Recenzie „Mara Dyer. Începutul”de Michelle Hodkin

de | oct. 18, 2017 | Recenzii cărți

🔥 CARTEA MARA DYER. ÎNCEPUTULDE ARE REDUCERE PE:

 

Să facem cunoştință cu Mara, Mara Dyer. Vă e cunoscut acest nume? Probabil, căci trilogia a captat atenția publicului tânăr, fiind foarte apreciată. Merită această apreciere în masă, căci e minunată.
Capitolul introductiv te bagă în priză, făcându-te să-ți doreşti să citeşti mai mult şi mai mult. Mara prezintă o seară cu prietenele, jucându-se cu tabla Ouija. Sfârşitul capitolului, care spune că peste puțin timp prietenele sale vor fi moarte, m-a terifiat, dar mi-a stârnit interesul.
După puțin timp, Mara se trezeşte în spital, aflând că prietenii ei sunt morți. Mai târziu, familia se mută în alt stat pentru a o ajuta pe Mara să uite situația în care a fost aruncată.

Ajunsă la şcoală, fata începe să aibă vedenii,  fiind diagnosticată cu stres posttraumatic. Fata e prizoniera propriei imaginații, torturată de prezența morților.

Nu după puțin timp, Mara îl cunoaşte pe Noah Shaw, un tip fermecător şi extrem de popular, cu o reputație destul de proastă, cunoscut pentru modul în care folosea fetele. Noah a avut nevoie de muuuult timp să mă facă să-l plac, căci nu mi-a plăcut aroganța şi reputația sa de mascul alfa.

Dacă îți place recenzia cărții MARA DYER. ÎNCEPUTULDE, atunci vezi 👉 lista cărților scrise de Michelle Hodkin

Băiatul cu accent britanic o vrăjeşte pe Mara, însă reuşeşte să se poarte frumos şi să-mi spulbere prejudecățile, făcându-mă să-l plac.
Preabinecunoscuta frază, boys in books are just better e reală, căci Noah ne demonstrează asta.

Să trecem la Mara. Fata îşi imaginează morțile unor persoane, după care țintele sale chiar mor. Surprinzător, nu? La fel de surprinzător e Noah, englezul şarmant, care are mai multe secrete decât credea ea.

Mister, dragoste, aventură, puțin horror, Mara Dyer. Începutul conține toate elementele necesare unei zile perfecte petrecute în pat, cu o carte şi ceai.

SFAT: cumpărați toate cele trei volume deodată, căci după primul volum veți tânji cu disperare după celelalte două.

Recenzia aceasta a fost scrisă de mine, Slipenchi Elena, şi sper că v-am convins să citiți cartea, căci nu aveți nimic de pierdut! ❤

🔥 CUMPĂRĂ CARTEA MARA DYER. ÎNCEPUTULDE CU REDUCERE DE PE:

Vezi Top 100 cărți ale anului 2022
Titlu: MARA DYER. ÎNCEPUTULDE
Autor: Michelle Hodkin
An apariție : 2016
Editura: TREI
Nr. Pagini: 462
Limba: Română
Gen Literar: n/a
Nota recenzorului: n/a
Vizualizari recenzie: 1120

Alte recenzii de la Michelle Hodkin:

Alte recenzii care ți-ar plăcea:

Recenzie „Negrissimo”, de Liliana Corobca

Recenzie „Negrissimo”, de Liliana Corobca

Recunosc, am vrut să-i adaug culoare acestei coperți, nu-s amatoarea coperților alb-negru, dar... Liliana Corobca a îndrăznit să se împartă cu cele mai colorate idei din imaginația sa. Scurte, unele au legături pe pagini diferite, iar acest lucru poate să deruteze...

Recenzie „În grădina căpcăunului”, de Leila Slimani

Recenzie „În grădina căpcăunului”, de Leila Slimani

Adèle are o problemă. Este căsătorită cu Richard, are un fiu minunat și se culcă cu Xavier. Și ea nu se poate opri. Pe măsură ce dependența de sex a lui Adèle o duce mai departe în gaura iepurelui, ea va face tot ce poate pentru a-și ascunde acțiunile de soțul și...

0 0 votes
Article Rating
Comunitatea Booknation.ro este redactor Booknation.ro de 2721 zile și a scris până acum 16 articole. Se află pe poziția 1 din 41 de redactori. Dacă îți place acest articol, poți vedea toate articolele scrise de Comunitatea Booknation.ro aici.
Subscribe
Notify of
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
View all comments