Rezumat Adam. Primavara - Alcaz

   Dintr-un colț al infinitului, am decis (eu... sau?) să vin pe planeta cunoscută sub numele de Terra, pentru (încă?) o nouă viață.    – Nu ți-e de ajuns?    Nu... Am venit, deci, și am trăit nu una, ci patru vieți.
Citește tot rezumatul cărții Adam. Primavara... Total diferite una de alta!    Prima, subiectul prezenței cărți, s-a desfășurat de la venirea mea pe Terra și până la 17 ani, la sfârșitul celui de-al Doilea Război mondial.    O viață banală, văzută din afară, dar mai puțin, pentru cine se avântă să o citească.    – Eu ți-am spus...    Mai bine, taci!... Deci, o viață de pregătire pentru celelalte care au urmat. O viață cu nu prea multe amintiri plăcute, dar...    – Eu te-am prevenit...    Încetează!.. Lasă-i să citească pe cei câțiva cititori curajoși, care vor să afle singuri despre ce este vorba! O viață care, în mod normal, se numește copilărie și pe care eu am botezat-o „Primăvară”, inspirat de Vivaldi.      Celelalte anotimuri, în cărțile următoare. Citește mai puțin...

Aștepți momentul potrivit ca să cumperi Adam. Primavara?

Nu mai pierde timpul! Am realizat pentru tine lista cu librăriile online care vând Adam. Primavara și poți alege librăria cu prețul cel mai mic 💰 ca să comanzi chiar acum.

VEZI CEL MAI MIC PREȚ
Următoarea carte pe care vrei să o citești trebuie să fie Adam. Primavara scrisă de Alcaz. Adam. Primavara a apărut în anul 2017. O mulțime de cărți bune au apărut în anul 2017 (click ca să vezi lista cărților). Editura la care s-a publicat cartea Adam. Primavara este editura IDEEA EUROPEANA - poți vedea lista completă de cărți publicate la editura IDEEA EUROPEANA aici. Cartea Adam. Primavara face parte din categoria Literatura Romana. Este o carte groasă - trebuie să îți faci timp pentru ea - are 395 de pagini. Sperăm să îți placă timpul petrecut lecturând Adam. Primavara și, de asemenea, sperăm că autorul Alcaz, s-a ridicat la nivelul așteptărilor.
0 secunde