Rezumat Fugi! - O.G. Arion

Ce-ai face dacă mâine ar fi ultima ta zi în lumea în care trăiești? Ce-ai face dacă de mâine oamenii pe care îi cunoști ar dispărea? Și dacă, pentru a reuși să supraviețuiești trebuie să uiți cine ai fost.
Citește tot rezumatul cărții Fugi!... Să nu te oprești. Să nu privești în urmă. În această luptă nu există eroi, nu există învingători și învinși. Să renunți este cel mai ușor. Ei sunt acolo. Pândesc. Așteaptă. Trebuie să rămâi în viață. Trebuie să…fugi!   - Fugi! - Unde? Nu a mai rămas nimic. Nimic de iubit. Nimic de aparat. - Doar fugi. Vei afla. Citește mai puțin...

Aștepți momentul potrivit ca să cumperi Fugi!?

Nu mai pierde timpul! Am realizat pentru tine lista cu librăriile online care vând Fugi! și poți alege librăria cu prețul cel mai mic 💰 ca să comanzi chiar acum.

VEZI CEL MAI MIC PREȚ
Următoarea carte pe care vrei să o citești trebuie să fie Fugi! scrisă de O.G. Arion. Fugi! a apărut în anul 2019. O mulțime de cărți bune au apărut în anul 2019 (click ca să vezi lista cărților). Editura la care s-a publicat cartea Fugi! este editura UP - poți vedea lista completă de cărți publicate la editura UP aici. Cartea Fugi! face parte din categoria Literatura Universala. Este o carte rezonabil de groasă - are 240 de pagini. Sperăm să îți placă timpul petrecut lecturând Fugi! și, de asemenea, sperăm că autorul O.G. Arion, s-a ridicat la nivelul așteptărilor.

DESCOPERĂ RECENZIILE CĂRȚII FUGI! PUBLICATE PE BOOKNATION: VEZI RECENZIILE

0 secunde