperăm să îți placă timpul petrecut lecturând Experiente de viata și, de asemenea, sperăm că autorul Alcaz, s-a ridicat la nivelul așteptărilor.
0 secunde