Rezumat La marginea lumii - O.G. Arion

Un continent. Noua regate. Și o călătorie până la marginea lumii. Când tânăra regină a Villiei se hotărăște să pornească un nou război, vor putea celelalte regate să facă față acestui atac? O istorie de demult iese la iveală, răsturnând ordinea normală a lucrurilor. Ținuturi fantastice, magie, intrigi și comploturi, iubire și ura, bătălii și lupta a doi frați pentru tronul de ametist al Elandriei, toate acestea împletindu-se într-o poveste derulată pe mai multe planuri, în care nu există alb și negru, bine și rău sau dreptate și injustiție. Acesta este doar începutul!   Zeii dorm, dar conflicte mocnind de secole se trezesc.
Citește tot rezumatul cărții La marginea lumii... O lume fără margini în ale imaginației, un univers fremătător în care magia palpită sub pojghița mașinațiunilor politice și a intrigilor briliant trasate. La marginea lumii e o carte precum o bijuterie, sclipind ca o bucată de artensis. Curând, cititorii se vor împărți în cei care s-au îndrăgostit de seria Somnul zeilor și cei care urmează să o facă. Oana Arion s-a întrecut pe sine. - DivaHair Citește mai puțin...

Aștepți momentul potrivit ca să cumperi La marginea lumii?

Nu mai pierde timpul! Am realizat pentru tine lista cu librăriile online care vând La marginea lumii și poți alege librăria cu prețul cel mai mic 💰 ca să comanzi chiar acum.

VEZI CEL MAI MIC PREȚ
Următoarea carte pe care vrei să o citești trebuie să fie La marginea lumii scrisă de O.G. Arion. La marginea lumii a apărut în anul 2020. O mulțime de cărți bune au apărut în anul 2020 (click ca să vezi lista cărților). Editura la care s-a publicat cartea La marginea lumii este editura UP - poți vedea lista completă de cărți publicate la editura UP aici. Cartea La marginea lumii face parte din categoria Literatura Romana. Este o carte groasă - trebuie să îți faci timp pentru ea - are 560 de pagini. Sperăm să îți placă timpul petrecut lecturând La marginea lumii și, de asemenea, sperăm că autorul O.G. Arion, s-a ridicat la nivelul așteptărilor.

DESCOPERĂ RECENZIILE CĂRȚII LA MARGINEA LUMII PUBLICATE PE BOOKNATION: VEZI RECENZIILE

0 secunde