Rezumat S.L.A.D.E. - O.G. Arion

Nu există minciuni, ci doar adevăruri ascunse.   Când eram copii aveam prieteni imaginari în lumea reală. Acum am crescut și avem prieteni reali într-o lume imaginară. Suntem conectați, dar niciodată nu am fost mai singuri.
Citește tot rezumatul cărții S.L.A.D.E....   Când un pericol mortal amenință existență liniștită și banală a lui Țeagan Harper ‒ agorafobă și dependentă de realitatea virtuală Second Life ‒ va putea aceasta să-l ignore? Deciziile pe care le va lua o vor salva sau o vor face să piardă totul? O iubire ce pare imposibilă, o călătorie plină de neprevăzut, o serie de crime și de dispariții misterioase și un criminal cu sânge rece, acestea sunt ingredientele ce fac din S.L.A.D.E. acel thriller pe care îl vei citi cu sufletul la gură.   Tu crezi că ești în siguranță? Mai gândește-te!   Citește mai puțin...

Aștepți momentul potrivit ca să cumperi S.L.A.D.E.?

Nu mai pierde timpul! Am realizat pentru tine lista cu librăriile online care vând S.L.A.D.E. și poți alege librăria cu prețul cel mai mic 💰 ca să comanzi chiar acum.

VEZI CEL MAI MIC PREȚ
Următoarea carte pe care vrei să o citești trebuie să fie S.L.A.D.E. scrisă de O.G. Arion. S.L.A.D.E. a apărut în anul 2019. O mulțime de cărți bune au apărut în anul 2019 (click ca să vezi lista cărților). Editura la care s-a publicat cartea S.L.A.D.E. este editura UP - poți vedea lista completă de cărți publicate la editura UP aici. Cartea S.L.A.D.E. face parte din categoria Literatura Universala. Este o carte rezonabil de groasă - are 234 de pagini. Sperăm să îți placă timpul petrecut lecturând S.L.A.D.E. și, de asemenea, sperăm că autorul O.G. Arion, s-a ridicat la nivelul așteptărilor.

DESCOPERĂ RECENZIILE CĂRȚII S.L.A.D.E. PUBLICATE PE BOOKNATION: VEZI RECENZIILE

0 secunde