Rezumat Jurnal de familie - Alcaz

Cred că baza societății, cum se spunea, a început să se degradeze după cel de-al Doilea Război Mondial, când țara noastră a devenit o colonie sovietică și s-a instaurat o dictatură condusă de la Kremlin, în care copiii erau împinși să-și denunțe părinții care ascultau Europa liberă și să plângă la moartea lui Stalin.
Citește tot rezumatul cărții Jurnal de familie... Copiii se detașau tot mai mult de familia depășită de evoluția societății. Și erau învățați ca viitorul depinde numai de ei, părinții fiind legați de trecutul lor desuet.   - Hei, dai vină numai pe copii? Dar părinții?   Ai dreptate! Părinții ajung la jumătatea vieții îngroziți de bătrânețea care le stă înainte. Sperând că o pot îndepărta, neglijează familia și doresc să trăiască o nouă tinerețe: cu amanti-amante, cu nopți pierdute și cu egoismul care caracterizează societatea de astăzi. Este ceea ce francezii numesc le demon de midi, midi fiind jumătatea vieții.   - Deci, tinerii sunt speriați de maturitate, iar părinții de bătrânețe!   Chiar așa! Citește mai puțin...

Aștepți momentul potrivit ca să cumperi Jurnal de familie?

Nu mai pierde timpul! Am realizat pentru tine lista cu librăriile online care vând Jurnal de familie și poți alege librăria cu prețul cel mai mic 💰 ca să comanzi chiar acum.

VEZI CEL MAI MIC PREȚ
Următoarea carte pe care vrei să o citești trebuie să fie Jurnal de familie scrisă de Alcaz. Jurnal de familie a apărut în anul 2019. O mulțime de cărți bune au apărut în anul 2019 (click ca să vezi lista cărților). Editura la care s-a publicat cartea Jurnal de familie este editura IDEEA EUROPEANA - poți vedea lista completă de cărți publicate la editura IDEEA EUROPEANA aici. Cartea Jurnal de familie face parte din categoria Literatura Universala. Este o carte ușor de citit, are doar 160 de pagini. Sperăm să îți placă timpul petrecut lecturând Jurnal de familie și, de asemenea, sperăm că autorul Alcaz, s-a ridicat la nivelul așteptărilor.
0 secunde