Rezumat Ultimul viking - O.G. Arion

Ultimul viking. Volumul I din seria Nemuritor O lume nebănuită, întunecată și plină de primejdii există de mii de ani, ascunsă de ochii muritorilor de rând. O lume guvernată de propriile reguli, în care creaturi născute încă de la începutul timpului continua să trăiască, să vâneze, să ucidă.
Citește tot rezumatul cărții Ultimul viking... Sau să se adapteze. Echilibrul este rupt atunci când Victoria, o frumoasă și încăpățânată roșcată pășește, împotriva voinței sale, în această lume întunecată și misterioasă. Fără să fie predestinată, fără ca descendența ei să reprezinte un stigmat sau o binecuvântare, Victoria descoperă că există forțe nebănuite și reușește să supraviețuiască la limită în ceea ce se va dovedi a fi doar începutul poveștii.   Legende nordice, ritualuri vikinge, un blestem străvechi, o călătorie plină de primejdii și o iubire ce pare imposibilă, totul asezonat cu un umor spumos te așteaptă între paginile romanului Ultimul viking. - Vrei să îl ucid? La început mi-a venit să râd ca de o glumă bună, dar mi-am dat seama că Arrio vorbise serios. - Doamne, nu! - Nu am făcut-o până acum, pentru că era util. - Nu trebuie să ucizi pentru mine. De fapt, nu trebuie să ucizi. Punct. Arrio a râs și m-a mângâiat pe umăr. - Noi avem un sistem de valori diferit de cel al oamenilor. Avem alte principii, alte legi, alte temeri. Îi torturăm și ucidem pe dușmani și ne întoarcem uneori împotriva celor care au crezut în noi.   Citește mai puțin...

Aștepți momentul potrivit ca să cumperi Ultimul viking?

Nu mai pierde timpul! Am realizat pentru tine lista cu librăriile online care vând Ultimul viking și poți alege librăria cu prețul cel mai mic 💰 ca să comanzi chiar acum.

VEZI CEL MAI MIC PREȚ
Următoarea carte pe care vrei să o citești trebuie să fie Ultimul viking scrisă de O.G. Arion. Ultimul viking a apărut în anul 2019. O mulțime de cărți bune au apărut în anul 2019 (click ca să vezi lista cărților). Editura la care s-a publicat cartea Ultimul viking este editura UP - poți vedea lista completă de cărți publicate la editura UP aici. Cartea Ultimul viking face parte din categoria Literatura Romana. Este o carte groasă - trebuie să îți faci timp pentru ea - are 320 de pagini. Sperăm să îți placă timpul petrecut lecturând Ultimul viking și, de asemenea, sperăm că autorul O.G. Arion, s-a ridicat la nivelul așteptărilor.

DESCOPERĂ RECENZIILE CĂRȚII ULTIMUL VIKING PUBLICATE PE BOOKNATION: VEZI RECENZIILE

0 secunde