Recenzie Cum să fii un bun părinte de Michiela Poenaru

de | mart. 18, 2015 | Familie, Psihologie, Recenzii cărți, Științe Umaniste

🔥 CARTEA CUM SĂ FII UN BUN PĂRINTE ARE REDUCERE PE:

cum sa fii un bun parinte

Nu de puține ori auzim că este greu să fii părinte, că e greu să vorbești pe limba copiilor, că aceștia nu vor să înțeleagă… Ei bine, lucrurile nu stau chiar așa! Și dacă nu mă credeți însemnă că nu ați citit cartea Cum să fii un bun părinte semnată de Michiela Poenaru.

Apărută inițial cu titlul Eu te-am făcut, eu te omor. Ghidul bunelor maniere pentru părinți, cartea a fost re-editată în 2013 când titlul i-a fost schimbat cu unul mai „prietenos”. Cum să fii un bun părinte este o carte despre cum să-ți crești copilul frumos, fără să recurgem la țipete sau la orice fel de agresiune. „Pe scurt, în această carte este vorba despre iubire. Iubirea părinților pentru copii lor.”

Cartea, scrisă într-un limbaj foarte accesibil, este mai mult decât o simplă colecție de sfaturi și explicații. Ea conține și o serie de exemple mai bune sau, dimpotrivă, mai rele din viața reală. Este genul acela de carte pe care orice părinte, indiferent de vârsta copiilor săi, ar trebui să o citească.

Dacă îți place recenzia cărții CUM SĂ FII UN BUN PĂRINTE, atunci vezi 👉 lista cărților scrise de Michiela Poenaru

Este o carte ce demontează acel mit care spune că „e greu să fii părinte”. Cum să fii un bun părinte este o carte despre care v-aș putea vorbi ore în șir. Însă, n-am s-o fac – o să vă spun decât atât: merită citită, oricine are de învățat din ea. În primul rând, doamna Michiela Poenaru încurajează comunicarea între părinți și copii. Îi învață pe părinți să își încurajeze copiii să fie… copii!

Cum să fii un bun părinte este o carte care schimbă vieți în bine, chiar dacă unii vor spune că nu au nevoie de un manual pentru a fi părinte… ei bine, această carte nu strică să fie citită – vă va deschide mintea!

Pentru mine a fost o reală plăcere să citesc această carte și țin să le mulțumesc partenerilor noștri de la eDidactica pentru că mi-au scos-o în cale! Sper să vă fie și vouă de folos!

🔥 CUMPĂRĂ CARTEA CUM SĂ FII UN BUN PĂRINTE CU REDUCERE DE PE:

Vezi Top 100 cărți ale anului 2023
Titlu: CUM SĂ FII UN BUN PĂRINTE
Autor: Michiela Poenaru
An apariție : 2013
Editura: EDIDACTICA
Nr. Pagini: 128
Limba: Română
Gen Literar: n/a
Nota recenzorului: n/a
Vizualizari recenzie: 2191

Alte recenzii de la Michiela Poenaru:

Alte recenzii care ți-ar plăcea:

Recenzie „Decizii scandaloase” de Nova Riley

Recenzie „Decizii scandaloase” de Nova Riley

Nu mai citisem de mult ceva scris de un autor român. Și iată că pe la sfârșitul anului 2022, în decembrie, s-a ivit ocazia să o fac. "Decizii scandaloase" este un historical romance scris de Nova Riley E de fapt vorba de o scriitoare al cărei pseudonim este Nova Riley...

Recenzie „Poștașul sună întotdeauna de două ori” de James Cain

Recenzie „Poștașul sună întotdeauna de două ori” de James Cain

"Poștașul sună întotdeauna de două ori" este prima carte pe care o citesc de la James Cain. Este probabil totodată și cea mai cunoscută carte a sa, care a avut parte de succes nu numai pe plan literar, dar a și fost ecranizată, fiind la fel de iubită în această formă....

0 0 votes
Article Rating
Diana Elena Neaţă este redactor Booknation.ro de 3032 zile și a scris până acum 231 articole. Se află pe poziția 1 din 41 de redactori. Dacă îți place acest articol, poți vedea toate articolele scrise de Diana Elena Neaţă aici.
Subscribe
Notify of
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
View all comments