Rezumat Scena moderna. Mitologii si miniaturi - George Banu

Spectator european, spectator implicat, George Banu propune o privire poetică asupra scenei moderne, ale cărei „mitologii“ le sesizează și le degajează. Cartea lui expune aceste cristalizări pasagere ale spectacolului contemporan grație unor „miniaturi“ care, reunite aici, îi revelă originalitatea.
Citește tot rezumatul cărții Scena moderna. Mitologii si miniaturi... Nu o panoramă neutră, văzută din „perspectiva păsării“, ci un tablou personal, pornind de la „privirea de aproape“ pe care autorul o adoptă și o cultivă. „Scena goală“ și „Agresiunea urâtului“, „Zăpadă“ și „Publicul pe scenă“, „Muzica live“ și „Obiectele multiplicate“… iată câteva dintre crochiurile reunite acum. Scena modernă. Miniaturi și mitologii invită la un voiaj unic, cu George Banu în postura de ghid care ne orientează în „multiplicitatea“ spectacolului actual, ai cărui martori suntem. „O multiplicitate extremă nu e însă contrariul unui haos“, spunea Nietzsche, iar cartea de față o confirmă. Citește mai puțin...

Aștepți momentul potrivit ca să cumperi Scena moderna. Mitologii si miniaturi?

Nu mai pierde timpul! Am realizat pentru tine lista cu librăriile online care vând Scena moderna. Mitologii si miniaturi și poți alege librăria cu prețul cel mai mic 💰 ca să comanzi chiar acum.

VEZI CEL MAI MIC PREȚ
Următoarea carte pe care vrei să o citești trebuie să fie Scena moderna. Mitologii si miniaturi scrisă de George Banu. Scena moderna. Mitologii si miniaturi a apărut în anul 2014. O mulțime de cărți bune au apărut în anul 2014 (click ca să vezi lista cărților). Editura la care s-a publicat cartea Scena moderna. Mitologii si miniaturi este editura NEMIRA - poți vedea lista completă de cărți publicate la editura NEMIRA aici. Cartea Scena moderna. Mitologii si miniaturi face parte din categoria Desen Muzica Film Teatru. Este o carte ușor de citit, are doar 184 de pagini. Sperăm să îți placă timpul petrecut lecturând Scena moderna. Mitologii si miniaturi și, de asemenea, sperăm că autorul George Banu, s-a ridicat la nivelul așteptărilor.

DESCOPERĂ RECENZIILE CĂRȚII SCENA MODERNA. MITOLOGII SI MINIATURI PUBLICATE PE BOOKNATION: VEZI RECENZIILE

0 secunde