Rezumat Dincolo de timp - O.G. Arion

Dincolo de timp. Volumul III din seria Nemuritor O crimă. Acuzații. O pierdere dureroasă. Și două povesti de dragoste ce vin de dincolo de timp. Vor reuși Victoria și Arrio să depășească obstacolele pe care soarta le ridică în calea lor? Își va găsi Ian fericirea și pacea la care tânjește de mai bine de o mie de ani? Leacul atât de prețios există cu adevărat? Sunt întrebări al căror răspuns se află între paginile romanului Dincolo de timp.
Citește tot rezumatul cărții Dincolo de timp... Descoperă-le!   Degetele îmi străluceau puternic. Le țineam încovoiate ca pe niște gheare gata să sfâșie. Atacul meu o dezechilibră și ne-am rostogolit împreună pe dalele de piatră. M-am dezmeticit într-o fracțiune de secundă și am încălecat deasupra femeii care începuse să se zbată. În acel moment un cuvânt fu rostit și pluti spre cerul senin: - Ucide-o.           Ian dăduse sentința. Mâinile mele cu degete strălucitoare se afundară în carnea moale a gâtului celei prăbușite. Mi-am trimis spre acele zece puncte toată energia pe care o simțeam acumulându-se în interiorul meu. Ochii ei mari clipiră de câteva ori, apoi am simțit cum trupul i se destinde sub strânsoarea mea. Murise. Citește mai puțin...

Aștepți momentul potrivit ca să cumperi Dincolo de timp?

Nu mai pierde timpul! Am realizat pentru tine lista cu librăriile online care vând Dincolo de timp și poți alege librăria cu prețul cel mai mic 💰 ca să comanzi chiar acum.

VEZI CEL MAI MIC PREȚ
Următoarea carte pe care vrei să o citești trebuie să fie Dincolo de timp scrisă de O.G. Arion. Dincolo de timp a apărut în anul 2019. O mulțime de cărți bune au apărut în anul 2019 (click ca să vezi lista cărților). Editura la care s-a publicat cartea Dincolo de timp este editura UP - poți vedea lista completă de cărți publicate la editura UP aici. Cartea Dincolo de timp face parte din categoria Literatura Romana. Este o carte rezonabil de groasă - are 216 de pagini. Sperăm să îți placă timpul petrecut lecturând Dincolo de timp și, de asemenea, sperăm că autorul O.G. Arion, s-a ridicat la nivelul așteptărilor.

DESCOPERĂ RECENZIILE CĂRȚII DINCOLO DE TIMP PUBLICATE PE BOOKNATION: VEZI RECENZIILE

0 secunde