Recenzie Cum să fii un bun părinte de Michiela Poenaru

Titlu: Cum Să Fii Un Bun Părinte
Autor: Michiela Poenaru
An apariție : 2013
Editura: eDidactica
Nr. Pagini: 128
Limba: Română
Gen Literar: n/a
Recenzie de Diana Elena Neaţă
Publicată la 18.03.2015
Nota recenzorului: n/a
Acordă o notă

ACUM GĂSEȘTI CUM SĂ FII UN BUN PĂRINTE PE:

► CARTEPEDIA.RO► LIBRIS.RO► ELEFANT.RO► CARTURESTI.RO

cum sa fii un bun parinte

Nu de puține ori auzim că este greu să fii părinte, că e greu să vorbești pe limba copiilor, că aceștia nu vor să înțeleagă… Ei bine, lucrurile nu stau chiar așa! Și dacă nu mă credeți însemnă că nu ați citit cartea Cum să fii un bun părinte semnată de Michiela Poenaru.

Apărută inițial cu titlul Eu te-am făcut, eu te omor. Ghidul bunelor maniere pentru părinți, cartea a fost re-editată în 2013 când titlul i-a fost schimbat cu unul mai “prietenos”. Cum să fii un bun părinte este o carte despre cum să-ți crești copilul frumos, fără să recurgem la țipete sau la orice fel de agresiune. “Pe scurt, în această carte este vorba despre iubire. Iubirea părinților pentru copii lor.”

Cartea, scrisă într-un limbaj foarte accesibil, este mai mult decât o simplă colecție de sfaturi și explicații. Ea conține și o serie de exemple mai bune sau, dimpotrivă, mai rele din viața reală. Este genul acela de carte pe care orice părinte, indiferent de vârsta copiilor săi, ar trebui să o citească.

Îți place cartea până acum? Vezi și lista cărților scrise de Michiela Poenaru.

Este o carte ce demontează acel mit care spune că “e greu să fii părinte”. Cum să fii un bun părinte este o carte despre care v-aș putea vorbi ore în șir. Însă, n-am s-o fac – o să vă spun decât atât: merită citită, oricine are de învățat din ea. În primul rând, doamna Michiela Poenaru încurajează comunicarea între părinți și copii. Îi învață pe părinți să își încurajeze copiii să fie… copii!

Cum să fii un bun părinte este o carte care schimbă vieți în bine, chiar dacă unii vor spune că nu au nevoie de un manual pentru a fi părinte… ei bine, această carte nu strică să fie citită – vă va deschide mintea!

Pentru mine a fost o reală plăcere să citesc această carte și țin să le mulțumesc partenerilor noștri de la eDidactica pentru că mi-au scos-o în cale! Sper să vă fie și vouă de folos!

ACUM GĂSEȘTI CUM SĂ FII UN BUN PĂRINTE PE:

► CARTEPEDIA.RO► LIBRIS.RO► ELEFANT.RO► CARTURESTI.RO

Aspecte Pozitive:

O carte ce ar trebui citită de orice părinte! Un ghid de parenting care nu plictisește ci, dimpotrivă, deschide mințile!

POST A COMMENT.