🔥 CARTEA MARA DYER. ÎNCEPUTULDE ARE REDUCERE PE:

► CARTEPEDIA.RO► LIBRIS.RO► ELEFANT.RO► CARTURESTI.RO

 

Să facem cunoştință cu Mara, Mara Dyer. Vă e cunoscut acest nume? Probabil, căci trilogia a captat atenția publicului tânăr, fiind foarte apreciată. Merită această apreciere în masă, căci e minunată.
Capitolul introductiv te bagă în priză, făcându-te să-ți doreşti să citeşti mai mult şi mai mult. Mara prezintă o seară cu prietenele, jucându-se cu tabla Ouija. Sfârşitul capitolului, care spune că peste puțin timp prietenele sale vor fi moarte, m-a terifiat, dar mi-a stârnit interesul.
După puțin timp, Mara se trezeşte în spital, aflând că prietenii ei sunt morți. Mai târziu, familia se mută în alt stat pentru a o ajuta pe Mara să uite situația în care a fost aruncată.

Ajunsă la şcoală, fata începe să aibă vedenii,  fiind diagnosticată cu stres posttraumatic. Fata e prizoniera propriei imaginații, torturată de prezența morților.

Nu după puțin timp, Mara îl cunoaşte pe Noah Shaw, un tip fermecător şi extrem de popular, cu o reputație destul de proastă, cunoscut pentru modul în care folosea fetele. Noah a avut nevoie de muuuult timp să mă facă să-l plac, căci nu mi-a plăcut aroganța şi reputația sa de mascul alfa.

Băiatul cu accent britanic o vrăjeşte pe Mara, însă reuşeşte să se poarte frumos şi să-mi spulbere prejudecățile, făcându-mă să-l plac.
Preabinecunoscuta frază, boys in books are just better e reală, căci Noah ne demonstrează asta.

📚 Îți place cartea până acum? Vezi toată lista de cărți scrise de Michelle Hodkin

Să trecem la Mara. Fata îşi imaginează morțile unor persoane, după care țintele sale chiar mor. Surprinzător, nu? La fel de surprinzător e Noah, englezul şarmant, care are mai multe secrete decât credea ea.

Mister, dragoste, aventură, puțin horror, Mara Dyer. Începutul conține toate elementele necesare unei zile perfecte petrecute în pat, cu o carte şi ceai.

SFAT: cumpărați toate cele trei volume deodată, căci după primul volum veți tânji cu disperare după celelalte două.

Recenzia aceasta a fost scrisă de mine, Slipenchi Elena, şi sper că v-am convins să citiți cartea, căci nu aveți nimic de pierdut! ❤

🔥 CARTEA MARA DYER. ÎNCEPUTULDE ARE REDUCERE PE:

► CARTEPEDIA.RO► LIBRIS.RO► ELEFANT.RO► CARTURESTI.RO
Titlu: Mara Dyer. Începutulde
Autor: Michelle Hodkin
An apariție : 2016
Editura: TREI
Nr. Pagini: 462
Limba: Română
Gen Literar: n/a
Publicată la 18.10.2017
Nota recenzorului: n/a

Avatar
Autor: Comunitatea Booknation.ro
Redactor de 1800 zile pe Booknation.ro
toate articolele scrise de Comunitatea Booknation.ro