Recenzie ”Camper Spirit.Ce poți ÎNVĂȚA despre tine, viață și lume călătorind într-o AUTORULOTĂ până la CAPĂTUL LUMII? ” de Carolina Sporea Godvin

de | apr. 7, 2021 | Dezvoltare Personală, Familie, Părinți și copii, Recenzii cărți

🔥 CARTEA CAMPER SPIRIT.CE POȚI ÎNVĂȚA DESPRE TINE VIAȚĂ ȘI LUME CĂLĂTORIND ÎNTR-O AUTORULOTĂ PÂNĂ LA CAPĂTUL LUMII? ARE REDUCERE PE:

► LIBRIS.RO ► ELEFANT.RO ► CARTURESTI.RO ► LIB. DELFIN

Ai călătorit până acum în străinătate? Sau poate ai călătorit în România și ai vizitat toate locurile frumoase din țara noastră, pentru că fără dar și poate și în România sunt locuri superbe. Cât de mult îți place să călătorești? Ce simți când o faci? Simți că ai uitat de toate grijile? Că ești liber și că poți zbura până la nori?

Dacă ești o persoană care nu-ți place să călătorești, cu siguranță după ce vei citi această carte, îți vei schimba opinia.

”Camper Spirit.Ce poți ÎNVĂȚA despre tine, viață și lume călătorind într-o AUTORULOTĂ până la CAPĂTUL LUMII? ” de Carolina Sporea Godvin este un ghid de călătorie, o carte despre locurile minunate pe care autoarea le-a văzut, despre ceea ce a învățat călătorind în jurul lumii, o carte despre familie, despre antreprenoriat, dar este și un ghid de autodescoperire personală. Toate aceste aspecte sunt înglobate în doar 160 de pagini.

Cartea începe să prindă contur o dată cu capitolul ”Caminando Al Andar”. Poate vă întrebați ce înseamnă – numele de călătorie al unei familii de argentinieni, întâlniți în Columbia.

”O olteancă ajunge în Banat” – această parte mi-a adus aminte despre experiența mea AIESEC, o organizație care deschide noi orizonturi tinerilor și sunt foarte încântată de faptul că autoarea a vorbit despre binele pe care reușește să-l facă o astfel de organizație tinerilor.

Sunt sigură că fiecare persoană care va citi Camper Spirit va dori să participe la un schimb de experiență, la o mobilitate sau chiar să plece la studii sau la practică în facultate cu o astfel de organizație.

În ansamblu, cartea la început ne prezintă experiențele pe care Carolina le-a trăit în timpul facultății, șocul cultural pe care l-a avut în Japonia, țara pe care mulți dintre noi o apreciază și ar dori să o viziteze.

Capitolul ”Sunt optimistă”  este capitolul meu preferat, deoarece ne prezintă învățăturile cu care rămânem după călătorie.

La sfârșitul fiecărui capitol se află câteva întrebări la care autoarea ne invită să răspundem pentru a ne putea cunoaște mai bine. Am încercat să răspund la fiecare întrebare, încercând să mă descoper și chiar am rămas uimită de cât de multe am putut afla despre mine doar răspunzând la câteva întrebări.

  • ”Ce sentimente te copleșesc când trăiești momentul magic, momentul în care îți dai seama că ți-ai realizat visul?
  • Ce înseamnă pentru tine să trăiești în momentul prezent?
  • Până unde mergi cu pasiunea ta, ce eforturi ești capabil să faci pentru a reuși?”

Acestea sunt doar trei din întrebările care au reușit să mă răscolească și să mă facă să mă gândesc ce vreau cu adevărat să fac, care sunt visurile mele și cât de dispusă sunt să lupt pentru ele.

Cartea ”Camper Spirit. Ce poți ÎNVĂȚA despre tine, viață și lume călătorind într-o AUTORULOTĂ până la CAPĂTUL LUMII? ” mi-a trezit dorința de a călători, de a cunoaște și de a vedea lumea. Mi-am notat câteva destinații pe care autoarea le-a îndrăgit și chiar aș dori să le vizitez și să fac o comparație între ceea ce eu voi vedea și ceea ce Carolina ne-a prezentat.

📚 Ți-a plăcut recenzia cărții CAMPER SPIRIT.CE POȚI ÎNVĂȚA DESPRE TINE VIAȚĂ ȘI LUME CĂLĂTORIND ÎNTR-O AUTORULOTĂ PÂNĂ LA CAPĂTUL LUMII??

Vezi toată lista de cărți scrise de Carolina Sporea Godvin sau...

🔥 CUMPĂRĂ CARTEA CAMPER SPIRIT.CE POȚI ÎNVĂȚA DESPRE TINE VIAȚĂ ȘI LUME CĂLĂTORIND ÎNTR-O AUTORULOTĂ PÂNĂ LA CAPĂTUL LUMII? CU REDUCERE DE PE:

► LIBRIS.RO ► ELEFANT.RO ► CARTURESTI.RO ► LIB. DELFIN
Titlu: Camper Spirit.ce Poți ÎnvĂȚa Despre Tine Viață și Lume Călătorind într-o AutorulotĂ Până La CapĂtul Lumii?
Autor: Carolina Sporea Godvin
An apariție : 2021
Editura: EVRIKA
Nr. Pagini: 160
Limba: Română
Gen Literar: Ghiduri de calatorie, harti
Publicată la 7.04.2021
Nota recenzorului: 8

📫 Abonează-te la noutățile noastre


Îți trimitem un email pe săptămână cu cele mai interesante concursuri și reduceri irezistibile la cărți!

Alte recenzii care ți-ar plăcea:

Recenzie “Aventurile lui Choko” de Ștefania Tudorache

Recenzie “Aventurile lui Choko” de Ștefania Tudorache

Un dar neprețuit pentru un copil poate fi o carte cu povești și ilustrații minunate care să-i aprindă imaginația, să-l emoționeze. O astfel de carte este Aventurile lui Choko, scrisă de Ștefania Tudorache. Aventurile lui Choko este o continuare a poveștii Surprizele iernii. 

Recenzie „Colecționarul” de John Fowles

Recenzie „Colecționarul” de John Fowles

Este a doua mea întâlnire cu autorul. Am citit și Iubita locotenentului francez care este mult mai cunoscută probabil și datorită ecranizării pe care eu n-am urmărit-o, dar am apreciat cartea. Colecționarul prezintă tragedia unei tinere fete răpită și sechestrată de...

Recenzie „Near the bone” de Christina Henry

Recenzie „Near the bone” de Christina Henry

Inițial a fost foarte captivantă și teribil de creepy și dark, dar cred că autoarea a greșit complicând acțiunea cu acea tentă de paranormal. William era suficient pentru a menține teroarea la nivel ridicat, nu era nevoie și de acel Yeti/Big Foot sau ce creatură...

0 0 votes
Article Rating
Maria-Magdalena Năstase este redactor Booknation.ro de 601 zile și a scris până acum 74 articole. Se află pe poziția 11 din 42 de redatori. Dacă îți place acest articol, poți vedea toate articolele scrise de Maria-Magdalena Năstase aici.
Subscribe
Notify of
guest
0 Comentarii
Inline Feedbacks
View all comments