Rezumat Adam. Iarna neagra vol.2 - Alcaz

– Eu te-am sfătuit! E adevărat, dar Terra asta mă atrăgea! Probabil că păstrasem amintiri plăcute dintr-o viață anterioară. – Dar puteai, totuși, să mai schimbi planeta… sunt milioane și milioane.
Citește tot rezumatul cărții Adam. Iarna neagra vol.2... Bun, ajunge! Știi că nu-mi place să privesc în trecut, să-l regret și să-mi alterez, astfel, viitorul. Trecutul nu poate fi schimbat. Amintirile din el, plăcute sau nu, rămân neschimbate, orice am vrea să facem. Doar să-l pui pe hârtie, ca autobiografii sau romane pline de minciuni… – Ca ale tale! Exact. În schimb, viitorul stă în fața ta, nealterat încă, și ți-l poți orienta spre noi drumuri, cu speranța că alegerile tale îți vor aduce o viață tihnită, suportabilă! Destinul este… – Ai mai spus asta! Schimbă direcția! Când eram mai tânăr, nu aveam răbdarea să-ți ascult inepțiile. Dar acum, te ascult… nu știu pentru ce! – Ca să găsești înțelepciunea care-ți lipsește! Ajunge! Mă întorc la scrierile mele. – La minciunile tale! Dragul meu, un scriitor francez spunea că un roman este o istorie adevărată povestită de un mincinos! Citește mai puțin...

Aștepți momentul potrivit ca să cumperi Adam. Iarna neagra vol.2?

Nu mai pierde timpul! Am realizat pentru tine lista cu librăriile online care vând Adam. Iarna neagra vol.2 și poți alege librăria cu prețul cel mai mic 💰 ca să comanzi chiar acum.

VEZI CEL MAI MIC PREȚ
Următoarea carte pe care vrei să o citești trebuie să fie Adam. Iarna neagra vol.2 scrisă de Alcaz. Adam. Iarna neagra vol.2 a apărut în anul 2018. O mulțime de cărți bune au apărut în anul 2018 (click ca să vezi lista cărților). Editura la care s-a publicat cartea Adam. Iarna neagra vol.2 este editura IDEEA EUROPEANA - poți vedea lista completă de cărți publicate la editura IDEEA EUROPEANA aici. Cartea Adam. Iarna neagra vol.2 face parte din categoria Literatura Romana. Este o carte groasă - trebuie să îți faci timp pentru ea - are 337 de pagini. Sperăm să îți placă timpul petrecut lecturând Adam. Iarna neagra vol.2 și, de asemenea, sperăm că autorul Alcaz, s-a ridicat la nivelul așteptărilor.
0 secunde